Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Coca din Gura Humorului grade grade grade

Gura Humorului, str. Lct. Viorel Mărceanu, nr. 27 -
Nota 10.0 / 22 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Diana din Vaslui
nota: 10
schedule 23.02.2024
N sfârșit, am gasit cazarea mult dorita!!!!
Ne-am simțit ca acasă! Curățenia, care este cea mai importanta, a fost după sufletul nostru! Bucatarie utilată cu cele necesare, curată, dormitoarele foarte spațioase, foișor, grătar, plită, ceaun, terasă mare, masa ping-pong, curte cu gazon, parc pentru copii. Totul ireproșabil!
Gazdă primitoare, doamna super drăguță!
Casa este perfecta pentru o gașcă de 4 familii (cu câte 2 copii).
Cu siguranță vom reveni la Casa Coca.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm cu mare bucurie!
   Nitoi Gabriela din Vaslui
nota: 10
schedule 23.02.2024
Totul a fost la superlativ. Gazda minunata, receptiva și comunicativa. Casa foarte curata, utilata complet, totul nou. Locatie liniștită în mijlocul orasului cu toate facilitățile.
Totul este exact că în fotografii. Sigur vom reveni cu mare drag ne-am simțit minunat.
Răspunsul unității:
Cu drag va așteptăm!
   Cornelia Ciobanu din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 08.01.2024
Ncep prin a mulțumi acestor oameni minunați care ne-au pus la dispoziție acesta minunată locație. Am petrecut un concediu de neuitat, casa foarte curata, totul nou, bine utilată, curtea mare spațioasă cu un foișor și grătar reușit. Felicitari, oameni minunați, vom reveni cu drag la dvs!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet și va mai asteptam. Și d-voastra ați fost un grup liniștit și curați. Aproape ca nu aveam de ce sa facem curățenie!!! Ne bucuram mult de asa oaspeți, sa tot avem!!!
   Marius din Danemarca
nota: 10
schedule 29.07.2023
O casa cocheta, dotata cu toate cele necesare, situata in centrul orasului, intr-o zona foarte linistita. Foisor imens cu gratar si ceaun. Este perfecta pentru familii. Noi am inchiriat intreaga unitate, dar se poate inchiria si partial. Proprietarii foarte amabili.
Răspunsul unității:
Mulțumit dragilor. Va mai asteptam!!!
   Cornel din Tulcea
nota: 10
schedule 23.07.2023
O casa foarte bine aranjat, cocheta, cu bun gust, toate la indemana. Nu este lasat nimic la voia intamplarii. Se muleaza perfect pentru toate gusturile (mai putin pentru cei care simt nevoia de Untold la maxim). Cei care aveti copii, e locatia perfecta. Gazon, spatiu de joaca foarte mare, se vede si in poze. Gazde tinere, primitoare si nu va deranjeaza. O curatenie impecabila. Foarte aproape de centru si se poate servi masa la cca 150m fata de locatie. Felicitari! Deci, se poate. Recomand cu sinceritate.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult! Va mai asteptam!
   Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 07.05.2023
Locatie foarte frumoasa, gazda foarte primitoare, casa utilata cu tot ce este necesar. Locuri de joaca pentru copii, foisor dotat cu gratar, ceaun, masa de ping-pong, recomand cu drag. Locul ideal de a petrece momente de relaxare cu familia. Multumim pentru ospitalilate si amabilitate! Vom reveni cu drag si alta data!
Răspunsul unității:
Va multumim dragii nostri oaspeti minunatu . Va mai asteptam!!!
   Jantea din Giurgiu
nota: 10
schedule 01.09.2022
O locație minunata, liniștită, gazde primitoare. Un loc perfect pentru a îți petrece un concediu cu familia. Este aproape de diverse locații de interes (mănăstiri, parcul Arinis), aproape de centru și gara. In mod sigur este un loc superb in toate antimpurile. Prroprietarii oameni discreti si simpatici. Vom reveni!
   Bucatariu Ciornei Iulia din Iasi
nota: 10
schedule 29.07.2022
Gazde extrem de primitoare, locație aproape de tot ce este nevoie pentru un sejur, curățenie deosebita, tot confortul necesar pentru a petrece câteva zile relaxante alături de familie și prieteni, ideala pentru familii cu copii, loc de joaca, spatii verzi, amplasata intr-o zona ideala pentru deplasările spre obiectivele turistice din zona, totul la superlativ.
Răspunsul unității:
Oameni cu bune maniere si deosebiti , Va multumim si va mai asteptam pe la noi!
   Stefan Lazarica din Bacau
nota: 10
schedule 01.05.2022
Locația extrem de frumoasa, gazda foarte primitoare , recomand cu încredere ! casa este superba ,foarte bine amenajată și curată!
Răspunsul unității:
Va multumim din toata inima. Va mai asteptam pe la casa noastra, sunteti musafirii care faceti cinste unde mergeti.
   Ionut Burlac din Braila
nota: 10
schedule 25.02.2022
O gazdă primitoare, locația aproape de toate punctele principale, super curățenie, proprietarii de nota 10. Mulțumim încă o dată acestor oameni minunați care ne-au pus la dispoziție aceasta minunată locație!
Răspunsul unității:
Va multumim si cu drag va mai asteptam . Sunteti oameni minunati!
   Anka din Braila
nota: 10
schedule 25.02.2022
Minunat, la superlativ. Am petrecut un concediu de neuitat. Casa foarte curata, totul nou, bine utilata; curtea mare, spatioasa cu terase si bine amenajata pentru un gratar reusit. Ce sa mai, felicitari gazdelor pentru ospitalitate si amabilitate. Nota 20 as putea spune!
Răspunsul unității:
Oricand sunteti bineveniti la noi! Sunteti exemplari
   Andreeah din Iasi
nota: 10
schedule 07.02.2022
Multumim frumos pentru gazduire. O locatie curata, frumoasa, accesibila si primitoare, dotata cu cele necesare pentru un weekend perfect alaturi de familii de prieteni. Ne-am simtit foarte bine, in siguranta, copiii au avut spatiu sa se joace, sa isi creeze amintiri placute in timp ce noi ne-am bucurat de aer curat, de foisor si gratar, de caldura si relaxare. Felicitari si amintiri grozave si dragi sa fie scrise in continuare in casa si curtea dvs.
Răspunsul unității:
Va mulțumim si va mai asteptam cu drag.
   Bozieanu Madalina din Roman
nota: 10
schedule 09.09.2021
Casa Coca este splendida, mare, foarte curata, încăpătoare și moderna.

Bucătăria este utilata cu toate cele necesare, iar curtea cu locul de luat masa și grătarul sunt punctul de atracție. O casa cu mult bun gust, locația este aproape de Lidl și de punctele de atracție din zona, iar gazdele sunt de nota 20, foarte amabili și săritori.

Felicitari gazdelor pentru o casa asa frumoasa și confortabilă!
Răspunsul unității:
Oameni minunați!Cu drag va mai asteptam.!
   Pleșca Cristina din București
nota: 10
schedule 07.09.2021
O zona extraordinara de unde poți ajunge ușor la foarte multe puncte turistice.

Casa în sine este foarte bine organizată, curățeniei, aerisita și tot confortul.

Gazdele sunt oameni primitori și prompți. Am fost plăcut surprinși în prima seara când gazda a venit sa vadă dacă avem nevoie de ceva și sa ne omeneasca cu 2 sticle de vin și 1 de pălincă. Frumos gest!

Am petrecut un concediu minunat aici.
Răspunsul unității:
Va multumim!Și va mai asteptam la noi!
   Cristea Bianca din Suceava
nota: 10
schedule 07.09.2021
Pensiunea este minunata, un loc deosebit cu o energie buna, loc in care am putut lasa deoparte toate grijile si stresul acumulat.

Camerele sunt foarte primitoare si extrem de curate.

Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, persoane de nota 10.

Un loc perfect pentru relaxare!
Răspunsul unității:
Cu drag va mai asteptam sa ne treceți pragul!
   Eduard Gabriel din București
nota: 10
schedule 06.09.2021
Masă de ping-pong, băi curate etc. Gazdele au fost foarte primitoare, ba chiar ne-a dat și o sticlă de vin.

Bucătărie spațioasă, la fel de spațioasă ca și camerele. Curte mare. Și toate locațiile sunt aproape, cum ar fi Ștrandul Arynis, salina Cacica, parc de distracți etc.
Răspunsul unității:
Va multumim!Și va mai asteptam la noi cu drag!
   Florin Călin din Flamanzi
nota: 10
schedule 30.07.2021
A fost un sejur foarte frumos. Casa în sine arată extreme de bine, e mare, spațioasă și modernă. Curtea casei e și ea mare, iar terasa unde se află și grătarul arată foarte frumos și prinde foarte bine când ești cu prietenii sau familia. Camerele au fost foarte curate, băile la fel, iar bucătăria a fost echipată cu tot ce am avut nevoie. De asemenea, canapelele de afară au prins foarte bine și au fost foarte comode, numai bune de stat afară. Casa are o priveliște destul de frumosă care poate fi admirată de la terasa de la etajul 1 sau chiar din curte.

Autoservirea Damone este foarte aproape de casă și livrează si la domiciliu. Mâncarea este foarte bună (chiar am rămas surprins) și destul de ieftină. În apropiere există destule magazine pentru aprovizionare, iar complexul Ariniș e destul de aproape (aproximativ 25 de minute de mers pe jos).

Singurele lucruri care ne-au lipsit au fost un loc unde să ne uscăm rufele și niște lavete/prosoape la bucătărie.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam pe la noi. Veti gasi data viitoare si uscator de rufe si lavete.
   Marius Siminicianu din Botosani
nota: 10
schedule 29.07.2021
Condiții extrem de bune, apa calda continuu, bucătărie cu toate dotarile necesare inclusiv frigider, hota si aragaz, paturi matrimoniale cu o saltea excelenta, localizare in sine este una foarte bună, fiind aproape de centrul orașului astfel avand acces rapid la toate atracțiile din zona, nu au fost probleme privind curățenia, iar comportamentul gazdelor a fost de nota 10.
Răspunsul unității:
Va multumim !!!
   Bursuc Sebastian din Flamanzi
nota: 10
schedule 29.07.2021
Are tot ce iti trebuie, de-a lungul timpului in care am stat la aceasta pensiune, nu am dus lipsa de nimic, e destul de accesibila pentru toate tipurile de grupuri de persoane in afara de grupurile de tineri deoarece trebuie sa pastrezi linistea.
Răspunsul unității:
Multumim si cu drag va mai asteptam!!!
   Emil Enache din Slobozia
nota: 10
schedule 25.07.2021
Locatie este excelenta, cu acces usor si multa liniste. Camerele sunt spatioase si foarte frumoase. Curatenia este exemplara. Bucataria este bine utilata, iar gratarul este asezat intr-un foisor superb, langa care exista o plita unde poti face un ceaun. Gazdele sunt oameni deosebiti si primitori, care te fac sa te simti ca acasa.
Răspunsul unității:
VA multumim pentru gandul cel bun. Va mai asteptam cu drag pe la noi. Sunteti niste oameni cu un caracter deosebit. Sa tot ai oaspeti de genul acesta.
poze recenzie poze recenzie
   Enache Marinella din Slobozia
nota: 10
schedule 21.07.2021
Locație superba, zona linistita, in centrul orașului Gura Humorului, usor de ajuns la obiectivele turistice, casa utilată complet, curățenie exemplara, terasa suberba cu gratar si ceaun, gazde excepționale, care va fac sa va simțiți ca acasa.
Răspunsul unității:
Va multumim, si cu drag va mai asteptam.
   Florentina din Braila
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie de vis! Gazde exceptionale! O oaza de liniste, confort si voie buna!
Recomand din tot sufletul!
thumb_down
Aprecieri negative:
Un foișor ar fi ideal .
Răspunsul unității:
Ne bucurăm si va mai asteptam cu drag
poze recenzie
CONTACT
Andreea
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Andreea
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0751 115 393
WhatsApp
Apel/SMS