Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Hanzu Darius din Gura Râului grade grade grade

Gura Râului, str. Campsorului, nr. 866 -
la aproximativ 18.0 km de centrul localității Păltiniș
Nota 10.0 / 33 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.85


Adaugă recenzie
   Rizea Daniel Marius din Baile Govora
nota: 10
schedule 18.03.2024
Pensiunea Hanzu Darius a fost una din experiențele cele mai placute din ultima perioadă. Peisajele din jur și gradină sunt deosebite, iar în casă am fost placuți surprinși de atenția oferita detaliilor, nelipsind nimic. Este un colț de rai, o oază de liniște marcată de confort la cele mai înalte standarde! Nostalgia clipelor minunate ne vor reeaduce aici cu siguranță! Am revenit cu drag dupa o perioada de 3 ani! Sperăm să revenim la vară, când peisajul va fi cu totul altul, iar foisorul și gradina ne vor fi mai de folos.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos!!
   Rizea Gabriela din Baile Govora
nota: 10
schedule 17.03.2024
Am revenit după 3 ani! Cazarea perfectă pentru un weekend în familie în mijlocul naturii! Ne-am simțit minunat! Totul la superlativ! Oameni excepționali! Recomandăm această locație cu tot dragul. Curtea frumos amenajată, strada si satul pitorești, cu arhitectura frumoasă. Liniștea te uimește. E un loc in care trebuie să mergi dacă vrei să te odihnești cu adevărat, să-ti încarci bateriile. Felicitări proprietarilor si multe mulțumiri! Vom mai reveni cu siguranță!❤️
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și noi !
Ne bucurăm tare mult ca v ați simțit și încărcat bateriile în unitatea noastră de cazare, cu drag vă M ai asteptam !
   Roxana din Constanta
nota: 10
schedule 09.01.2024
Pensiunea are absolut tot ce-i trebuie, utilata complet si daca este ceva ce nu gasesti, proprietarii rezolva cu multa amabilitate imediat. Locatia este perfecta, camerele spatioase, patul mare si extrem de confortabil, livingul foarte spatios, am incaput in noaptea de Revelion 12 adulti si 7 copii lejer, curatenie luna iar gazdele de nota 10. Vom reveni cu siguranta, multumim pentru tot si ne cerem scuze daca am fost prea galagiosi :)
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru ca ne ați ales de revelionul 2024, de la atâtia km,Nu ați fost deloc gălăgioși,vă mai așteptăm cu mare drag!
   Alexandru din Rm. Vâlcea
nota: 10
schedule 24.10.2023
O locație de vis, cu o priveliște de poveste in orice anotimp ai ajunge, cu niste gazde foarte primitoare. Locație foarte curata cu bucătărie atât la interior cât și la exterior, complet mobilata, cu o terasa cu gratar unde îți poți petrece timpul cu prietenii, spatiu de joaca pentru copii și nu în ultimul rând, un foișor in care te poți reincarca cu energie în orice anotimp ai ajunge cu un peisaj de poveste. Mulțumim și vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Multumim frumos !!
poze recenzie
   Cristache Maria din Popesti Leordeni
nota: 10
schedule 14.09.2023
O pensiune excelenta, intr-o localitate de vis!
Locatia - amplasarea pensiunii - ferita de zgomot si amplasata fix sub munte, foisorul si livingul imense, bucatariile - interior si exterior, curatenia exemplara, deschiderea si totodata discretia gazdelor, totul, dar absolut totul a fost la superlativ!
Am avut un sejur minunat in aceasta pensiune super ingrijita si dotata!
Felicitari gazdelor minunate !
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru recenzia lăsată , va mai așteptăm cu drag !!
   Dragomir Nelica din Constanta
nota: 10
schedule 08.08.2023
O pensiune unde merita sa îți petreci concediul. O să încep cu curățenia pentru că este ireproșabilă, pensiunea dispune de bucătărie utilată complet, zona pentru grătar, loc de joaca pentru copii, priveliștea este foarte frumoasa, iar gazdele sunt oameni de mare bun simț și foarte primitori. Am revenit la aceasta pensiune in special pentru amabilitatea lor, nu tot timpul când călătorim avem norocul acesta. Le mulțumim pentru că ne-au primit frumos și anul acesta.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet , oameni dragi !
   Madalina Chimbeschi din Com. 1 Decembrie, Ilfov
nota: 10
schedule 08.08.2023
Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, deosebit de frumoasă. De la balcon se vede, dar mai ales se aude, dacă deschizi fereastra, un pârâu de munte. Este foarte liniștitor! Camerele sunt de o curățenie impecabilă, luminoase. Curtea este primitoare, foișorul mare, dotat cu o bucatarie de vară și grătar. Gazda noastră, doamna Maria, ne-a răspuns prompt la orice solicitare. Ne-am simțit minunat la Hanzu Darius și am reveni oricând ajungem prin zona Sibiului.
Încă ceva: copiii au fost încântați de dulciurelele puse cu dărnicie în holul pensiunii. Mulțumim, doamna Maria!
Răspunsul unității:
Va Multumim frumos !
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.08.2023
Gazdele minunate, liniște, curățenie. Parau lângă pensiune. Locatie foarte buna! Camere curate, îngrijite și confortabile. Totul a fost pe placul nostru, în apropriere de pensiune un restaurant superb, parc de distracții copii. Revenim, cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim pentru toate detaliile transmise, va mai așteptăm cu drag la pensiunea Nostra !
   Stefan Mihai-toader din București
nota: 10
schedule 07.07.2023
Am fost primiți, ca de fiecare dată, cu brațele deschise de către niște oameni harnici, gospodari și plini de bun simț. În puținul timp petrecut și de această dată în marginimea Sibiului ne-am simțit super bine. Pensiunea arată superb, peisajul care o înconjoară este mirific, de sus din foișor ți se dezvăluie în toată splendoarea sa localitatea Gura Râului.
Pe scurt, un loc în care revenim cu plăcere ori de câte ori avem posibilitatea.
Felicitări! Țineți-o tot așa și să auzim numai de bine!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet!
   Florentina din București
nota: 9.67
schedule 02.07.2023
Am fost pentru prima dată în zona Marginimea Sibiului, am cautat o zonă linistită! Am fost cazați la pensiunea Hanzu Darius, care ne-a depășit așteptările! Începând cu priveliștea, camera curata, lenjeriile albe si apretate! Terasa de afara este impresionantă, mare, cu bucătărie dotată, toaleta cu acces de pe terasa, grătar, frigider, lada frigorifica!!!! Iar foisorul din deal, te încântă cu cea mai frumoasă panoramă!!!! Gazda primitoare și comunicativă, ne-a oferit câteva locuri de vizitat!!!! Recomand!!!!!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru cuvintele alese din descrierea recenziei, va mai așteptăm cu drag la Pensiunea Hanzu Darius !
poze recenzie
   Bogosel Ioan din Sofronea
nota: 10
schedule 30.06.2023
Am petrecut aici două zile la pensiunea familiei Hanzu din Gura Râului și ne declarăm mulțumiți. Fiind un grup de familie, ne-am bucurat de condițiile oferite care au satisfăcut dorințele noastre. De asemenea, gazdele atente și generoase ne-au lăsat o impresie deosebită. Am savurat natura și specificul locului, care ne-au încântat cu peisaje naturale viu colorate. Privindu-le cu încântare ne-am înălțat sufletele spre mărețul creator.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet , ne bucurăm ca ieșirea la munte, in natura , la pensiunea noastra a dat o stare pozitivă , de care toți avem nevoie !
Multumim !
   Ghită Pașca din Hunedoara
nota: 10
schedule 22.05.2023
Am petrecut weekendul 19-21 mai a.c. la Pensiunea Hanzu Darius, Gura Râului. O zonă minunată, liniștită, cazarea, curățenia impecabile, bucătărie bine utilată, locul de joaca pentru copii excelent. Seara, din cameră se auzea foarte bine susurul apei și cântatul greierilor. Gazdele sunt de nota 10. A fost minunat. Mulțumim frumos pentru tot.
Răspunsul unității:
Multumim frumos !!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dobre Cristian Constantin din Brastavatu
nota: 10
schedule 21.02.2023
O locație minunată, curățenie și o gazdă extrem de atentă la toate detaliile! Camerele sunt călduroase și au vedere spre munte. Bucătăria este dotată și poți regăsi tot ce ai nevoie. În curte este amenajată o zonă pentru grătar și terasă pentru relaxare. Cu certitudine, vom reveni, cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Cecilia Cicea din Faclia
nota: 10
schedule 24.08.2022
Am revenit pentru a doua oara la pensiunea Hanzu Darius, ne-am simțit foarte bine, gazdele sunt niște oameni minunați, care îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie, pensiune curata și peisaj superb, mâncare foarte bună, aer curat, vom reveni cu drag și alta data!
Răspunsul unității:
Multumim frumos,ne bucurăm ca V ati simțit bine la noi,cu drag va mai așteptăm !
   Hauta Violeta din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 20.08.2022
Superb! Pensiunea Hanzu Darius este o locație frumoasă, condițiile sunt pe măsură așteptărilor, este foarte curata, atât în exterior cât și interior, camerele sunt curate, utilate corespunzător, gazdele sunt prietenoase, amabile și foarte ospitaliere! Zona este frumoasă cu peisaj excelent! Vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Monica Radu din Craiova
nota: 10
schedule 22.08.2021
Am petrecut cinci nopți la pensiunea familiei Hanzu din Gura Râului și ne declarăm foarte mulțumiți! Pensiunea este micuță, dar extrem de cochetă, iar bunul gust și curățenia domnesc peste tot, începând cu zona comună, camere, terasa foarte plăcută și frumos dotată, cu bucătărie de vară (plită și cuptor electric, cafetiera, cuptor cu microunde, veselă), grătar, frigider, toaletă și terminând cu micul colț de rai amenajat pe deal: loc de joacă, foișor, unde am petrecut clipe frumoase. Însă cel mai mult ne-a plăcut atitudinea gazdelor, o familie tânără și plăcută, care ne-au făcut să ne simțim ca acasă!
Răspunsul unității:
Ne bucuram tare mult ca v ati simtit bine la pensiunea noastra!
Multumim!
   Dan Vieru din Tecuci
nota: 10
schedule 16.08.2021
Am fost cazați în această pensiune în perioada 9-12 august 2021.

Un loc minunat, cu o priveliște de basm, foarte mare curățenie și extraordinar de multă liniște.

Gazdele, oameni deosebiți, persoane dragi.

Mulțumim pentru tot, oameni buni!
Răspunsul unității:
MUltumim frumos!!
   Coroian Adela din Cisnadie
nota: 10
schedule 31.07.2021
A fost botezul nepotelului nostru. O petrecere cu 20 de invitati nu e usor de gestionat si totusi gazdele au reusit cu succes sa faca fata. Mancarea excelenta. Servirea fara cusur. La dispozitia noastra cu totul. Cu orice.

Cafea rauri si lapte cald si ceai delicios. Paine de casa si gustari de nenumarate feluri. Ciorba si supa cu taitei, o bunatate. Fripturi si sarmale, toate delicioase.

Camere curate, curtea cu filigorie generoasa, sala de mese aranjata atent, foisor si trambulina (atractia copiilor), locatia - ofera locului atuuri.
Răspunsul unității:
Multumim DIN suflet pentru aprecieri!
   Gabriela din Kristianstad
nota: 10
schedule 03.07.2021
Pensiunea este foarte curata, totul este cu bun gust facut si peisajul este mirific. Am ales varianta demipensiune si am fost foarte multumiti de mancare, totul proaspat si specific zonei. Nu in ultimul rand, gazda esre extrem de serviabila fiind tot timpul atenta si flexibila.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Elena Maria Ghenoiu din Brașov
nota: 10
schedule 05.05.2021
Ceea ce este extraordinar la aceasta pensiune este felul în care sunt gândite toate spațiile. Livingul este frumos și generos. Pentru că am petrecut Paștele 2021 aici, gazdele l-au amenajat de sărbatoare. Mâncarea a fost excelentă, tradițională și locală. Nu a lipsit nimic. Oara, gazda noastră, a fost omniprezentă, dar nu deranjantă. Soțul ei ne-a facut un gratar extraordinar. Copiii lor s-au jucat cu ai noștri. Ne-am simțit ca in familie.
Răspunsul unității:
Multumim tare mult pentru apreciere,va mai asteptam cu mare drag!!
poze recenzie poze recenzie
   Maria M din Galati
nota: 10
schedule sejur: 22.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ. Gazda minunată, locația superba, cazarea excelentă, curatenia impecabilă.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Ramona din Cluj-napoca
nota: 9.33
schedule sejur: 08.08.2020 - 13.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, bucatarie exterioara bine utilata, mancare gustoasa, gazde primitoare, zona frumoasa, linistita.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Sorin din Ilfov
nota: 10
schedule sejur: 22.02.2019 - 24.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Multumim!
   Valentin din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.08.2018.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost ok până în preajma datei de cazare când, am fost sunat de proprietar și anunțat că nu mai pot fi cazat din cauza inundațiilor de la începutul lunii iulie (rezervarea era pt. Luna august). L-am crezut pe cuvânt și am găsit altceva, în aceeași localitate, și în aceeași perioadă.(??!!??)
   Florin din Alexandria
nota: 9.67
schedule sejur: 02.06.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate, curatenie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie
   Anamaria A din Brasov
nota: 9.83
schedule sejur: 16.09.2017 - 17.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur de o noapte la pensiune.De cand am ajuns am fost placut surprinsi de locatia pensiunii si amabilitatea gazdelor.Curatenie exemplara in camere, curte. Bucataria foarte bine dotata e un mare plus.De asemenea zona linistita , nu ai cum sa nu te relaxezi.Multumim pentru ospitalitate. Cu siguranta vom revenii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mi-as fi dorit ca baia sa fie putin mai mare.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru apreciere!
   Irma I din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 06.09.2017 - 09.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos amplasată pensiunea, liniște, curățenie și gazde foarte primitoare. O sa revenim cu siguranta pentru ca a meritat.
Răspunsul unității:
Multumim frumos,ne bucurăm că totul a fost plăcut la pensiunea noastră
,va mai asteptam cu mare drag!!
   Giorgian G din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2017 - 29.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Piesajul este superb din camera. Liniste si discretie maxima, seriozitate si disponibilitate din partea gazdei.Zona este mai frumoasa in perioadele de sarbatori locale si de iarna
Răspunsul unității:
Va Mulțumim,ne bucurăm că suntem apreciati,si eforturile noastre atat morale cat si financiare sunt apreciate de catre turisti,Va mai asteptam cu drag la Gura-Râului.!
   Septimiu Doru S din Galati
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2017 - 24.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte primitoare, zona linistita se aude susurul raului din camera si totusi foarte aproape de Paltinis,cheile Cibinului,Sibiu bucataria ultra dotata si spatioasa, leagan superb in gradina si unul in curte as reveni cu placere !”
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri recomand uuror celor care vor sauite de aglomeratia din orase si sa se odihneasca
Răspunsul unității:
Ne bucuram tare mult ca v-ati simtit bine la pensiunea noastra.!
Numai bine.
   Diana D din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 29.12.2016 - 02.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare, gazde primitoare, atmosfera generala.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai multe umerase, rafturi in camera.
Răspunsul unității:
Multumim !!o sa mai facem niste corpuri suspendate,cu mai multe umerase.Ati fost niste oameni deosebiti!!Va mai asteptam cu drag!
CONTACT
Maria Hanzu
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria Hanzu
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0746 190 742
WhatsApp