Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Fântână din Gura Humorului grade grade grade

Gura Humorului, str. Ciprian Porumbescu, nr. 93 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andrei din Iasi
nota: 10
schedule 24.02.2024
Am fost 4 familii fără copii la aceast pensiune și ne-am simțit foarte bine, chiar am prelungit sejurul cu încă o zi. Este amplasata exact lângă parcul cu fântână arteziana și are o priveliște minunata asupra pădurii. Am fost în plimbări, apoi ne-am relaxat la un grătar și un pahar de vin în foișorul casei care este foarte bine dotat. Nota 10 din partea noastră.
   Cojocariu Catalina din Iasi
nota: 10
schedule 20.02.2024
Locație excelenta la poalele muntelui pentru a te bucura de liniștea naturii. Pensiunea este perfecta pentru a te încarca cu energie după o perioada aglomerata. Camerele sunt curate, gazdele sunt atente la toate detaliile pentru a acorda o nota aparte pensiunii. Am petrecut un weekend minunat alături de prieteni.
   Cristina din Iasi
nota: 10
schedule 20.02.2024
Am petrecut împreună cu prietenii un weekend excelent la Casa la Fântâna. Deși vremea nu a ținut cu noi, foișorul închis a fost perfect pentru nevoile noastre. Casa este dotată și utilată cu absolut tot ce ai nevoie, este cald, curat, elegant mobilat - noua ne-a plăcut maxim și cu siguranță o sa mai revenim.
   Dina Ghedreutan din Moldova Drochia
nota: 10
schedule 16.12.2023
Dupa mine, e una din cele mai bune vile din Gura Humorului.
Ne-am odihnit acolo ín luna noiembrie 2023. Am fost 4 familii şi toți am rámas mulțumiți şi plácut surprinşi de condițiile avute la vilá.
o casá cu 4 odái, cu baie privatá fiecare, cu living spațios, aranjatá cu gust, dotatá 100% cu toate necesare (veselá ín asortiment, cuptor cu microunde, maşiná de cafea cu cafeaua boabe din partea casei, cuptor electric, maşina de spálat vase). O curáțenie impecabilá. Un foişor super frumos, comod, deasemeni dotat ca şi casa.
Chiar nu am gasit nici un neajuns. Cu prima ocazie ne íntoarcem neapárat.
   Lidia din Galati
nota: 10
schedule 26.11.2023
De la amplasare și facilitati, la curățenia impecabilă, confort, si gustul amenajărilor interioare pana la disponibilitatea permanentă a gazdelor, totul a fost de nota 10. Pentru copii-adolescenti a fost perfect foisorul spațios, unde au petrecut timp separat, având activitati specifice vârstei, fără a deranja sau a fi deranjați.
   Stefan Ionut din Danemarca
nota: 10
schedule 14.09.2023
Felicitari proprietarilor pentru profesionalism si le doresc sa aibă parte de oaspeți câți mai mulți. Noi am fost un grup de 8 persoane, având rezervarea făcută pentru Crăciun, între timp a apărut o minune și a trebuit să anulăm rezervarea, nu am întâmpinat absolut nici o problemă cu returnarea avansului de către proprietar.
Încă o dată felicitări.
   Simona din Iasi
nota: 10
schedule 27.07.2023
Totul la superlativ! Este o locație fantastica, in mijlocul naturii, unde liniștea si bunul gust se împletesc perfect pentru a iti oferi starea de bine de care ai nevoie pentru a te relaxa.
Casa este gândită cu foarte mult bun gust, iar curățenia este exemplara!
Foișorul este dotat cu tot ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere la grătar, fara a deranja pe nimeni!
Curtea spațioasă si locul special amenajat pentru copii este tot ce trebuie pentru ca cei mici sa se poată bucura in voie.
Cel mai mult ne-am bucurat de acel spațiu de pe terasa unde am petrecut mare parte din timp fie la cafea, fie la un pahar vin si timp de calitate impreuna! Totul a fost divin!
Va multumim pentru tot!
   Florentina din Roman
nota: 10
schedule 13.07.2023
Este cea mai frumoasa cazare la care am fost cu grupul pana acum. Casa este foarte bine gandita, camerele destul de mari cu bai proprii, paturile confortabile, livingul open space elegant si bucataria dotata si utilata cu tot ce este nevoie. In foisor poti petrece in voie pana tarziu, fara a deranja persoanele care vor sa se odihneasca in casa. Locatia este de top, exact langa Fantana Arteziana si Parcul Arinis cu toate atractiile sale. Recomand 100%!
   Năstase din Adjud
nota: 10
schedule 07.12.2022
Totul la superlativ: gazdele foarte amabile și atente la toate detaliile, curățenie impecabilă, camere moderne și foarte confortabile, bucătărie dotată cu toate cele necesare, foișorul superb. Localizată aproape de parcul Ariniș și având un raport calitate/preț foarte bun, este o proprietate unde vom reveni, cu siguranță!
   Alina Farkas din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.11.2022
Perfect! Genul de cabană în care ai dori să rămâi cu săptămânile. Am fost 4 familii si ne-a parut rau ca nu am putut sta mai mult de un weekend, dar vom reveni cu prima ocazie. Dacă aș cataloga-o ca fiind minunată, nu aș putea să o caracterizez cinstit, fiindcă este perfectă, iar gazdele sunt excepționale! O recomand din tot sufletul! ❤❤❤
   Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.11.2022
Am petrecut un sejur de vis în aceasta locație. Peisaje senzaționale, aer curat. În privința cazării, atenția gazdelor pentru detalii este extraordinara: curățenie desăvârșită, bun gust. Nu ne-a lipsit absolut nimic pentru gătit, un mare plus-foișorul dotat cu tot ce e necesar pentru grătar. Am fost un grup mare, 8 adulți și 3 copii. Recomandam cu căldură.
   Straton Kristina din Ianca
nota: 10
schedule 09.08.2022
O locatie cum rar intalnesti, intr-un loc linistit, dar foarte aproape de toate atractiile turistice din zona!
Curat de-ti vine sa mergi in varful picioarelor, ingrijit si cu bun gust, dotat cu toate utilitatile!
Intampinati de oameni amabili, zambitori, atenti la toate detaliile si nevoile noastre!
Ne-am simtit bine, ne-am incarcat cu senin si bucurie de la tot frumosul care e aici, de la cantec de pasari, de la natura asta divina, de la ospitatlitatea cu care am fost inconjurati.
Voi reveni cu mare drag!
   Cristian Padure din Iasi
nota: 10
schedule 05.08.2022
Locatia excelenta, langa parcul Arinis, privelistea superba catre padure. Fantana arteziana care se poate vedea seara din curte este o incantare. Casa noua, foarte curata, cu toate dotarile necesare, iar foisorul superb. Recomand si vom reveni, cu siguranta!
CONTACT
Iuliana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iuliana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0755 211 581
WhatsApp
Apel/SMS