Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Mario din Malaia grade grade grade

Malaia, sat Malaia, str. Lotrului, nr. 183 -
Nota 9.9 / 29 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.65
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.88
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra B. din Târgoviște
nota: 10
schedule 27.02.2024
Ne-am simțit minunat, proprietarii s-au comportat extraordinar pe parcursul șederii, ba chiar ne-au învățat un joc de societate. Este locația perfectă pentru un sejur pe timpul iernii, având un ciubăr pe care-l puteți închiria la cerere sau dacă doriți să schiați, pârtia fiind la aprox 50 min de cazare, dar și vara având un foișor generos și un mic ponton cu vedere la râul Lotru, masa de ping-pong și multe altele. Clar vom mai reveni, am rămas plăcut surprinși si le mulțumim pentru tot, mai rar așa oameni!!!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru cuvintele adresate,va asteptam la noi oricand cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristian Ene din Slatina
nota: 10
schedule 02.02.2024
Casa Mario este o locație perfectă atât pentru relaxare cât și pentru o petrecere cu familia și prietenii.
Condițiile sunt excelente iar gazda este primitoare.
Îi mulțumim lui nea Ion (om bun și muncitor), care a avut grijă să nu ne lipsească nimic și să ne ofere un sejur plăcut.
Abia așteptăm să revenim!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!
poze recenzie poze recenzie
   Florina M. din Slatina
nota: 10
schedule 21.01.2024
Am fost in acest weekend cu un grup de prieteni, 11 familii. Totul a fost la superlativ: camere curate, caldura in camere, gazde extrem de placute, ne-au pus la dispozitie foisorul complet utilat, ne-au ajutat si ne-au servit cu niste eclere grozave, pregatite de doamna in casa. O sa revin cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gabriel Mărculescu din Craiova
nota: 10
schedule 15.11.2023
Pensiune foarte frumoasă, curată, elegantă, dotată cu tot ce este necesar, camera cu pat confortabil, balcon, poziție superbă, foișorul și pontonul construit pe malul Lotrului sunt ceva de vis, gazde ospitaliere de nota zece, sigur vom reveni. Recomand! 15.11.2023.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim,oricând cu drag!
   Plevenda Elena din Constanța
nota: 10
schedule 14.08.2023
Totul a fost superb! Gazda foarte primitoare, camerele curate si frumoase, o priveliște de vis, bucătăria are tot strictul necesar, foișorul spațios, ciubăr, biciclete, masa ping-pong, vedere la malul Lotrului. Este perfecta pentru o vacanța de vis, ne-am simțit foarte bine și vom reveni, cu drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos,vă așteptăm cu drag oricând!
   Lucian Postică din Constanța
nota: 10
schedule 12.08.2023
Sejur in perioada 6-11 august cu un grup de prieteni, pensiunea dispune de toate facilitatile chiar si pentru cei mai pretentiosi, localizarea de vis, aer curat si liniste, camerele spatioase si curate, gazdele foarte primitoare, amabile. Am fost serviti cu clatite, eclere, tuica, afinata, totul din partea gazdelor. Nea Ion, de nota 100 pentru ospitalitate, iar atmosfera a fostla superlativ. Vom reveni, cu drag, si cu mare placere!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim că ne ați ales pe noi și noua ne a facut plăcere să avem așa turiști ca dumneavoastră,vă așteptăm oricând cu drag!!!
   Antonio din Pitești
nota: 8.67
schedule 06.08.2023
Locația a fost excelenta, cabana impecabila, dar gazdele lasă de dorit deoarece când am ajuns acolo, ni s-a spus ca nu am anunțat ca venim cu copii, am fost certați ca am depășit programul cu muzica. Incă un lucru nasol a fost faptul ca gazdele au fost prezente mereu când mâncam.
Răspunsul unității:
Buna ziua ,ati inchiriat casa noastra integral 2 nopti..capacitatea maxima este de 24 persoane..probabil organizatorul a omis sa spuna ca vin inca 7-8 copiii...copiii care aveau varsta de 20-21 ani..ati venit cu saltele ..ati umblat in sifonerele noastre pentru a va lua lenjerii pentru saltele venite de acasa....tata v a deranjat in foisor pentr a va lua gunoiul iar d voastra l ati atacat cu cuvinte jignitoare ...iar in ceea ce priveste muzica nu puteti asculta la refuz 2 nopti ...se asculta muzica decent dupa ora 22..ceea ce vi ss a si spus..nu vi s a spus sa inchideti muzica ......platind 2 nopti cazare o casa nu va da dreptul sa fiti stapani pe acea proprietate !!!!
   Filip Stanciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Conditii impecabile. Gazde primitoare. Pozitionare perfecta, cu acces direct la raul Lotru. Foarte multe optiuni de distractie: biciclete, tenis de masa, undite, ciubar, etc. Nu ai cum sa te plictisesti. Recomand cu incredere, atat pentru grupuri de adulti, cat si pentru grupuri cu copii.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos,vă așteptăm oricând cu drag!
   Luciana din Valcea
nota: 10
schedule 30.07.2023
Un loc unde as mai reveni oricând. Gazde foarte primitoare. Au toate condițiile necesare, inclusiv expresor și masina de spalat vase. Camerele foarte curate! Copii s-au bucurat de râul ce trece prin curtea pensiunii, iar adulții de minunata terasa de pe marginea râului!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim!!
   Sclipcea Florian din Calimanesti
nota: 10
schedule 30.07.2023
O locatie deosebita, gazde minunate foarte de treaba, va ajuta cu orice aveti nevoie, camerele foarte curate, foisorul foarte mare dotat, cu orice aveti nevoie, are si iesire la rau, ciubar, loc de joaca pentru copii, o sa revenim cu cea mai mare placere!!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ,vă așteptăm cu drag oricând!
   Banarescu Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2023
O locație de vis! Spun asta datorită Lotrului care curge liniștit!
Un peisaj mirific, nu-ți vine sa ți iei ochii de la peisajele mirifice din jurul acestei case Mario! O curățenie exemplara! Personal excelent!
Din partea casei am primit gratis un toi de palinca și o cafea!
Cine vrea sa se antreneze, Casa Mario va oferă: palete de ping-pong, biciclete, ciubăr, sa bage piciorusele in apa rece a Lotrului, sa facă rafting, sa stea in foișor la un pahar de vorba sa faca un grătarel. Recomand Casa Mario! Nu vei regreta!:)
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru cuvintele frumoase,va asteptam oricand la noi acasa cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vlad Pircalaboiu din Rm. Valcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.07.2023.
Am petrecut un weekend de vis! ai tot ce îți trebuie si gazdele sunt foarte primitoare si te ajuta la orice ai nevoie!
- ponton pe rău
- ciubăr
- grătar in foișorul închis
- soba cu plita dacă vrei sa gătesc la tuci.
Pe scurt, esti intr un paradis.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase!
   Angelica Panduru din Craiova
nota: 10
schedule 26.06.2023
O cazare exceptionala, ce dispune de toate dotarile, si care iti ofera intimitatea unui camin. Totul este curat si placut. Camere spatioase, luminoase si mobilate frumos. Prosoapele si lenjeria sunt impecabile. Bucatarie complet utilata, inclusiv masina de spalat vase. Foisorul si terasa pe marginea Lotrului completeaza casuta din poveste. Vom reveni mereu cu placere aici.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru cuvintele frumoase,vă așteptăm cu drag!
poze recenzie
   Margareta Preda din Teleorman
nota: 10
schedule 31.05.2023
Casa Mario este locul în care visurile oricărui turist se întâlnesc cu realitatea. Locul în care răspunsul tuturor întrebărilor este: da, avem! Parcare supravegheată video, curte largă și verde cu balansoar și aranjamente florale, ciubăr, foișor spațios, decorat în stil rustic și continuat cu ponton la malul Lotrului, biciclete, masă tenis, camere cu baie, tv și balcon, curate, aerisite, aranjate fiecare într-o altă culoare cu mult bun gust, bucătărie utilată cu tot ce trebuie, living și terase.
Casa Mario este locul în care este vizibilă amprenta gazdelor, a eleganței și rafinamentului, a ospitalității, a omeniei, a veseliei și respectului. Cu siguranță, chiar și cel mai cusurgiu turist va fi mulțumit.
Voi reveni cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumim mult,va asteptam cu drag oricand!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gabor Iulian din Bacau
nota: 10
schedule 25.05.2023
Locația este una dintre cele mai frumoase din România. Proprietarii au fost foarte primitori, camerele curate și toate serviciile la dispoziție. Le mulțumesc încă o dată pentru amabilitatea și pentru disponibilitate. Ma voi intoarce cat mai curând posibil.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim,vă așteptăm cu drag!
   Trinca Adrian din Orlesti
nota: 10
schedule 17.04.2023
Foarte frumoasa locația și gazda primitoare. O sa revin, cu drag. Curățenia este la superlativ, camerele sunt mari și au toate baie. Noi am fost aici cu un grup de prieteni și toți au laudat casa Mario. Băile foarte curate, pontonul de la foisor a fost o idee geniala pentru a bea o cafea liniștit.
Răspunsul unității:
Mulțumimmm pentru cuvintele frumoase,vă așteptăm oricând cu drag!!
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.04.2023
Totul a fost excelent. Gazdele minunate, modern si foarte curat. Locatie frumoasa, cald in camere, terasa frumoasa care duce direct catre rau. Recomand atat pentru un weekend linistit, cat si pentru petrecerile cu prietenii. In curte exista terasa de ping pong, fileu pentru batminton, mingi pentru volei. Inauntru este foarte frumos amenajat si foarte curat. Gazdele sunt extraordinar de prietenoase si te fac sa te simti foarte bine.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase
   Gune Marinică din Corabia
nota: 9.83
schedule 19.02.2023
Totul exemplar! În special recuzita patronului pt organizarea de spectacole. Curățenie totală, bucătărie utilata complet, fiecare camera cu terasa proprie, ciubar pt relaxare la o baie fierbinte, acces la malul lotrului pt o meditație în cântec de pasarele și susurul apei, peisaj de poveste, obiective turistice în apropiere, tot ce este necesar pentru concediu perfect.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Ramona Fincă din Turnu Măgurele
nota: 10
schedule 15.02.2023
Un sejur superb petrecut la casa Mario. O casă superbă cu finisaje de calitate, unde curățenia este la loc de cinste. Felicitări ca există așa ceva in România !
O zona frumoasă și liniștită , ce îți poate oferi diferite drumeții , pentru toate gusturile, unde cu siguranță poți uita de orice problemă și o curte exterioară cu un foișor pe măsură. Am avut parte de confortul așteptat, căldură din belșug și am reușit să plecăm acasă cu amintiri noi. Vom încerca să revenim și în timpul verii să ne putem bucura și de peisajele înverzite din zonă . Mulțumim mult pt ospitalitate, noi ne-am simtit foarte bine, Casa Mario este minunată!
Răspunsul unității:
Mulțumim,vă așteptăm oricând cu drag!
   Ionut din Corabia
nota: 10
schedule 08.01.2023
Foarte frumos peisajul. Super locație. Casa este curata si foarte ingrijta, dispune de orice ai nevoie pentru un sejur reușit. Camerele sunt spațioase, exista și pat suplimentar. Ideal atat pentru grupuri cât și pentru familii cu copii. Vom reveni, cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim,vă așteptăm oricând cu drag!
   Luminita Lia din Craiova
nota: 10
schedule 07.01.2023
Totul a fost la superlativ! Ne-am cazat a doua oară împreună cu cele două fetite de 9 și respectiv 5 ani, camerele sunt mari, spațioase, curate, gazdele sunt primitoare, bucătăria mare și utilata cu tot ce ai nevoie. Curtea mare, cu parcare, terasă, iar în spatele pensiunii se află un foișor generos, încălzit pe malul Lotrului. Cu siguranță, vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim,vă așteptăm oricând cu drag!
   Alina Cristea din București
nota: 10
schedule 05.01.2023
Totul este foarte frumos! Este a doua oară când venim aici și vom reveni, cu drag! Camera este ok pentru o familie cu 2 copii mici, livingul foarte spațios, bucătăria utilată cu tot ce îți trebuie, gazdele primitoare și binevoitoare. Curtea este spațioasă, foișorul mare și încălzit, parcare generoasă. Felicitări proprietarilor pentru investiție!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele adresate,vă așteptăm oricând cu drag
   Visanescu Mirel din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.06.2022
O locatie excelenta cu oameni de calitate. Am organizat petrecerea de moț a fiului meu, unde totul a decurs minunat. Totul este la standarde inalte: dotarile (una dintre cele mai dotate pensiuni la care am fost cazati vreodata), localizarea, curatenia, gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu siguranta.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele adresate,vă așteptăm oricînd cu drag
   Mariana Baltaretu din Targoviste
nota: 10
schedule 29.05.2022
Locație minunată, gazde extraordinare, pensiune cu toate dotările necesare, la cele mai înalte standarde, totul de un bun gust și o curățenie exemplare, ciubărul și foișorul pe malul Lotrului, de vis. Peisajele de poveste au făcut să petrecem câteva zile ca... într-o carte poștală!!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet!
   Florin Tucu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 02.05.2022
Sejur de vis, camerele curate, spatioase si cu o panorama asupra muntilor din zona, bucataria dotata cu tot ce este necesar pentru pregatirea meselor, curtea si foisorul mari, ofera posibilitatea de a petrece ore extrem de relaxante. Gazdele ambile, pregatite sa ii faca pe clienti sa se simta bine si sa rezolve orice problema care ar putea aparea.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Predescu Cosmin din Craiova
nota: 10
schedule 01.05.2022
O cazare minunata, camere curate si toate conditiile cu oameni exceptionali, recomand cu incredere. Nota 10++++.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet,vă așteptăm oricînd cu drag!
   Cune Carmen din Corabia
nota: 10
schedule 13.03.2022
Condiții excelente, camere curate, spatioase, bucatarie complet utilata, curte mare, condiții de gratar, ceaun, gazde super amabile ne au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie, recomand cu toata increderea. Totul la superlativ!
   Livia din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2022
Totul a fost perfect! Gazdele extrem de primitoare si prietenoase, casa este amenajata cu bun gust, foarte spatioasa, curata si calduroasa, curte foarte mare (ideala pentru familiile cu copii). Ne-am simtit excelent si vom reveni cu siguranta!
   Ligia din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2022
Totul la superlativ, personal foarte primitor, condiții excelente! Camerele sunt complet utilate, spațioase și foarte curate, iar baia este impecabila. Bucătăria este modernă si dotata cu toate utilitățile! Locația perfecta pentru un eveniment, in curtea pensiunii aveți suficiente locuri de parcare si un loc amenajat pentru grătar sau foc de tabăra.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Georgiana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Georgiana
Telefon: 0721 778 824
WhatsApp