Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Gabriela din Gârda de Sus

Gârda de Sus, sat Dealul Frumoși, str. Principală, nr. 357 -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniel din Arad
nota: 10
schedule 07.11.2022
Ne bucurăm că am cunoscut această familie, care s-a dovedit a fi niște gazde primitoare, într-o locație de vis, unde au așezat această pensiune spațioasă, curată și cu servicii de nota 10+!
Recomandăm, suntem clienți fideli de 4 ani și vom rămàne în continuare oridecâte ori avem ocazia!
   Mihail-relu Ioana din Craiova
nota: 10
schedule 09.08.2022
Cabana dispune de toate facilitățile necesare unui concediu de vis la munte (ciubăr cu apă, foișor cu grătar, hamac în aer liber etc.). Locația este una de vis, în mijlocul naturii, cabana fiind înconjurată de păduri verzi de brazi. Confortul și curățenia camerelor este la superlativ, iar ospitalitatea gazdelor este desăvârșită. Vom reveni la cabana Gabriela cu mare drag!
   Stefan Mihaela din Craiova
nota: 10
schedule 09.08.2022
Dacă iubești muntele și dorești sa te relaxezi în mijlocul naturii, cabana Gabriela este locul ideal. Omenia și ospitalitatea gazdei, cântecul greierilor și talanga, curățenia camerelor, peisajul de poveste și mâncarea tradițională, pregătită cu bucurie pe foc de lemne, sunt ingredientele unei vacanțe minunate pe care o puteți avea în acest loc. Recomand cu căldură cabana Gabriela, acolo veți avea parte de oameni extraordinari, cu suflet frumos, care au păstrat valorile autentice precum cinstea, generozitatea, hărnicia, modestia. Acolo veți savura cele mai bune bucate, plăcintele pregătite de gazdă sunt extraordinare, iar peisajul, cascadele, peșterile vă vor incânta! Totul a fost excelent, merită să veniți!!
   Ioana Mihaela din Craiova
nota: 10
schedule 08.08.2022
Excepțional! Am fost întâmpinați de o familie minunată, niște gazde foarte primitoare, atente la toate nevoile și dorințele oaspeților. Curățenia sufletească s-a reflectat în curățenia camerelor, în bucatele tradiționale cu care am fost răsfățați, în ciubărul în care ne-am relaxat ca intr-un adevărat spa natural. Oameni de nota 10, peisaj și cazare de nota 10, mâncare tradițională de nota 10! Cu siguranță, vom reveni la acești prieteni minunați!
   Daniel din Chier
nota: 10
schedule 29.12.2021
Locatia este de vis, peisajul desprins din basme, cabana calduroasa, curatenie de nota 10, gazdele de 10+ din toate punctele de vedere, plimbare cu sania trasa de cai, foisor ptr gratare/ceaun. Tot ce e nevoie ptr a te deconecta si a simti o adevarata relaxare.
   Costela din Bucuresti
nota: 7.67
schedule sejur: 16.07.2020 - 20.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare,curatenie,peisaj superb
thumb_down
Aprecieri negative:
Cabana este situata in varf de munte,drum greu accesibil.Am parcat masina la 2 km de cabana si am fost transportati de gazde cu un geep.Nu am avut semnal la telefon,internet nici atat,nu au tv in camere,baile sunt comune pe palier.
   Corina din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 09.02.2019 - 10.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este de vis, oamenii sunt foarte primitori si placintele sunt delicioase. Este un loc foarte linistit, casa este si ea ca proprietarii primitoare si foarte calduroasa. Recomand cu incredere! (Pentru cunoscatori - nu uitati sa intrebati de afinata!)
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și mă bucur că vați simțit bine vă mai așteptăm .
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0745 569 415
WhatsApp
Apel/SMS