Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Alma din Lepșa grade grade grade

Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nicoleta Ilie din Focsani
nota: 10
schedule 02.02.2022
De cum cobori din mașina, ai senzația ca poți să-l ți pe Dumnezeu de mâna. Este de vis, începând de la peisaj, pana la atmosfera “de acasă “ pe care ți-o dau pensiunea și proprietarii. Deci un acasă dar totuși in vacanța. Totul este gândit la milimetru, de la dotări, curatenie și energia magnifica a locului. Meritam cu toții o așa experiența frumoasa. Felicitări și mult succes pe mai departe.
   Andrada Zancescu din Focsani
nota: 10
schedule 02.02.2022
Este perfecta pentru a petrece un timp de neuitat cu grupul de prieteni. Ne-am simtit bine cu toții și ne-am reîntoarce aici cu cel mai mare drag. Pensiunea este dotata cu absolut tot ce îți trebuie: pasta de dinti, feon, halat de baie, lama de ras, multe lucruri in caz de îți uiti ceva acasă. De asemenea, proprietarii sunt foarte drăguți și te ajuta cu orice ai nevoie.
   Passan Rares din Focsani
nota: 10
schedule 01.02.2022
O localizare perfecta cu o priveliste pe masura. Camerele sunt foarte curate, cu cearsafuri curate. La baie se pot gasi diferite produse de igiena personala incluse in pret. Locatie ideala pentru relaxare cu un grup de prieteni. Curtea are un ciubar si zone de gratar cu foisor ceea ce ofera o experienta super pentru distractie .
   Anca din Focsani
nota: 10
schedule 30.01.2022
Este ideală pentru o întâlnire cu prietenii sau un eveniment privat! Este o priveliște de vis ce-ți da o stare de bine. Foarte relaxanta! Multă intimitate oferă locația! Camerele sunt luminoase și cu lenjerii extrem de curate și apretate! Halatele de baie și prosoapele sunt de 5 stele! Oferă kit complet pentru baie, șampon, săpun, pasta de dinți si periuța, kit de bărbierit. Foarte atent alese toate serviciile oferite, bucătăria este complet utilată, frigider mare, zone de grătar cu foișor si ciubarul e super!
CONTACT
Gheorghiță Vasile
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Gheorghiță Vasile
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0743 113 025
WhatsApp
Apel/SMS