Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa din Deal-Apuseni din Gârda de Sus

Gârda de Sus, sat Ocoale, str. Principală, nr. 320A -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea Bodnar din București
nota: 10
schedule 27.08.2023
Pe un colt de plai, o gura de rai, casuta bunicilor cu confort modern, ingrijita de familiea Pasca. Confortabila, curata si cu o priveliste minunata cu vorba domoala, maini harnice si un suflet cald si primitor, dna. Voichita Pasca a facut din vacanta noastre o minune greu de uitat.
   Aura Luncasu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2022
Loc binecuvantat, liniste, oameni gospodari. Cabana este de vis cu tot ce ai nevoie, curatenie, apa, caldura, priveliste frumoasa, drumul este bun pana sus! Placintele facute de doamna au fost f gustoase. In fiecare dimineata, la cerere, am fost serviti cu lapte cald, branza, sunculita, oua din propria gospodarie. Am avut de vizitat multe in zona.
   Bejan Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.08.2022
O locatie minunata, gazdele sunt niste oameni minunati. Curatenia exemplara, casuta este dotata cu tot ce iti trebuie, liniste, peisaj superb, locul perfect pentru un sejur perfect. Gazda ne-a pregatit niste placinte fabuloase si orice solicitare a noastra a fost rezolvata imediat. A fost cea mai frumoasa vacanta. Cu siguranta, vom reveni.
   Marc Jenica din Maderat
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.06.2022.
Un loc foarte frumos cu oameni minunați și condiții excelente de confort și curățenie. Recomandam cu drag celor ce vor sa petreacă un concediu de neuitat. Proprietatea este situată în o zonă cu mai multe obiective turistice accesul în zona se face destul de ușor, datorita modernizării drumurilor.
   Diana din Tarnaveni
nota: 10
schedule 28.03.2022
Minunat! O căsuța splendida in vârful muntelui...curățenie, condiții, priveliște super! Merita pe deplin dacă vrei liniște, aer curat, confort și intimitate. Iar plăcintele cu brânza și dulceața de afine, alături de laptele proaspăt, pe care le-am primit de la proprietari, ne-au făcut dimineața minunata! Bravo!
CONTACT
Pașca Voichița
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pașca Voichița
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0751 433 381
WhatsApp