Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Todor din Fundata

Fundata, sat Fundățica, str. Principală, nr. 55 -
Nota 9.9 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.91
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.83
monetization_on Prețuri:9.9
location_on Localizare:9.83


Adaugă recenzie
   Elena din Murfatlar
nota: 9.33
schedule 24.02.2024
Locația minunata, dotată cu tot ce este necesar in bucatarie. Peisajul deosebit, liniște deplină, aer curat, posibilitate de drumeții in apropiere.
Minusuri: lipsa gelului de duș și a unui uscător de păr, scările foarte înguste, ar fi necesară o balustradă. Gazdele pot remedia cu ușurință minusurile. Recomand cu drag!
   Gheorghe din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.10.2023
Dacă vrei sa scapi de aglomerația urbană și sa te retragi într-un loc unde auzi cum respira pădurea, unde vezi cum muntii își etalează măreția, unde cerul este mai senin ca nicăieri in românia atunci casa Todor este destinația perfecta. Locație buna atât pentru grupuri de pana la 8 persoane cât și pentru grupuri mai restrânse. Gazdele primitoare, curățenie la nivel, prosoape de un alb imaculat. Recomand cu mare încredere aceasta cabana.
   Ovidiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.09.2023
Locatie fantastica, dotari foarte bune atat pentru sezonul cald, cat si pentru iarna, curatenie exemplara, gazde discrete - amabile - comunicative (nu locuiesc acolo), ar trebui sa fiu destul de carcotas ca sa gasesc lipsuri. Revenim cu siguranta! Multumim.
poze recenzie poze recenzie
   Moruzi Denisa din Iasi
nota: 10
schedule 06.08.2023
O locatie perfecta! Peisaj mirific! Gazdele niste oameni minunati! Curatenie ireprosabila! Va multumim pentru ospitalitate! Puteti face drumetii, foarte aproape toate obiectivele turistice.
   Sorin din Galati
nota: 9.83
schedule 26.07.2023
O locație superbă... o priveliște excepțională. Proprietarii foarte amabili... deseori nici nu le simți prezența pe perioada cât sunt acolo. O locație ideală pentru familiile cu copii adolescenți cât și pentru familiile cu copii mici... au o pajiște verde pe care copiii o pot explora in voie. Bucătăria utilită cu tot ce ai nevoie. Dacă vrei o locație în care sa te relaxezi, acesta este un loc perfect. Ne-am simțit foarte bine. Mulțumim!
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.07.2023
Totul a fost la superlativ la Casa Todor. De la oamenii minunati, la animalutele locului, pana la peisajul de vis. Proprietarii sunt discreti si de nota 20. Casuta este cocheta, primitoare si foarte curata, cu absolut tot ce ai nevoie. Vom reveni cu siguranta.
   Victor din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.06.2023
Locatie foarte frumoasa si linistita. Gazdele primitoare, in una din zile chiar ne-au servit cu niste peste si bulz! De asemenea, gazdele pun pret pe calitatea serviciilor, totul este foarte curat si am avut toate dotarile necesare. Un alt aspect care ne-a surprins placut este faptul ca, am putut sa ne cazam si decazam cand am vrut, nu a fost impusa vreo ora anume.
Recomand cu incredere!
   Andrei Radu din București
nota: 9.83
schedule 01.03.2023
Pro: foarte curat, gazda primitoare, liniste si peisaj deosebit, tot ce trebuie gasiti la cazare, living spatios.
Contra: baile cam mici si scara catre etaj ingusta si foarte abrupta (o grija daca se merge cu copii). Tot ceea ce am zis la contra nu este un factor negativ. O experienta frumoasa si sigur o sa mai revenim.
   Marian Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.02.2023
O locatie cocheta, micuta, ideala pt un grup restrans de prieteni sau o familie 6-8 persoane. Gazdele minunate. Recomand tuturor ce isi doresc o vacanta linistita. Un mic minus la faptul ca bucataria este open space cu living ul. Copiii s-au distrat pe cinste folosind sania in zona din apropierea pensiunii. Multumim pentru tot casa Todor.
   Loredana din București
nota: 10
schedule 21.02.2023
Totul a fost foarte frumos! Căbănuța foarte curata, cocheta și frumoasa! Peisajul superb, gazdele foarte primitoare și prietenoase! Ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine! Cu siguranță, vom reveni! ❤️❤️❤️
   Leo din Ag
nota: 10
schedule 05.02.2023
Locație superbă, priveliște minunată, cazare nota 10, curățenie exemplară, pârtie perfectă pentru copii, gazde care ne-au primit călduros și s-au asigurat să avem tot confortul. Este poziționată lângă pădure, în vârf de deal, cu acces ok. Gazdele sunt foarte primitoare și discrete! Recomand!
   Adriana din Târgoviște
nota: 10
schedule 05.12.2022
Un loc cald, primitor, intim. Potrivit pentru un grup de 8 persoane. Dotat cu tot ce trebuie.
recomand! Camere 5/5, servire: 5/5, locație: 5/5. Priveliște frumoasă, liniștit, adecvat pentru copii, raport calitate-preț excelent, foarte curat!!
   Cimpenu din Nicoleta
nota: 10
schedule 29.09.2022
Este o locație excelentă când vrei sa fugi de zgomotul și aglomerația din oraș. Este o cabana cu o priveliște de vis, o căsuță foarte îngrijită și dotată cu tot ce ai nevoie pentru a petrece un sejur liniștit alaturi de familie și prieteni. Camerele bine izolate, călduroase și curate. Gazdele sunt extraordinar de primitoare, au stat la dispoziția noastră pe tot sejurul, ne-au făcut bulz, ne-au fiert țuică. Ne-au făcut focul în șimineu, care face toți banii!
   Livia din Suceava
nota: 10
schedule 31.08.2022
Un loc mirific. Camerele curate, cabana foarte cocheta și dotata cu toate cele necesare. Un loc minunat, cu o priveliște superba. Gazdele primitoare și comunicative. Produse locale foarte bune.(cas afumat ai telemea). Daca vrei sa îți încarci bateriile, aici e locul perfect.
   Sebastian din București
nota: 10
schedule 21.08.2022
De departe peisajul este cel mai mare avantaj. Pe locul 2 linistea si spatiul dintre vecini. Dealurile din jur pline de zmeura si afine (numai bune de mancat la 15 august cand am fost noi). Gazdele primitoare, nu si-au facut simtita prezenta, chiar daca au locuit intr-o anexa a locuinței principale. Vila a fost dotata cu tot ce am avut nevoie: gratar, ceaun, lemne, ustensile, vesela, filtru cafea, tv smart in living, etc. Cea mai buna pensiune pentru un grup de prieteni din ce am incercat pana acum in zona.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru vizita si va mai asteptam!
   Marica Monica din Săcele
nota: 10
schedule 11.07.2022
Un loc unde timpul s-a oprit să respire cel mai curat aer și să să se bucure de de cele mai frumoase peisaje. M-am oprit și eu și mai că nu aș mai fi plecat: gazde minunate, priveliști superbe, greieri, păsărele =relaxare totală! Recomand.
Pensiunea are 4 camere cu baie proprie, un living la parter utilat cu tot ce ai nevoie, afara foișor, grătar, un leagăn de pe care poți să admiri natura în toată splendoarea ei + niște gazde de treabă care chiar se străduiesc să fie totul perfect. Le mulțumesc și... Pe curând!
poze recenzie poze recenzie
   Cristina Mazilu din Tarlungeni (0 Km)
nota: 10
schedule 03.05.2022
Locație excelentă, amplasată intim, curte imensă, fără galagie, foarte spațios, ideal pentru familii cu copii mici ce cauta un loc perfect de relaxare la munte, pădure și mult oxigen! camere confortabile, curățenie de nota 10, gazdele foarte primitoare. Priveliștea oferită de vis!
   Doru din Ghionea
nota: 10
schedule 10.04.2022
Mulțumim frumos gazdei pentru totul, începând de la curatenie, peisaj, localizare, confort nota 10, casa este dotata cu absolut tot strictul necesar pentru 4 familii cu tot cu copii, in curte, pe langa peisajul mirific, avem gratar, ceaun, foișor și un leagan, asezate strategic pentru a ne bucura de peisajul de nota 10.
   Guta Gheorghe din Targoviste
nota: 10
schedule 21.02.2022
Locația este superba. Gazdele sunt primitoare, camerele erau încălzite, curatenie, liniste, iar iarna nu ai nevoie să pleci la partie pentru sanius pt ca o ai lângă casa. Am avut un weekend super cu multa zăpadă dar a fost si cald si ne-am simtit minunat.
   Daniela Cana din Vasilati
nota: 10
schedule 25.05.2021
Peisajul este superb. Timpul pare ca s-a oprit in loc, nu se aude decat talanga unui calut care paste linistit pe pajiste. In acest colt de rai puteti auzi linistea absoluta. Gazda foarte primitoare ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Este foarte curat, am avut caldura si apa calda din belsug.
   Mărgărit Alin din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.04.2021
Gazda ne-a pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie. Camere călduroase, fiecare camera cu baie proprie, totul foarte bine aranjat și foarte curat. Ai parte de liniste si aer curat.
CONTACT
Loredana Potincu
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Loredana Potincu
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0757 232 227
WhatsApp