Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cu Dor din Lupeni

Lupeni, bd-ul Tudor Vladimirescu, nr. 15B -
la aproximativ 4.4 km de centrul localității Straja
Nota 9.83 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.4
weekend Confort:9.6
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana din Alba Iulia
nota: 9.83
schedule 17.01.2022
Este localizata intr-o zona foarte liniștita, aproape de telegondola (aprox. 5 min cu mașina), spațiu suficient, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie inclusiv mașina de spălat vase. Gazda foarte primitoare, îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Va multumim!
   Irina Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2022
Locatia este de vis, la 5 minute (cu masina) de telegondola spre statiunea Straja. Casa nu este amplasata la bulevard, ceea ce reprezinta un plus pentru cei care au nevoie de liniste dupa o zi lunga de schiat.
Nu ne-a lipsit nimic. Am avut la dispozitie tot ceea ce are nevoie un om in viata de zi cu zi.
Gazda "Casei cu Dor" ne-a impresionat cu amabilitatea si disponibilitatea de care a dat dovada, de cand am venit, pana cand am plecat.
Răspunsul unității:
Va multumim cu sufletul,pentru alesele aprecieri! Placerea a fost de partea noastra sa avem privilegiul de a ne cunoaste! Va mai asteptam, oricind, cu mare drag ! Sa aveti un an exceptional si sa ne revedem cu bine!
   Grigore Liliana din București
nota: 10
schedule 14.01.2022
Locația este excelentă, liniștită, la 5 min de telegondola. Casa mai frumoase ca în poze, cu absolut toate utilitățile. Cât despre gazdă am numai cuvinte de laudă. La orice oră din zi și din noapte este dispusă să te ajute cu absolut tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Va multumim cu inima pentru alesele aprecieri! Placerea a fost de partea noastra sa ne cunoastem si va multumim pentru acest privilegiu. Va asteptam cu mare drag ori de cite ori veti dori!Multa sanatate impliniri si pace sufleteasca!!!
   Rodica Popa din Otopeni
nota: 9.33
schedule 11.01.2022
Casa este dotata cu absolut tot ceea e necesar unei familii care alege sa se simta ca acasa, dar in vacanta. Poate ca ar fi de discutat alegerile de design, dar gusturile nu se discuta. Am mers pe ideea de functionalitate, iar asta am gasit din plin. Faptul ca pentru 2 familii am beneficiat de 2 dormitoare, 2 bai si un open space, comun, este exact ceea ce ne-am dorit si apreciat la aceasta cazare.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru minunatele aprecieri! Va mai asteptam,oricind, cu mare drag! Zona este minunata si pentru drumetii,asa cum am discutat! multumim, inca o data!
   Cristina Manolache din Galati
nota: 10
schedule 09.01.2022
Totul a fost minunat, nu avem ce obiecta, apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie, curat, cald, apa calda, spațios, gazda foarte primitoare, a fost un sejur extraordinar.
Răspunsul unității:
Alese multumiri! va mai asteptam!Placerea a fost de partea noastra sa avem privilegiul de a ne cunoaste! va dorim sanatate muuuulta!
CONTACT
Receptie
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Receptie
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0726 141 924
WhatsApp
SMS