Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Poiana din Lepșa

Lepșa, str. Pandurilor, nr. 20 -
Nota 9.9 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.6


Adaugă recenzie
   Simion Steluta din Braila
nota: 10
schedule 02.01.2024
O locatie superba cu gazda primitoare. Totul a fost impecabil, camere spatioase si foarte curate, bucatarie utilata modern, o adevarata oaza de liniste. Oricand as reveni cu mare drag! Totul la superlativ! Recomand cu mare drag oricui isi doreste sa petreaca momente de liniște și relaxare in cel mai frumos mod!
   Rosu-luca Irina din Galați
nota: 10
schedule 12.09.2023
Locație superbă, curățenie, liniște, bucătărie și foișor utilat cu tot ce trebuie, terasele spațioase, camerele cu bai iar gazdele excepționale (același lucru pot spune și despre Suzy, cățelușa proprietarilor care mi-a topit inima). Cu siguranță vom reveni cu drag și cu altă ocazie.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu mare drag !
   Iulian din Constanta
nota: 10
schedule 25.07.2023
Pro: camere mari, racoroase, bai foarte spatioase, liniste si decenta din partea gazdelor. Internet, parcare si gratar in foisor. Un foisor foarte mare si spatios, lemne contracost daca vreti sa faceti un gratar.
Contra: accesul greu, pe drum pietruit si la final nesemnalizata Casa Poiana cand ajungi la gardul negru. Ar trebui semnalizata de dinainte de pod si apoi inainte de intrarea in curtea interioara, aproape de gardul negru. S-ar elimina confuziile. Eu am gasit-o cautand Casa Vega pe google maps, aflata in aceeasi curte interioara.
   Madalina din Braila
nota: 10
schedule 05.06.2023
Pe langa confort, liniste, curatenie si un comportament exemplar al gazdelor, se adauga un plus: caldura (desi este iunie)!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu mare drag
   Tarau Felix Ionel din Braila
nota: 9.67
schedule 01.05.2023
Camere spațioase, liniște, mult spațiu verde, vederea către munți, bucătărie complet utilata cu loc pentru gratar, frigider, aragaz, cuptor cu microunde. Și nu în ultimul rand gazdele foarte plăcute. Recomandam!
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag
   Florin din București
nota: 8.5
schedule 30.08.2022
Pensiunea pune accentul pe liniște, păcat că nu nu pune in aceeași măsură și pe igiena băilor și pe îngrijirea mobilierului din camere. Atașez și câteva poze pentru curioși, spatiile comune sunt spațioase și curate, foișorul și bucătăria sunt complet utilate. Poziționarea este este foarte buna.
Nu recomand pentru familii cu copii mici și nici pentru grupuri de prieteni care doresc sa asculte muzica la volum mai mare decât al telefonului mobil.
Recomand in schimb pensionarilor și celor care vor sa viziteze mănăstirea și care pun accentul pe liniște.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca ati ridicat acesta problema desi pana la dnv, nu sa plans nimeni, daca ar fii fost mai multe grupuri de petrecareti in aceeasi locatie, ce fel de abianta credeti ca ar fii iesit, unde in tara va ti cazat si va dat voie sa veniti cu boxa si sa faceti petrecere asa cum ati dori? curand vom deschide restaurantul si atunci va canta muzica pe placul tuturor...
cine ne a calcat pragul, sau reintors! pensionarii asa cum ii numiti dnv...va mai asteptam cu drag, dar fara boxa!
multumim
   Stefan Nicusor din Braila
nota: 10
schedule 24.08.2022
Am fost întâmpinați călduros, locația este perfectă pentru grupuri, dotată cu toate cele necesare pentru a găti și a te simți bine. Pensiunea este amplasată intr o zona liniștita, cu o curte spațioasă, loc de joaca pentru copii, foișor acoperit. Recomandăm cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumim
   Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2022
Camere spatioase, curate, cu terase largi, bucataria complet utilata, gandita in cele mai mici detalii.
O gradina minunata care impresioneaza prin verdele intens.
Gazda primitoare si amabila. Un loc realizat cu multa pasiune, pasiune care se observa in toate detaliile.
Recomand cu mult drag si incredere! O oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dedicata linistii si relaxarii!
Răspunsul unității:
Multumesc mult si va mai asteptam cu drag
   Mihaela&co din Galati
nota: 10
schedule 24.10.2021
Totul este impecabil: începând cu atenția gazdei pentru detalii, și terminând cu atenția mea la rosturile din bucătărie și baie. Concluzia este una singura: impecabil de curat, primitor și confortabil.

Bucătăria era dotata complet: tigăi, scobitori, șervețele, cimbru, sare, piper, oțet, castroane, linguri, ulei, cărbuni, lemne, condimente, cafea, zahăr...mai bine ca acasă, unde tot mai lipsește un usturoi.

Așternuturi curate, camerele spațioase, sapun, prosoape și dacă aveți nevoie de ceva, oricând gazda va ajuta cu mare drag , ca “de la vecin”.
Răspunsul unității:
Va mai asteptam cu mare drag
   Adela Trofin din Ianca
nota: 10
schedule 12.09.2021
Așadar, începem cu primirea, clară, la obiect, frumoasa, continuam cu grădina, care este o minunăție, te relaxezi fără să vrei, camerele spatioase, vederea de pe terasa, minunata, foisorul in care am stat noi, utilat, primitor.

Gazde asa cum imi plac, cu bun simt, ei cu treaba lor, noi cu a noastra, fix asa cum trebuie.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag
   Olimpia din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2021
Camere mari, mobilate cu mult gust, cu mare atentie la detalii si foarte curate. Gradina este un labirint de verdeata care asigura vizitatorilor intimitate, iar peisajul de pe terasa pensiunii iti umple ochii si sufletul de frumusete.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag
   Dana Burlacu din Braila
nota: 10
schedule 26.07.2021
O pensiune de nota 10. Peisajul este de vis, gradina este cu multa verdeață, are 2 foișoare unde poți face grătar și dotate cu toate cele necesare. Gazdele sunt primitoare și la dispoziția ta oricând. Camerele sunt foarte mari, la fel și baia, mobilate cu bun gust. Bucătăria este utilata cu tot ce ai nevoie, frigider, filtru cafea, vesela.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag
   Burlacu Dana din Braila
nota: 10
schedule 25.07.2021
Locația este de vis. Camere foarte mari, cu toate facilitățile, mobilate cu bun gust, condiții de nota 10, gazde excepționale, curățenie exemplara. Cea mai frumoasa pensiune din Lepșa. Peisajul este inedit cu foarte multa verdeață și liniște deplina.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Șerban Loredana din Hemeius
nota: 9.33
schedule 18.07.2021
Am fost cazati la aceasta pensiune: camerele sunt mari si curate, bucatarie utilata si destul de incapatoare, foarte mult verde si au si o tranbulina pentru copii si cateva șezlonguri.
Răspunsul unității:
Multumim. Va mai asteptam cu mare drag
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 18.07.2021
Peisajul minunat, gazdele primitoare si serviabile, curățenia impecabilă, liniștea atât de plăcută, o gradină plină de verdeață, îngrijită, frumos amenajată și intimitatea ne-au ajutat sa ne simțim foarte bine la Casa Poiana. Locația este foarte aproape de Cascada Putna si Cheile Tișiței.
Răspunsul unității:
Multumim
   Matei din Constanta
nota: 9
schedule 03.07.2021
Camere mari, cu terasa si baie proprie, curate si luminoase, bucatarie complet utilata si spatioasa, 3 foisoare, foarte mult verde, multe plante, leagan si tranbulina pentru copii, gazde primitoare, condiții foarte bune pentru un sejur minunat.
Răspunsul unității:
Multumim
CONTACT
Laurențiu
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Laurențiu
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0769 123 834
WhatsApp
Apel/SMS