Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cu Dor din Lupeni

Lupeni, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15B -
la aproximativ 4.4 km de centrul localității Straja
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Badita Alina din Pitesti
nota: 10
schedule 21.02.2024
Locația foarte bună, aproape de telegondola, nu e mult nici de urcat nici cu mașina, este foarte ok. Casa este dotata cu tot ce trebuie în ea, plus grătar, absolut tot ce ai nevoie pentru o vacanta plăcută. Gazda foarte amabila și prompta. Prezenta gazdei a fost ok, atat cât sa nu deranjeze. A fost totul ok din toate punctele de vedere.
   Aurelia Stoica din Curtea De Arges
nota: 10
schedule 26.01.2023
Casa frumoasa si spațioasă, foarte curat, bucătărie utilata cu tot ce trebuie, grătar în curte. O camera mare cu un pat matrimonial, canapea extensibila, doua bai, o camera cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si bucătărie. Cu mașina se ajunge foarte repede la partie. Aproape de magazine și de strada principala. Gazde primitoare, te ajuta cu orice este nevoie.
Răspunsul unității:
Va multumim mult dna Aurelia. Placerea a fost de partea noastra sa ne cunoastem!Va asteptam oricind cu mare, mare drag.
P.S.Avem multa zapada acum.
   Croitoru Marius din Galati
nota: 10
schedule 28.07.2022
Am fost foarte multumit de acesta cazare din toate punctele de vedere.
Raportul calitate-pret: excelent;
Curatenia : excelenta;
Gazdele foarte prietenoase si amabile, de nota 100. Cazarea este amplasata langa un supermaket, ceea ce este ideal. Camerele sunt spatioase, baile sunt spatioase, bucataria la fel, toata casa e utilata cu toate conditiile necesare.
Curte in spatele casei, gratar, loc de parcare, iar daca aveti nevoie de ceva, gazdele sar imediat in ajutorul dumneavoastra.
Nu am nimic de adaugat, daca voi mai reveni aici, cu siguranta, va fi optiunea mea nr 1, recomand cu toata increderea si din toata inima aceasta cazare si gazda minunata!
Răspunsul unității:
Multumim! NE simtim onorati DE prezenta dumneavoastra LA NOI! sunteti O familie minunata! bunicii,parintii SI copilasii deopotriva! NE bucuram CA AM putut inveseli copilasii CU micul LOC DE joaca amenajat IN premiera pentru EI, precum SI CU cultura DE capsuni.bucuria ESTE DE partea noastra DE A NE revedea sanatosi SI bucurosi oricind!multumim MULT.
   Necolai Pruteanu din Galați
nota: 10
schedule 28.06.2022
O locație excelentă pentru o familie numeroasa și cu copii, o gazda nemaipomenita, o priveliște minunată, camerele luxoase, gradina cu de toate, mii de mulțumiri. Indemn pe cei care vor un sejur de neuitat, recomand cu drag.
Răspunsul unității:
VA multumim frumos pentru aprecieri! ]placerea A fost DE partea noastra! vA asteptam oricind LA seri minunate SI O poveste PE terasa!!! VA asteptam CU mici cadouri DIN partea noastra!!!!
   Nina Cîrdan din Maieru
nota: 10
schedule 16.02.2022
Mulțumim gazdei noastre pentru tot. Locația foarte frumoasa, caldura, curățenie exemplară, dotări atât la bucătărie cât și baie. Camerele spațioase și foarte bine organizate. Doamna Elena este o drăguță, ne-a întâmpinat cu drag, că pe copiii ei.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos. Ne bucuram ca v_am cunoscut si va asteptam sa reveniti!
   Sava Sorin din Baia Mare
nota: 10
schedule 16.02.2022
Ne-am simțit minunat la casa cu Dor. Gazda este primitoare, casa este spațioasă și dotată cu tot ce este nevoie. Mobilierul este nou și cu un design foarte plăcut. Casa este amplasată într-o zonă liniștită, aproape de telegondolă.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos. Ne face o deosebita placere faptul ca v_ati simtit bine la noi! Stiti ca va asteptam oricind cu mare, mare placere!
   Cristina Tansanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.02.2022
Proprietari foarte amabili, locație excelenta, curățenie, căldură, liniște, casa dotata cu tot ce ai nevoie, ne-am simțit ca acasă!
Ne-a plăcut și orașul, am avut noroc de ninsoare și multa zăpadă.
Pârtia de ski din Straja este excelenta.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult pentru gindurile si cuvintele frumoase. Placerea a fost de partea noastra sa va avem ca oaspeti! Va asteptam cu mare drag, ori de cite ori va va face placere! Va imbratisam si va dorim multa sanatate alaturi de toti cei dragi!
   Ana din Alba Iulia
nota: 9.83
schedule 17.01.2022
Este localizata intr-o zona foarte liniștita, aproape de telegondola (aprox. 5 min cu mașina), spațiu suficient, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie inclusiv mașina de spălat vase. Gazda foarte primitoare, îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Va multumim!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru frumoasele aprecieri! Ne bucuram ca am avut privilegiul de a intilni asemenea oameni minunati!Placerea a fost de partea noastra. Va asteptam cu drag, ori de cite ori veti dori. Multa sanatate si toate cele bune!
   Irina Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2022
Locatia este de vis, la 5 minute (cu masina) de telegondola spre statiunea Straja. Casa nu este amplasata la bulevard, ceea ce reprezinta un plus pentru cei care au nevoie de liniste dupa o zi lunga de schiat.
Nu ne-a lipsit nimic. Am avut la dispozitie tot ceea ce are nevoie un om in viata de zi cu zi.
Gazda "Casei cu Dor" ne-a impresionat cu amabilitatea si disponibilitatea de care a dat dovada, de cand am venit, pana cand am plecat.
Răspunsul unității:
Va multumim cu sufletul,pentru alesele aprecieri! Placerea a fost de partea noastra sa avem privilegiul de a ne cunoaste! Va mai asteptam, oricind, cu mare drag ! Sa aveti un an exceptional si sa ne revedem cu bine!
   Grigore Liliana din București
nota: 10
schedule 14.01.2022
Locația este excelentă, liniștită, la 5 min de telegondola. Casa mai frumoase ca în poze, cu absolut toate utilitățile. Cât despre gazdă am numai cuvinte de laudă. La orice oră din zi și din noapte este dispusă să te ajute cu absolut tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Va multumim cu inima pentru alesele aprecieri! Placerea a fost de partea noastra sa ne cunoastem si va multumim pentru acest privilegiu. Va asteptam cu mare drag ori de cite ori veti dori!Multa sanatate impliniri si pace sufleteasca!!!
   Rodica Popa din Otopeni
nota: 9.33
schedule 11.01.2022
Casa este dotata cu absolut tot ceea e necesar unei familii care alege sa se simta ca acasa, dar in vacanta. Poate ca ar fi de discutat alegerile de design, dar gusturile nu se discuta. Am mers pe ideea de functionalitate, iar asta am gasit din plin. Faptul ca pentru 2 familii am beneficiat de 2 dormitoare, 2 bai si un open space, comun, este exact ceea ce ne-am dorit si apreciat la aceasta cazare.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru minunatele aprecieri! Va mai asteptam,oricind, cu mare drag! Zona este minunata si pentru drumetii,asa cum am discutat! multumim, inca o data!
   Cristina Manolache din Galati
nota: 10
schedule 09.01.2022
Totul a fost minunat, nu avem ce obiecta, apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie, curat, cald, apa calda, spațios, gazda foarte primitoare, a fost un sejur extraordinar.
Răspunsul unității:
Alese multumiri! va mai asteptam!Placerea a fost de partea noastra sa avem privilegiul de a ne cunoaste! va dorim sanatate muuuulta!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0726 141 924
WhatsApp
Apel/SMS