Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Popasul Vânătorilor din Lotrioara

Lotrioara, str. Principală, nr. 2 -
   Daniela din Bacău
nota: 10
schedule 18.10.2022
Locatia este superbă, se aude din camera susurul răului Lotrioara. Camera spatioasa, cu baie proprie si foarte calduroasa (balcon cu vedere la rău ). Gazda ne-a răsfățat cu mâncare foarte bună. Multumim pentru tot! Vom reveni, cu siguranta, la Popasul Vânătorilor din Lotrioara.
poze recenzie
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.10.2022
Locatie de vis, in mijlocul naturii, cu camere foarte curate si spatioase, terasa si loc pentru foc de tabata. Peisajele incanta indiferent de anotimp. Mancarea a fost excelenta, preturi bune, ospitalitatea maxima. Recomand cu incredere. Multumim gazdei!
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Exceptional! Locatie superba, in milocul naturii, pe malul raului Lotrioara. Camere spatioase, cu baie proprie, curatenie desavarsita. Gazda foarte primitoare. Mancare extraordinar de buna! Recomand cu incredere!
   Codruta Adriana Popescu din Sibiu
nota: 10
schedule 16.10.2022
Recomand cu încredere! Curățenie desăvârșită, oameni primitori, locație pitorească și mâncare bună ca-n Ardeal! Camerele spațioase, aerisite, fiecare cu baie proprie! Parcare privată. Terasă pe malul râului Lotrioara. Posibilitate de a face foc de tabără! Prețuri decente! Vă mulțumesc!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mirela din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.08.2022
Obisnuim sa calatorim mult in tara pentru a o cunoaste cat mai bine. Este de departe cea mai frumoasa si mai deosebita locatie care-ti indeplineste toate dorintele. Gasesti liniste si deconectare totala, gasesti moduri diferite de distractie in functie de dorinta fiecaruia. Gazda cea mai blajina si sincera persoana pe care va veti dori sa o revedeti. Curatenia desavarsita, bun gust si o dorinta vadita de a face totul sa va simtiti perfect! Patru ani de cand revenim, revelion petrecut intr-o atmosfera de vis! Recomandam cu multa caldura! Multumim doamna Chivuta!
   Marius din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 07.11.2014 - 09.11.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte, foarte curat, personal extraordinar, liniste deplina!
CONTACT
Paraschiva
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Paraschiva
Telefon: 0744 226 451
WhatsApp
Apel/SMS