Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Roata Timpului din Fundu Moldovei grade grade grade

Fundu Moldovei, sat Botuș, str. Principală, nr. 1045 -
Nota 9.9 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Marin Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.01.2024
Am fost cu prietenii intr-o mini vacanta de revelion, si a fost minunat. Pensiunea este foarte draguta, intima curata si confortabila, intr-un loc cu peisaje superbe. Are bucatarie proprie si gratar si este dotata cu tot ce este nevoie pentru a pregati mesele, insa sunt si restaurante in imprejurimi unde puteti manca. Ca si atractii turistice, la o distanta de aprox 30 km in jur, sunt toate binecunoscutele manastiri, partia Raraul, mocanita si herghelia de la Lucina. Este un loc perfect pentru drumetii, dar se pot inchiria si biciclete pentru trasee in zona. In special de sarbatori, este unul din locurile in care mai rezista adevaratele traditii romanesti, iar gazdele sunt niste oameni cum rar intalnesti.
Răspunsul unității:
Multumesc foarte frumos ! Ne-a facut placere sa va avem alaturi de sarbatori .
poze recenzie poze recenzie
   Oprea Relu din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.04.2023
Tot confortul, gazde foarte primitoare, zona foarte frumoasa, linistita, fara aglomeratie, peisaje frumoase, a fost o minivacanta foarte reusita, iti incarci bateriile, locuri de vizitat, manastirile din zona, pasul Palm, a fost impreuna 6 adulti si 4 copii.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
Va mai asteptam!
   Ciobanu Anca Loredana din Bragadiru
nota: 9.67
schedule 14.04.2023
Am inchirit integral vila, 3 familii cu copii pentru 3 nopti. Gazdele sunt extraordinare, iti stau la dispozitie la absolut orice ora. Te ajuta cu orice ai nevoie. Zona este spectaculoasa. Pensiunea iti ofera o priveliste de vis. Camerele sunt curate si spatioase. Bucataria este dotata cu cele necesare. A fost departe de casa dar a meritat drumul pana acolo. In plus bucuria cu care esti primit te face sa uiti de toata oboseala. In mod sigur ii vom vizita curand.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și va mai așteptăm cu drag!
   Narcisa Beruica din Iasi
nota: 10
schedule 29.01.2023
Cazarea este exceptionala, gazdele la fel. Camerele sunt foarte curate, destul de spatioase, peisajul este exceptional, iar gazdele de nota 10. Recomand, cu mare drag, pensiunea si locatia. Am avut parte si de ciubar si de plimbare cu sania (contra cost), dar s-a meritat pt ca peisajul a fost superb.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și va mai așteptăm!
   Claudiu Constantin din Ștefan Cel Mare
nota: 10
schedule 23.08.2021
Foarte frumos, oameni deosebiți, promotori, condiții foarte bune la cazare. Curățenia, peisajul, oamenii de nota 10 plus. Nu avem cuvinte de mulțumire pentru iei.
   Iuliana Luncasu din Stefan Cel Mare
nota: 10
schedule 22.08.2021
Nici nu știu cu ce sa încep în a descrie acest loc mirific de poveste. Locația este una de vis. Pensiunea este dotata cu tot ce este nevoie pentru a te simti cu adevărat în vacanta, cu camere curate, aerisite unde curățenia este la ea acasă. Bucătăria este dotată cu tot ce ai nevoie, iar despre gazde ce pot a spune: niște bucovineni adevărați, o familie minunata cu trei copii superbi. Să nu uitam de atracția copiilor, dar și a adulților: ciubarul, de unde poți admira frumusețile naturii!Pe tot parcursul șederii aceasta familie minunata ne-a făcut sa ne simțim ca făcând parte din familia lor.
   Cristea Mihai din București
nota: 10
schedule 27.07.2021
Totul este excelent. Priveliștea care se vede din camere este minunată, mai ales când stai în ciubăr și se văd munții. Obiectivele care sunt în zonă merită vizitate toate. Curățenia din camere este de nota 10. Primirea gazdelor a fost una buna, chiar cu o surpriză din partea lor, ne-au dat o băutură tradițională.
Răspunsul unității:
Mulțumim ,vă așteptăm cu drag și altădată.
   Tianu Emma din București
nota: 10
schedule 27.07.2021
O locație deosebit de frumoasă. Cazarea a fost excelentă și gazdele ospitaliere și binevoitoare. Camerele sunt curate și au o vedere superbă asupra peisajului montan.
   Petre Emanuel din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.07.2021
Ncă de când am venit am avut parte de o primire călduroasă și de ospitalitate din partea gazdei. Camerele au fost foarte curate și moderne, locația cazării este excepțională pentru a vă petrece un concediu liniștit și relaxant.
   Catalina Maria Nicolaie din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.07.2021
Foarte frumoasa cazarea, gazdele oameni de excepție, totul nou și curat, toate facilitățile spuse sunt exact cum trebuie, camera zici ca era de hotel, curățenia era la ea acasă, nici nu se pune problema. Totul ca la carte, exista și posibilitatea de a face grătar, se poate lua masa atât pe terasa, cât și in interior.
   Laut din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2021
Ca si facilitati nu mai ai nevoie de nimic, tot ce ofera aceasta cazare este la perfectie si foarte bine gandita pentru toate varstele, localizarea este una foarte bine pusă intr-o zona foarte linistita si cu o priveliste foarte atrăgătoare (inconjurată de munti), confortul camerelor este unul foarte mare, cat despre curățenie nu am nimic de reproșat, iar comportamentul gazdelor a fost unul exceptional si plin de bun simț.
   Serban Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2021
O cazare de namaipomenit, view de poveste. Conditii excelente, de la camere pana la curte, nota 20. Primire foarte calduroasa din partea gazdelor, curatenie exemplara. Amplasata chiar in aproierea tuturor atractiilor turistice zonale. Ciubarul si gratarul au fost punctul forte care, chiar ne-au facut sa ne simtim ca intr-o adevarata vacanta.
   Petrescu Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.07.2021
Am fost surprinsi atat de locatia cazarii, cat si de peisajele pe care le puteai admira inca de cand te trezeai. Gazdele au fost foarte primitoare, disponibile oricand sa ne ajute, sa ne indrume spre ce am mai putea vizita in zona.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va așteptăm cu drag si altădată.
CONTACT
Cazac Ursescu Rodica sau Florin
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cazac Ursescu Rodica sau Florin
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0724 468 256
WhatsApp
Apel/SMS