Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Hotel-Apartament Straja Apart din Lupeni

Lupeni, str. T. Vladimirescu, nr. M2 -
la aproximativ 4.4 km de centrul localității Straja
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andrei Ciobanescu din Timisoara
nota: 10
schedule 05.01.2023
Cea mai buna experiența pe care am avut-o la Straja pana acum, locația este excelenta și beneficiază de parcare (inclusiv stații de încărcare pentru electrice). Este foarte ușor de găsit și interacționat cu personalul. Apartamentul nou și foarte bine dotat. Curățenie excepțională. Recomand!
   Lucian Mihai din Timișoara
nota: 10
schedule 03.01.2023
Ederea la Straja Apart a fost pe placul nostru. Un loc minunat, unde m-as întoarce, cu drag, de fiecare dată. Personalul primitor și prietenos, camerele curate și spațioase. Zona excelentă, poziție bună, numai bine pentru relaxare și timp de calitate. Prețul este foarte accesibil si e aproape de atracțiile stațiunii. Per total, am petrecut aici un concediu de vis!
   Monica din Timisoara
nota: 10
schedule 30.12.2022
Oameni faini, locatie excelenta, liniste, curatenie impecabila, dotat cu tot ce este necesar pentru un sejur la munte cu familia. Transport asigurat catre partiile de schi, pur si simplu, nu lipseste nimic, vom reveni, cu siguranta, in fiecare an!
   Kummer Daniel din Valcea
nota: 10
schedule 29.12.2022
Super, dincolo de așteptări!! Facilitați și curățenie la superlativ. Accesul facil, in concordanța tehnologia modernă. Caldura mai mult decar necesar, mood de vacanța. Încărcare pentru mașini electrice la o aruncătură de bat de super market, de cinema, de bazin de înot.
   Dacian din Arad
nota: 10
schedule 19.12.2022
Super! Totul nou, posibilitatea de a-ti prepara mancarea, in apropierea gondolei, parcare generoasa. Nu se aud zgomote din camerele vecine, instalatiile sanitare, termice si mobilierul sunt de calitate. Camerele le-am gasit foarte curate, suprafata mare, cu toate dotarile necesare unei vacante.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Recepție
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0754 272 372
WhatsApp
Apel/SMS