Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Casa Rif din Lerești

Lerești, sat Leresti, str. General Vasile Milea, nr. 371 -
la aproximativ 8.1 km de centrul localității Câmpulung Muscel
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Catalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.01.2024
Am fost de Revelion aici si am avut parte de o experiență excelentă. Gazdele au fost extrem de atente, asigurându-se că avem tot ce ne trebuie, de la prosoape și ustensile de bucătărie până la un ambient curat și primitor. Ne-au surprins plăcut prin implicarea lor si am avut posibilitatea de a folosi ciubarul.
Cu siguranță, vom reveni cu drag.
Mulțumim pentru ospitalitatea impecabilă!
   Andreea Rus din Bistrita
nota: 10
schedule 11.10.2023
Am fost cazati la aceasta locatie weekendul trecut, 6-9 octombrie 2023, fiind un grup de 9 persoane. Pe langa faptul ca pensiunea este impecabila, sub aspectul curateniei si dotarilor, proprietarii sunt niste oameni deosebiti, s-au ingrijit sa avem toate cele necesare, ne-au pus la dispozitie, in plus, cafea, pastile pentru masina de spalat vase, apa minerala etc., oferindu-ne inclusiv posibilitatea de a folosi, daca dorim, ciubarul, care este mai nou in dotare.
Locatia este foarte buna inclusiv pentru grupuri, cum am fost noi, ea beneficiaza, la parter, de un spatiu generos in care se poate socializa (inclusiv masa de tenis), o bucatarie uriasa si un foisor dotat cu tot ce trebuie pentru gratar, spatii pe care noi le-am folosit din plin.
Am fost foarte placut surprinsi de ospitalitatea gazdelor, de conditiile deosebite de cazare si ne-am simtit, cu totii, foarte bine, le multumim inca odata, pe aceasta cale.
Cu siguranta ca, atunci cand vom planifica tura urmatoare de drumetie in masivul Iezer-Papusa, ne vom caza tot aici si recomandam cu caldura aceasta locatie.
   Buga Alexandra din Bragadiru-ilfov
nota: 9.83
schedule 21.05.2023
O locație superba, noua, totul impecabil: curatenie maxima, gazda calda, discreta, știe sa se poarte cu musafirii, parcare în curte, aproape de Cabana Voina si traseele spre creste, loc liniștit pentru cei veniți doar pentru relaxare (cazul nostru). Recomand, recomand, recomand!
   Alina Pipirigianu din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.04.2023
Excelente servicii, foarte foarte curat. Recomand, cu caldura. Cea mai frumoasa si dotata pensiune la care am fost vreodata. Gazda discreta, amabila. Bucatarii utilate, spatiu gratar, masa de tenis... gazda a prevazut totul. Pozitie super, aproape de cabana Voina si de Campulung Muscel.
   Popescu Andrei din Cluj
nota: 10
schedule 09.11.2022
Excepțional, totul a fost așa cum a fost descris, iar pozele sunt de actualitate. Vom reveni, cu siguranța, de mai multe ori. Camerele foarte curate și foarte bine întreținute. Gazdele foarte primitoare și amabile!
   Darius Florn din Rucar
nota: 10
schedule 01.11.2022
Am stat doar 2 seri aici, insa mi-am putut face o parere. Este o pensiune destul de bine ingrijita, ce detine camere curate si aerisite, zona frumoasa si deloc galagioasa!
   Daiana Mariana din Vrancea
nota: 10
schedule 07.09.2022
Gazda foarte amabila, ne-a asteptat pana tarziu pentru a ne da cheile, ne-a oferit toate informatiile de care am avut nevoie. Exista o bucatarie utilata si spatioasa si un gratar pe care il puteam folosi. Este aproape de cabana Voina, punctul de plecare pentru mai multe trasee in muntii Iezer-Papusa.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu mare drag!
CONTACT
Căprioreanu Irinela
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Căprioreanu Irinela
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0753 333 435
WhatsApp
Apel/SMS