Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bucurie In Bucovina din Gura Humorului grade grade grade grade

Gura Humorului, str. Mănăstirea Humorului, nr. 69 -
Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Monica din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.04.2022
Regret ca ce este bun se termina repede...asa si cele 3 zile petrecute la aceasta pensiune, unde cu prima ocazie voi reveni. Pt ca totul este la superlativ, conditiile de cazare, mancarea bio, peisajul si, nu in ultimul rand, gazda mereu vesela, la dispozitia turistilor, incercand sa indeplineasca orice nevoie. Un loc minunat atat pt cei mari cat si pt cei mici.
   Carmen B din Iasi
nota: 10
schedule 24.04.2022
Camerele foarte frumoase, curate, confortabile, cu mare atenție la detalii și adaptate nevoilor turiștilor, micul dejun cu produse proaspete, tradiționale, administrator vesel, mereu la dispoziția turiștilor, încercând sa anticipeze orice nevoie. Încă de la sosire și pe durata pachetului de servicii achiziționat, s-a simțit grija fata de turiști și dorința de a le îndeplini toate dorințele. Pensiunea este cocheta și are tot confortul necesar oricărei categorii de vârstă.
Răspunsul unității:
In calitate de administrator al Pensiunii Bucurie in Bucovina, vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase postate de dumneavoastra, aceste cuvinte ne bucura foarte mult, ele oglindesc rodul muncii noastre si aceste cuvinte vor fi benefice pentru viitorii oaspeti care se hotarasc sa treaca pragul pensiunii. Sloganul pensiunii este: Vii ca turist... Pleci ca prieten!
Ospitalitatea si caldura Bucovineana a fost cadoul nostru pentru dumneavoastra. Fotografiile facute in acest sejur vor fi rasplata pentru efortul dvs. De a veni aici, in Bucovina...

Va dorim toate cele bune, si sa auzim numai de bine !
   Savin Dana din Pascani
nota: 10
schedule 28.02.2022
Pensiune noua, eleganta, curatenie la superlativ. Micul dejun excelent, cu produse locale; preparatele din carne sunt afumate la pensiune de catre personalul pensiunii. Administratorul este un om de nota 10, ne-a intampinat cu caldura, pâine, sare si o afinata ca in Bucovina (noi fiind primii oaspeti ai pensiunii).
   Irina din Iasi
nota: 10
schedule 20.02.2022
O pensiune cocheta, preturi avantajoase! Parcare asigurata! Se poate servi si masa, bucatele foarte gustoase. Micul dejun inclus in pret este chiar consistent si cu produse bio. Curatenie si ospitalitate la superlativ!
D-l administrator o persoana jos pălăria!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase, ospitalitatea si caldura Bucovineana a fost cadoul nostru pentru dumneavoastra, va dorim toate cele bune si va mai asteptam in frumoasa Bucovina!
CONTACT
Cătălin Afrasinei
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Cătălin Afrasinei
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0722 115 245
WhatsApp