Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Edelweiss din Gura Humorului

Gura Humorului, str. General Grigorescu, nr. 60 -
   Ghincea Simona din Giurgiu
nota: 10
schedule 22.07.2021
Camerele spațioase, curățenia exemplara, bucătăria foarte bine dotata, accesul la grătar, livingul spațios și mobilat cu gust fac din aceasta pensiune o locație perfecta pentru relaxare.

Doamna Elena, gazda, este o doamna în adevăratul sens al cuvântului. Ne-a primit cu blândețe și o vorba buna, ne-a prezentat punctele de interes din zona.

Pensiunea este amplasata intr-o zona din care se pot face excursii scurte la toate Sfintele Manastiri din zona.
   Viorel V din Braila
nota: 9
schedule sejur: 07.07.2014 - 11.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda, doamna Elena nota 10
Am petrecut 5 zile acolo si parca nu vroiam sa se mai termine sejurul. Am avut ca su cazare un apartament si a fost super. Am locuit 5 zile acolo ca si `proprietari` intrucit am fost singuri in pensiune si am avut acces la orice. Bucataria perfect utilata. Pensiunea este la cam 250 metri de drumul european E85 pe un deal de unde ai o priveliste superba departe de zgomotul masinilor. Recomand cu placere familistilor si nu as da pensiunea pe mina grupurilor de tineri asa cum am spus si doamnei Elena... E o constructie frumoasa cu finasaje deosebite si nu merita deranj si distrugeri... Vom reveni cu placere cind vom avea ocazia. Si uitasem... Nu trebuie sa va ingrijiti de mincare deoarece in centru s-a deschis de citeva luni un restaurant-autoservire tip `impinge tava` unde se maninca bine la preturi mici. Il gasiti chiar linga banca transilvania...
   Andrei A din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 02.05.2014 - 04.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii foarte bune de cazare si acces la bucatarie (bine dotata) si la alte utilitati.Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu multa verdeata si departe de zgomotul orasului.
Recomand aceasta pensiune pentru toate varstele.
CONTACT
Receptie
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Receptie
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0749 540 124
SMS