Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Santa Maria din Lepșa

Lepșa, str. Principală, nr. 79 -
Nota 10.0 / 34 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gina din Galați
nota: 10
schedule 17.03.2024
O locație superbă, amenajată în stil rustic, curățenie, liniște, utilată cu tot ce este nevoie. Gazda este un domn deosebit, atent la nevoile turiștilor și în același timp discret. Am petrecut cu prietenii două zile minunate. Mulțumim și o să revenim cu placere!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc foarte frumos pentru aprecieri.
Vă aștept cu drag la Lepșa cu altă ocazie!
   Mădălina Chirițescu din Buzau
nota: 10
schedule 13.01.2024
Locație minunată, amenajată in stil rustic. Camerele sunt curate, echipate cu tot ce este nevoie, la fel și bucataria. In curte exista si un grătar împreuna cu un foișor unde ne-am bucurat de aerul proaspăt și de relaxare. Gazda deosebită, un om de nota 10.
Răspunsul unității:
Sărut mâna, mulțumesc frumos pentru aprecieri.
Grupul dumneavoastră a fost compus din oameni minunați, o mare placere și bucurie să ai în locație asemenea persoane .
Vă aștept cu drag la Lepșa cu altă ocazie!
   Ene Silvia din Buzau
nota: 10
schedule 02.01.2024
Totul a fost de vis... Am petrecut sărbătorile într-un cadru pitoresc, înconjurați de liniștea munților. Cazarea depășește cu mult orice hotel, iar amabilitatea gazdei nu poate fi descrisă în cuvinte. Cu siguranță un loc unde poți reveni cu drag! Mulțumim gazdei pentru tot!
Răspunsul unității:
Sărut mâna!
Mulțumesc frumos pentru aprecieri, ați fost persoane deosebite, mă bucur că am trecut în 2024 împreună.
Vă aștept cu drag la Lepșa cu altă ocazie!
La mulți ani binecuvântați de Bunul Dumnezeu!
   Oana Selin Banu din Galați
nota: 10
schedule 18.12.2023
Am petrecut patru zile (trei nopți, 30.11-03.12.2923) ca în familie împreună cu gazda noastră, d-nul Grobnicu care s-a străduit și a reușit să ne ofere tot confortul. Cele două camere cu baie proprie sunt dotate cu tot ce ai nevoie (televizor, paturi duble, umerașe, uscător de păr, săpun lichid și pentru igiena intima, dischete demachiante și chiar pernuțe decorative), sunt decorate rustic și de o curățenie exemplară. Bucătăria este complet utilată cu tot ce-ți dorești (aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, televizor), livingul mobilat ca acasă cu canapea, televizor, bibliotecă, iar zona de grătar din curte cu foișor acoperit pentru servit masa de poveste. Ne-am simțit în vacanță, dar în familie. Mulțumim din suflet gazdei noastre și cu siguranță vom reveni cu prima ocazie. Eram să uit de cățelușa Jessie, cireașa de pe tort: o minune de cățel.
Răspunsul unității:
Sărut mâna!
Mulțumesc frumos pentru aprecieri.
Vă aștept cu drag la Lepșa cu altă ocazie!
Sărbători binecuvântate!
   Geanina din Galați
nota: 10
schedule 23.08.2023
Merg la aceasta pensiune de 12 ani. Nu as renunta niciodată la aceasta cazare. Totul este foarte curat, îngrijit. Camerele foarte curate, bucătărie complet utilata, pusa la dispoziție. Gazda este extraordinara. Curtea este plina de verdeață, în spatele curții va puteți relaxa pe sezlonguri admirând munții, bucurându-va de liniște sau jucandu-va cu cățelușa, care este foarte cuminte si prietenoasă. Un mare plus din punctul meu de vedere, este și chioșcul foarte bine aprovizionat, care este chiar lângă cazare. Noi vom tot reveni aici.
Răspunsul unității:
Sărut mâna! Vă aștept cu drag la Lepșa!
O zi binecuvântată plină de iubire și armonie!
   Florea Corina din București
nota: 10
schedule 20.08.2023
Am petrecut un weekend de vis aici, totul a fost impecabil, am remarcat curatenia si organizarea foarte atenta a fiecarui obiect, proprietatea este dotata cu absolut toate utilitatile de care ai nevoie. Camerele sunt superbe, micute, au un aer foarte primitor, iar privelistea catre munti este de nedescris. Gazda este un om deosebit, o persoana care te ajuta cu orice ai nevoie, dar in acelasi timp, discret si atent pentru a nu deranja. Si sa nu uitam de catelusa jucausa si pofticioasa, care topaie cu pasi marunti de colo-colo... Un loc extraordinar, in care abia astept sa ne intoarcem!
Răspunsul unității:
Sărut mâna!
Mulțumesc frumos pentru apreciere și încredere.
Vă mai aștept cu drag la Lepșa!
   Moineagu Ioana din Galați
nota: 10
schedule 06.08.2023
N această locație am fost întâmpinați de o gazdă foarte amabilă și plăcută care ne-a pus la dispoziție prin intermediul vecinilor un lapte gustos și proaspăt, numai bun de savurat dimineața în curtea plină de verdeață și flori. Cățelușa gazdei este adorcamerele au fost curate, intime și plăcute. Recomand o seară petrecută în spatele casei pe sezlonguri, cu ochii în cerul plin de stele. Lângă cazare este un magazin unde pot fi făcute diverse cumparaturi. Revenim, cu mare drag!
Răspunsul unității:
Sărut mâna!
Vă mulțumesc frumos pentru apreciere și vă mai aștept cu drag la Lepșa!
O zi binecuvântată, plină de iubire și pace divină!
   Laura Popa din Bacău
nota: 10
schedule 19.03.2023
Pensiunea este per total tot ce trebuie pentru o relaxare la munte și o gura de aer proaspăt. Curtea interioara este minunata, echipata cu grătar și foișor acoperit. Bucătăria complet echipata (inclusiv mașină de spălat vase), camerele curate și calde. Proprietarii sunt oameni excepționali și te fac sa revii de fiecare data cu plăcere.
Răspunsul unității:
Sărut mâna!
Ma bucur că v-ați simțit bine la noi.
Vă așteptăm cu drag la Lepșa!
Sărbători pascale binecuvântate!
   Girel Marcela din Năvodari
nota: 10
schedule 10.12.2022
O cazare minunată, într-un peisaj de vis! O oaza de liniște alături de oameni minunați! Camera foarte curată, cu apa calda și căldură! Bucătărie dotată cu toate cele necesare! Grătar în curte. Proprietarii... oameni deosebiți și receptivi. Recomand, cu încredere, pensiunea Santa Maria! Vom reveni, cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumesc din tot sufletul pentru aprecieri!
Vă așteptăm cu drag la Lepșa.
Sărbători fericite!
   Gemanaru Claudiu din Constanta
nota: 10
schedule 13.08.2022
Zona este foarte frumoasă, pensiunea este între munți. La 2 km este situată mănăstirea Lepșa, la 5 km cascada Putna și cheile Tisitei (rezervatie naturală)... gazdele sunt oameni de nota 10, n-am simțit proprietarii în cele 6 zile de cazare, nu au vrut sa ne deranjeze cu prezența lor și făceau în așa fel sa ne întâlnim foarte rar. Drumul către mănăstire îl făceam în 20 min pe jos. Proprietarul ne aproviziona seara cu lapte proaspăt de la vecinii care aveau vaci (contra cost). In încheiere, vreau sa le mulțumesc încă o dată proprietarilor pt cele 6 zile petrecute la Lepșa... 10 cu felicitări.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc foarte frumos, pentru cuvintele frumoase transmise pe Turist info !
Mă bucur că v-am cunoscut și că v-ați simțit bine în vacanță la noi!
Vă mai așteptăm cu drag la Lepșa!
   Gabriela Stancu din Călărași
nota: 10
schedule 28.07.2022
Cazare foarte bună, camere curate, bucătărie utilată corespunzător, curte frumoasă cu spații de recreere. Gazde foarte primitoare, amabile, discrete, cu multă grijă de a nu deranja turiștii. Un loc minunat pentru relaxare și depanat amintiri. Recomand cu încredere. Mulțumim d-nei Marioara și soțului dumneaei!
Răspunsul unității:
Sărut mâna. Mă bucur enorm ca v-ați simțit bine si că v-am avut oaspeti. Va așteptăm cu drag la Lepșa. O zi binecuvântată și plină de zâmbete!
   Claudia Dragulin din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.05.2022
Ne-am dorit sa facem traseul de la cheile Tisitei și, după multe căutări, am găsit aceasta cazare. Este foarte ok, calitate-preț, amplasarea e foarte bună și gazdele au fost foarte discrete. Casa arata superb. Este tradițională, simpla și confortabila. Am găsit tot ce am avut nevoie. Au și o gradina spațioasă și 2 cățelușe jucăușe.
Răspunsul unității:
Sărut mâna! Ne onorează recenzia dumneavoastră,vă mai așteptăm la noi. O zi binecuvântată!
   Georgiana Popa din Galati
nota: 10
schedule 27.04.2022
Am petrecut aici sfintele sărbători de Paști, fiind foarte mulțumiți! Locația este excepțională, peisajul este unul de vis. Camerele sunt foarte curate și călduroase, bucătăria utilata cu absolut orice ai nevoie. Mii de mulțumiri gazdelor, care sunt niste oameni minunați, foarte primitori, gospodari, extrem de discreți și întotdeauna cu zâmbetul pe buze!! Cu siguranță vom mai reveni la dumneavoastră!
Răspunsul unității:
Sărut mâna! Vă așteptăm cu drag la Lepșa!
   Ramona Z din Valu Lui Traian
nota: 10
schedule 17.04.2022
O căsuță cochetă, curată și, totodată, rustică, amplasată central, cu o curte frumos îngrijită și o priveliște frumoasă către vf Tisaru. Gazdele de excepție, absolut la dispoziția ta la orice oră, discrete și totodată prezente să îți pună la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pt a te simți ca acasă. Locul ideal pt un weekend relaxant alaturi de prieteni/familie.
Răspunsul unității:
Sărut mâna! Sărbători binecuvântate!
   Alex C. din Iasi
nota: 10
schedule 04.04.2022
Am fost cu prietena mea si încă doi prieteni la casa Santa Maria. Pe lângă faptul ca serviciile sunt de nota 10+, proprietarii au venit sa ne ia din gara din Focșani pentru ca nu mai era niciun microbuz spre Lepșa. Oameni minunați cu suflet bun, nu ai ce reproșa. Internet gratuit, ospitalitate din plin, curățenie exemplara, priveliște minunata.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos, vă mai așteptăm cu drag! Sărbători fericite!
   Bejan Miruna din Focsani
nota: 10
schedule 04.03.2022
Casa Santa Maria Lepsa este locul perfect in care poti sa te detasezi de zgomotul cotidian de la oras si sa te afunzi in linistea unei locatii de poveste. Inconjurata de cele mai frumoase peisaje ale Vrancei, este spatiul perfect in care oricine isi poate petrece cateva zile de basm.
Este amplasata la distante mici de toate punctele de interes din zona, cum ar fi pastravaria Lepsa, manastirea, cascada Putnei si, bineinteles, cheile Tisitei, un traseu usor, perfect pentru iubitorii de drumetii.
Casa este amenajata impecabil, curata, dotata cu tot ceea ce ai nevoie, inconjurata de verde, de gradinite cu flori si spatiu amenajat pentru recreere.
Gazdele foarte primitoare si prietenoase, tacute, discrete, dar mereu prezente si gata sa ajute in orice situatie.
Este locul ideal in care iti poti petrece cateva zile de poveste, de relaxare si de liniste, intr-o atmosfera ca de basm.
Răspunsul unității:
Sărut mâna, mulțumim!
   Adrian din București
nota: 10
schedule 01.11.2021
Este prima data când venim aici și totul a fost extraordinar. O locatie frumoasă, curată, cu un peisaj deosebit, gazda amabilă, raportul calitate preț excepțional având în vedere toate oportunitățile de care beneficiezi.

Este locul perfect unde îți dorești să revii ori de câte ori ai posibillitatea.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos. Sărbători binecuvântate.
   Mirea Mariana din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.07.2021
Camerele au fost curate, curtea ingrijita si cu multa verdeata, a fost liniste, iar gazdele au fost foarte primitoare. Bucataria era utilata cu tot ce ai nevoie si in curtea se gasea un gratar.
Răspunsul unității:
Sărut mâna, mulțumesc!
   Aurelia din Galați
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2020 - 16.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pentru cine cauta liniste, calm, simplitate. Casuta etnica de lemn, simpla dar cocheta, te duce cu gandul la povestile copilariei. Inconjurata de verde, gradinita cu flori, iarba verde, totul ingrijit in cele mai mici amanunte. Gazda amabila, prietenoasa dar in acelasi timp discreta, prezenta. In jur, totul pitoresc, natura si peisaje pitoresti. M-as intoarce cu mare drag cand timpul si obligatiile cotidiene mi-ar permite. Nota maxima, recomandat!
Răspunsul unității:
Sărut mâna, mulțumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ion-marian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 05.02.2020 - 06.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Suntem foarte multumiti de sejurul petrecut in aceasta pensiune. Vom reveni cu siguranta. Camerele au fost curate si calduroase iar proprietarii amabili si ospitalieri. De fapt, in toata unitatea domneste o curatenie deplina. Am avut acces neconditionat la bucatarie care este dotata cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat vase. Din camera se vede un peisaj mirific. Desi pensiunea este asezata la soseaua principala, in camera nu se aude galagie. Ne-am simtit ca acasa. Totul a fost la superlativ.
   Daniel D din Galati
nota: 10
schedule sejur: 10.11.2019 - 11.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand, cazare de 5 stele . Proprietarii sunt foarte amabili, va pun la dispozitie toate cele necesare . Casa este foarte frumoasa si curata.
   Iulia I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.11.2019 - 08.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere curate cu baie proprie si apa calda tot timpul. Gazde foarte primitoare, curte mare cu grătar si leagan pentru copii. Access nelimitat la bucatarie utilata cu masina de spalat vase, scaun de masa pt copii, etc. Un sejur frumos. Ne dorim sa revenim si la iarna, pe zapada.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici o nemultumire.
   Dragos D din Braila
nota: 9.83
schedule sejur: 01.02.2019 - 03.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni absolut deosebiti. Cred ca au fost cele mai primitoare gazde pe care le-am intalnit vreodata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia un pic cam mica. O reamenajare ar fi benefica.
   Geanina din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 03.01.2019 - 04.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vă scriu pentru a vă mulțumi pentru acestă perioadă minunată . Ne-am simtit excelent! Sunteți niște gazde minunate, am fost primiti cu caldura, intr-o atmosfera prietenoasa. Ne-am simțit minunat, am apreciat mult curățenia, ospitalitatea și toate condițiile de care am avut parte. Camerele au fost luminoase , spatioase si confortabile , utilate cu tot ce aveam nevoie. Am avut parte de tot confortul si toate utilitățile. Bella și Gessy, sunt 2 căței minunați care îți umple sufletul de bucurie prin energia și dorința lor de joacă. Ne-am bucurat si am profitat de vremea buna pentru a explora imprejurimile cu peisaje pitoresti desprinse din povesti, pe care le-am adminat cu tot dragul și care ne-au încărcat cu cea mai buna energie. Vă mulțumim din suflet pentru tot, și cu siguranță vom reveni! Vă pup și va doresc o seara minunata, oameni minunați!
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.06.2018 - 10.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este asezata central si are o buna vedere catre Varful Tisaru. Gazda a fost deosebit de prietenoasa si generoasa. Cu siguranta ne vom intoarce.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
   Andreea A din Focsani
nota: 9.67
schedule sejur: 01.06.2018 - 02.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia pensiunii este foarte frumoasa. Camerele sunt destul de spatioase, luminoase si foarte curate. Proprietarii sunt foarte primitori si serviabili.
Curtea este frumos amenajata. Recomand aceasta pensiune
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sugestii de imbunatatire, totul a fost foarte bine.
   Cosmin C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.05.2018 - 20.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea gazdelor, frumusetea imprejurimilor, comfortul locatiei, mancarea din zona, linistea si relaxarea de care beneficiezi,
   Balica B din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.03.2018 - 18.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Suntem o familie cu un copil de aproape 2 ani si la pensiunea Santa Maria am gasit toate conditiile ca, atat noi cat si copilul, sa ne simtim ca acasa. Camerele sunt cu iesire separata, au fiecare baie proprie, deci iti ofera intimitatea de care ai nevoie. Ai acces la bucatarie (care are masina de spalat vase), gratar si living. E si o masa acoperita afara unde e o placere sa bei cafeaua dimineata. Are o curte mare cu multe flori și mult spațiu verde; o parcare închisă și luminata. Au, la cerere, patut si scaun de masa pentru bebelusi. In curte sunt si 2 cateluse foarte blande si jucause care au oferit "program artistic" bebelusului :) Recomandam cu drag Pensiunea Santa Maria!
   Cristinel C din București
nota: 9.5
schedule sejur: 09.03.2018 - 11.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Acum două săptămâni am petrecut aici, împreună cu familia, un weekend foarte frumos. Pensiunea este din lemn, cu parcare, cu o bucătărie spațioasă, cu camere curate, luminoase, mobilate și cu un generos spațiu de joacă în curte, de care copiii s-au bucurat din plin. Mulțumim pentru patul plinat! (și pentru faptul că nu am fost ,,taxați” :))))
Cu siguranță, cu drag, vom mai trece pe aici!
thumb_down
Aprecieri negative:
Numai de bine !
   Marinela din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 20.09.2013 - 22.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatatenie in camera,curte frumoasa,ingrijita
CONTACT
Val Grobnicu
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Val Grobnicu
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0787 716 346
WhatsApp
Apel/SMS