Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Casa din Poiană din Gârda de Sus

Gârda de Sus, sat Ghețari, str. Principală, nr. 248 -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Eliza Bondane din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 10.03.2024
Niste oameni extrem de primitori si calzi, pe care iti face placere sa ii revezi. Casa foarte curata, cu toate facilitatile incluse, amplasata intr-o zona in care cu adevarat te poti destinde si relaxa. Aproape de Pestera Scarisoara, la distanta de mers pe jos la pas lejer. Ideal inclusiv pentru familii cu copii, care au ocazia sa vada gospodaria traditionala si sa se imprieteneasca cu animalele. Se pot face drumetii, se pot cumpara produse traditionale.
   Popa Doriana din Cluj Napcoa
nota: 10
schedule 10.03.2024
Casa din Poiana este o locatie minunata, puteti sa gasiti multa liniste si relaxare acolo, dar si un timp minunat cu prietenii. Gazdele sunt extraordinar de primitoare si prietenoase. Casa
dispune ce tot ceea ce este necesar. Ciubarul dispune de o capacitate mare de persoane si este acoperit. In apropiere gasiti locuri pentru drumetii si pestera de la Ghetarul Scarisoara.
   Dorina Alamoreanu din Sibiu
nota: 10
schedule 03.07.2022
Nota 10. Locatia este perfecta daca vrei sa te relaxezi in liniste in mijlocul naturii. Gazdele foarte primitoare si cumsecade, curatenie, spatiu si un ghid special care ne-a insotit in plimbarile noastre prin natura si ne-a incantat cu istetimea ei. Multumim si sper sa avem ocazia sa mai revenim.
   Adrian din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 26.04.2022
O super locație, un view superb, gazdele sunt tinere şi foarte primitoare.
Dacă alegeţi să vă petreceți câteva zile intr-un loc retras, liniştit, viu şi să rămâneți cu impresii şi amintiri frumoase, recomandăm cu încredere şi căldură această locație.
   Alexandra din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 25.04.2022
O experiență minunată cu gazde tinere și primitoare și cu un peisaj minunat într-o zonă liniștită și retrasă. Cu siguranță vom mai reveni. Recomandăm cu căldură locația tuturor celor care își doresc un concediu/weekend relaxant. In plus, veți rămâne cu cinci prieteni patrupezi (3 pisici și 2 câini).
CONTACT
Valentin
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Valentin
Telefon: 0751 696 130
Apel
WhatsApp