Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Tisaru din Lepșa

Lepșa, str. Lepșa, nr. NA -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniela Manolache din Bucureşti
nota: 10
schedule 07.05.2024
Peisaj excepțional, gazde primitoare, mâncare foarte gustoasă, aer curat: totul recomandă această cazare. Este în imediata apropiere a Cheilor Tișiței, un traseu de vis prin pădurile rezervatiei naturale din Munții Vrancei. Se mai pot vizita cu mașina Târgu Secuiesc, Soveja, Mărăști, Mărășești.
Camerele sunt spațioase, curate, există și o cameră cu jocuri pentru copii, o sală de ping-pong, teren de tenis, coș de baschet. Relaxarea este garantată!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele de apreciere si ne bucuram ca ati petrecut un sejur placut in perioada sarbatorilor de Pasti . Va dorim toate cele bune si va asteptam si alte prilejuri !
   Nicoleta din Constanta
nota: 10
schedule 19.08.2023
Am petrecut 9 zile intr-un loc mirific. Încep cu personalul pensiunii: oameni minunati, amabili si plini de voie buna.
Mancare diversificata si cu mult gust (felicitari doamnelor bucatarese).
Camere rustice, mobilate cu maiestrie, exact cat este necesar.
Locatia este deosebita; pacat ca drumul pana la pensiune este dezastruos. Am inteles ca nu este vina propietarilor, dar cu insistente si intelegere, poate se va face ceva.
În concluzie, merita petrecerea vacantei in acest loc de rai!
   Carmen Dumitru din Braila
nota: 10
schedule 10.07.2022
Am petrecut un weekend minunat cu familia datorita confortului oferit, camerele spațioase, curate și confortabile și mai ales personalul de la bucătărie, cu preparate f bine gătite în bucătăria locatiei. Nu pot decit sa mulțumesc întregului personal pentru tot. Cu siguranță vom reveni cu drag.
   Badiu Cristi Daniel din Bârlad
nota: 10
schedule 02.08.2021
Am avut o iesire cu pritenii la Lepsa si am ales aceasta loc minunat din toate punctele de vedere.

Totul a fost la inaltime, ne-am simtit extrem de bine. Gazdele sunt foarte amabile si primitoare, vin in intampinarea oricarei solicitari.

Este locul ideal pentru relaxare, fara sa lipseasca o mancare extrem de gustoasa, mai ceva decat la mama acasa.

O singura atentionare este cu privire la drumul de acces, dar asa este peste tot in zona, trebuie sa conduceti prudent si incet.
   Țuțu Andrei din Hlincea
nota: 10
schedule 09.07.2021
O pensiune foarte frumoasă aflată într-o zonă deosebită, personalul foarte primitor, mâncare multă și bună, camera dublă spațioasă. Noi am fost singuri in pensiune și a fost perfect. Este foarte aproape de intrarea în Cheile Tișiței și de Cascada Putna.
   Ana din Vaslui
nota: 9
schedule 09.05.2021
Curățenie în camere, lenjerii și prosoape curate, căldură. Câinii ne-au trezit prea devreme, dar am înțeles că e necesara prezenta lor.

Mâncarea limitată, ca varietate. De fapt nu există un meniu. Se servește ce gătește bucătăreasa. Însă nu ne-a plăcut felul doi adus la prânz și ne-a preparat altceva. Asta a compensat.

Drumul de la sosea până la pensiune este mai dificil, fiind drum forestier. Traseul prin Cheile Tișiței este spectaculos și de dificultate medie, dar nu pe vreme rea.
CONTACT
Solomon Oana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Solomon Oana
Telefon: 0737 811 816
Apel
WhatsApp