Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Acasă la Delia din Gârda de Sus

Gârda de Sus, str. Gârda Seacă, nr. 168B -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Laurențiu Drăguș din Galați
nota: 10
schedule 12.01.2024
Cabana Acasă la Delia din Gârda de Sus este locul de care ne leagă cele mai frumoase amintiri. Am petrecut împreună cu familia una dintre cele mai minunate vacanțe în liniștea de basm a Munților Apuseni. Locația este superbă iar spațiul de cazare este generos cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a te simți extraordinar de bine. Locația este la un pas de majoritatea obiectivelor turistice ale zonei. De asemenea, am întâlnit acolo niște gazde care ne-au intrat la suflet pentru totdeauna. Oameni minunați! Recomand cu tot dragul. Noi ne vom întoarce cu siguranță deoarece locația, gazdele și întreaga zonă ne-au cucerit definitiv.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Caraman Ligia Daniela din Constanta
nota: 10
schedule 23.09.2023
Am găsit o familie tânără și primitoare. Ne-au așteptat cu plăcintele tradiționale și afinată. Foarte bune! Cabana este foarte frumoasa, curată, dotată cu tot ce trebuie. Daca vrei liniște, aer curat și peisaj de vis, aici e locul potrivit. Adriana și Petrișor, mult succes pe viitor! Recomand aceasta locație!
   Martinescu Nicoleta din Focșani
nota: 10
schedule 23.08.2023
Am ajuns foarte obosiți după un drum lung la cabana Acasă la Delia, unde am fost întâmpinați de d-nul Petrișor cu multa căldură și bunăvoie. Am întâlnit în parcursul celor 7 zile cât am stat, oameni din sat minunați și înțelegători, în special Nea Ilie, cu care ne-am și împrietenit (o să atașez poza). Despre confortul și curățenia din vila - nota 10, ospitalitatea gazdelor fără cuvinte, dacă trebuie sa dăm note atunci d-nul Petrișor are nota 10 și d-na Adriana are nota 20 pentru plăcinte și bunătatea ei. Deci, recomand din inima cabana Acasă la Delia și frumusețile locului. Va îmbrățișez cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalina din Zalau
nota: 10
schedule 04.03.2023
Am fost cazați 4 zile la cabana acasă la Delia. Proprietarii sunt absolut minunați, gazda spectaculoasa. Ne-au oferit și o porție calda de placinte. Camerele sunt foarte curate, apa calda non stop.
   Mihaela Ureche din Mosnița Veche
nota: 10
schedule 16.02.2023
Cabana este superba, cu toate utilitățile, tot confortul, cu toate facilitățile (noi am fost 3 cupluri cu copii si ne-a ajutat foarte mult ca fiecare dormitor a avut baia personală), peisaje minunate, foarte usor de a ajunge la cabana, iar gazda este foarte primitoare, calda și intelegatoare.
   Gligor Andra din Zlatna
nota: 10
schedule 11.01.2023
O locație deosebita, linistita. Un loc perfect pentru o relaxare împreuna cu prietenii sau cu familia, peisaj de vis. Gazdele foarte de treaba, primitoare! Camerele curate, totul comod, ai parte de tot confortul. Cu siguranța, o sa ma reîntorc cu drag! ❤️
CONTACT
Jeflea Elena Adriana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Jeflea Elena Adriana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0760 158 404
WhatsApp
Apel/SMS