Casa Andreia din Gura Humorului

Gura Humorului, str. Gheorghe Lazar, nr. 1  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Iustin Andrei din Braila
nota: 10
schedule sejur: 13.10.2017 - 14.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte primitoare , curatenie desavarsita , caldura , spatiu exterior bine amenajat , interior bine mobilat , loc de parcare , bucatarie foarte bine echipata , conditii optime pentru o familie alcatuita din patru membri . Ne-am simtit foarte bine , gazdele ne-au oferit orice am dorit , si am facut un sejur foarte placut . Recomandam cu incredere .
   Iolanda Roxana I din Galati
nota: 9.33
schedule sejur: 11.08.2017 - 13.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este situata către ieșirea din localitate, spre Vatra Dornei, aproape de Mănăstirea Voroneț. Este ideal pentru o familie cu 3-4 copii sau doua cupluri, pentru ca practic cele doua camere fac parte dintr-un apartament cu doua camere, foarte frumos mobilat și utilat. Este și un mic pridvor unde se poate lua masa și sta de vorba, precum și un grătar. Noi am fost 3 adulți și 3 copii și am încăput destul de bine. Gazda este foarte primitoare, am cumpărat și niște siropuri de la ea, din acelea de brad și de afine, cum se fac prin partea locului, iar domnul ne-a oferit indicații prețioase pentru drum, pentru ca noi am vrut sa mergem la mănăstirile din zona și nu mereu aplicația GPS ne-a dus pe cel mai optim drum. Per total, a fost un sejur reușit si cred ca raportul calitate - preț este foarte bun. Recomand!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
CONTACT UNITATE
Eugenia
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.