Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Iunia din Gârda de Sus grade grade grade

Gârda de Sus, sat Gârda de Sus, str. Principală, nr. 94 A -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ciocoiu din Mangalia
nota: 10
schedule 22.11.2023
Cazarea este in apropierea tuturor obiectivelor turistice din zona. Primire călduroasa, gazda foarte primitoare, cu masa chiar in seara sosirii. Camere curate, călduroase, cu mic dejun consistent si gătit ca acasă. Informații turistice asigurate de gazda. Excelent!
   Spătaru din Iași
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 30.08.2023.
Ne-am cazat doar o noapte, pentru că atât ne-a permis timpul pe care îl aveam la dispoziție. Gazdele foarte amabile, prețul și condițiile ne-au mulțumit pe deplin. Recomand această pensiune. Se poate servi și masa. Poziția este foarte bună. Rezervarea am făcut-o prin telefon, imediat.
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.08.2023
Am petrecut 3 zile minunate la aceasta pensiune. Gazdele foarte primitoare si mereu cu zambetul pe buze. Preparatele pregatide de d-na Zenovia au fost foarte proaspete si cu un gust foarte placut. Recomand cu incredere! Era sa uit, incercati siropurile preparate gazda, in special cel de afine!
   Văcăreanu Vasile din Tulcea
nota: 10
schedule 19.08.2023
Totul este excelent, ca odinioară, gazdele de nota 10 cu plus, mergem de patru ani la rând aici și totul este foarte bine, râul Arieș curge prin spatele grădini, peisaj de vis în zonă, mâncarea și băutura foarte ieftină și foarte bună, plăcintele moțești nu mai zic, sunt excelente, camerele sunt curate și dotate, liniștea din zonă este perfectă pentru petrecerea unui concediu în mijlocul naturii, sănătate la gazde le dorim, la vara viitoare vom veni iară cu mare plăcere!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Maria Nistor din Tarnaveni
nota: 10
schedule 01.08.2023
A fost superb, de pe terasă se aude susurul apei, camerele curate și paturi confortabile, mâncare foarte bună, gazdele foarte primitoare. Nota 10! Pentru cei care vor să se relaxeze după o perioadă de muncă intensă, este locul potrivit spre care se pot îndrepta în weekend.
   Mihai Eleonor din Tulcea
nota: 10
schedule 20.07.2023
O locație foarte frumoasa, cu proprietari extraordinari, camere curate și spațioase, mincare gustoasă, ca la mama acasă, la preturi foarte avantajoase, în spatele pensiuni curge raul Ariesel. Recomand cu mare drag oricui ajunge în zonă. Locația se afla langă drumul principal, către Arieseni.
   Simona din Tulcea
nota: 10
schedule 19.07.2023
Am petrecut clipe de neuitat la aceasta casa, alaturi de gazde primitoare si o locatie de vis. Camere curate cu bai proprii, bucatarie curata si utilata. Sa va zic un secret, gazda gateste fantastic. Face niste placinte de vis, iar mancarea proaspata si delicioasa.
   Neacșu Ion din Slatina
nota: 10
schedule 25.06.2023
O locație pe care o recomand, cu proprietari deosebiti, receptivi la orice solicitare, cu condiții bune de cazare, cu meniu de calitate, varia,t la preturi cu mult sub preturile pieței, cu multe obiective turistice de vizitat apropiate zonei.
Am avut un sejur de șase nopti, în care am avut posibilitatea sa cunosc obiceiurile culinare tradiționale zonei, sa ma bucur de peisaje și locuri deosebite cum ar fi: Pestera Urșilor, Pestera ghețar Scarisoara, Pestera Poarta lui Ionele, Pestera ghețar Vartop, Poiana Calineasa, Cascada Pisoaia, Cascada Varciorog, Groapa Ruginoasa, Dealul melcilor, Muzeul Avram Iancu și Salina Turda.
   Trif Decebal-doru din Leș
nota: 10
schedule 18.02.2023
Ce mai frumoasa experiență, oameni deosebiți, mâncare foarte gustoasă, curățenie exemplară, totul la preturi modeste. Casa dispune de camere dotate cu băi proprii, tv, internet, grătar, proțap, ceaun,cu priveliște foarte frumoasa către Arieș. Vom reveni, cu drag, la așa oameni deosebiți!
   Tiri Rodica Maria din Nadlac
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.02.2023.
Conditiile de cazare sunt excelente, locatia la fel, comportamentul gazdelor impecabil, le mulțumesc pentru ospitalitate, cu siguranță, vom reveni! Zona este aproape de zone turistice, pârtiile de ski Vartop, peștera poarta lui Ionele, ghețarul Scarisoara, multe alte atractii turistice.
   Tiganas Otilia din Hasmas
nota: 10
schedule 03.05.2022
Excelent la toate capitolele! Pe lângă condițiile de cazare foarte bune - curățenie, căldură, confort, remarc poziționarea pensiunii în natură și, în mod deosebit, amabilitatea gazdelor, preocuparea permanentă să satisfacă dorințele musafirilor și meniul gustos, ca la mama acasă.
   Minciu din Constanța
nota: 10
schedule 21.10.2021
Mulțumesc din suflet gazdelor de la Casa Iunia, noi ne-am simțit ca acasă. O gazda cu zâmbetul pe buze, primitoare, calda.

Camerele mari spațioase cu o priveliște de poveste. Camere foarte curate. Bucătărie spațioasă. Mancarea foarte bună. Noi am servit cina și micul dejun.
   Ioan Lucian Docea din Aiud
nota: 10
schedule 15.08.2021
Gazdele minunate. Am ajuns mai devreme decât am stabilit în rezervare, iar gazda s-a ocupat imediat de camera noastră, a făcut curățenie, a schimbat așternuturi și prosoape. Seara am făcut un grătar în curtea pensiunii, iar gazdele ne-au pus la dispoziție tot ceea ce a fost necesar (grătar, ustensile, lemne, veselă) și o pălincă gratuit din partea casei.

Camera foarte curată, bine dotată.
Accesul foarte ușor, pensiunea este situată chiar la șosea.

Prețurile foarte bune, mâncarea proaspătă și gustoasă.
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu drag.
   Ioana Maria I din Alba
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 31.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc foarte liniștit gazde minunate un sejur ca ân povești foarte frumos
   Ioan I din Bacău
nota: 9.5
schedule sejur: 11.08.2019 - 12.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este amplasată în Gârda de sus pe DN 75 Ștei Turda la 6,3 km de Peștera Ghețarul de la Scărișoara. Gazdele foarte primitoare și atente cu turiștii. Condițiile de cazare sunt bune, bucătăria este bine dotată și cei care doresc să mănânce aici, gazdele pot pregăti la comandă.
poze recenzie
CONTACT
Dig Zenovia
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dig Zenovia
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0788 203 347
WhatsApp