Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea La Felinare din Mahmudia

Mahmudia, str. Sălciilor, nr. 4 -
   Alina Delcea din Bucureşti
nota: 10
schedule 30.08.2021
O surpriza placuta pensiunea, gazda extrem de primitoare, prietenoasa și personalul din pensiune în aceeași măsură. Camerele foarte curate, piscina super, mâncarea la nivelul așteptărilor noastre, plimbarea cu barca super frumoasa.
   Vasilache George din Tulcea
nota: 10
schedule 09.06.2021
Superba locatia, se vede o parte buna din Delta din camere, curat, frumos, personal super, mancarea foarte buna, piscina in aer liber si atmosfera intretinuta de personalul de nota 10, plimbarile in Delta cu ghizi foarte experimentati.
   Doina Postolache din Constanța
nota: 10
schedule 09.06.2021
Foarte ușor de localizat. Din imaginile de prezentare mi s-a parut ca este un loc frumos, insa in realitate e un loc superb, iar relaxarea de care am avut parte nu poate fi exprimata in cuvinte, ci doar se poate simti, doar daca alegi sa iti petreci cateva zile acolo.

Piscină in aer liber, terasă si restaurant care servește specialități din pește, camere confortabile si curățenie impecabilă, gazdele primitoare și angajați gata să-ți sară în ajutor in orice moment.
   Zaharia Constantin din Medgidia
nota: 10
schedule 09.06.2021
Piscină este curata, întreținută cu sezlonguri, umbrele, bar, restaurant cu meniu specific, acces la grătar, camere curate cu aer conditionat, baie in camera, gazde primitoare. Posibilitate de a face plimbări cu barca in Deltă. Orașul Tulcea este la 35 km distanță cu toate obiectivele turistice (acvariu, muzeul de istorie, satul lipovenesc). O locație excelentă.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Schroder Carmen din Constanța
nota: 10
schedule 09.06.2021
O priveliște minunată, o pensiune foarte frumoasa, servicii de înaltă calitate și personal amabil, e tot ce ne-am dorit și am și găsit la această pensiune. Plimbarea cu barca a fost ceva de vis.
   Alfred Schroder din Constanta
nota: 10
schedule 01.06.2021
O pensiune intr-o locatie superba. Camerele superbe. Curatenie ireprosabila. Gazde excelente. Piscina in aer liber, bar, terasa, mancarea excelenta si mai mult de cat poti manca indiferent cat de gurmand esti. Loc de joaca pentru copii inclusiv piscina copii.
CONTACT
Pensiunea La Felinare
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Pensiunea La Felinare
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0761 762 020
WhatsApp