Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Fatima din Eșelnița grade grade grade grade

Eșelnița, str. Dunării, nr. 905B -
Nota 10.0 / 111 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vio D. din Brașov
nota: 10
schedule 17.09.2023
O locație superbă, cu multiple facilități pentru oaspeți. Personal foarte amabil și cu mare disponibilitate pentru a oferi oaspeților tot ceea ce își doresc, iar informațiile oferite de dl. Adamescu, despre obiectivele turistice din zonă, sunt de mare valoare.
Răspunsul unității:
Mii de multumiri. Sanatate va dorim si sa ne revedem cat mai curand. Multumim frumos.
   Andreea C din Campina
nota: 10
schedule 10.09.2023
Cazare de nota 10+. Conditii excelente, raport calitate pret foarte bun. Curatenie, confort, dotari, bun gust, amabilitate, profesionalism. Acces nelimitat la piscina, terase, ĺiving, sala de mese, bucatarie cu dotari profesionale. Locatie de exceptie. Dl Adamescu este un profesionist.
Recomand cazarea la aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim frumos. Speram ca v-ati simtit bine la noi, cu drag asteptam revenirea dumneavoastra.
   Ioan Rus din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 29.08.2023
Locatie cu o priveliste foarte frumoasa, camere curate, spatioase, administrator deosebit de amabil. Este un punct de pornire foarte bun pentru diverse obiective de la Clisura Dunarii. Recomandari: plimbare cu salupa la cazanele Dunarii, circuit pe Ciucaru Mare, de unde aveti o priveliste splendida asupra Cazanelor. Multumim pentru sejur! Vom reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim!!! Va asteptam cu drag.
   Marian Sandu din Giurgiu
nota: 10
schedule 30.07.2023
Calitatea serviciilor și a disponibilității domnului administrator, la cel mai înalt!!!
(cum nu prea suntem obișnuiți în România)
Oamenii corecți, transparenți și gata sa-ti ofere toate informațiile, de care ai nevoie pentru un sejur liniștit. Fie ca vorbit de locurile de servit masa, de plimbările cu barca, de povesti ale locului și multe altele! Multumim!!!
Răspunsul unității:
Va multumim. Cu un minim de efort putem sa realizam multe impreuna(cand nu este vorba numai de a face bani). Mii de multumiri.
   Nan Ramona din Bucureşti, Municipiul Bucureşti
nota: 10
schedule 27.07.2023
Totul la superlativ! Gazda foarte primitoare, curățenie exemplară. Este o pensiune unde găsești absolut tot ce ai nevoie. Priveliștea din pensiune este mirifica, apa din piscina curată, temperatura apei 28 de grade. Totul este gândit în cel mai mic detaliu. In pensiunea exista un bar cu băuturi la preturi foarte accesibile. Gazda foarte amabilă, disponibila oricând și să te ajute in orice situație. Recomand cu toată încrederea, este locul unde cu siguranță ne vom întoarce cu mare drag.
Răspunsul unității:
Va multumim. Cu drag va asteptam.
   Rodica Jugrin din Rădăuți
nota: 10
schedule 26.07.2023
Fatima - o pensiune elegantă, cu bun gust, foarte îngrijită, cu multiple facilități și cu un raport preț/calitate în favoarea turistului. Gazdele - oameni minunați, cum rar întâlnești. Administratorul pensiunii, domnul Adamescu, este o prezență foarte plăcută, ne bucurăm că l-am cunoscut. Cea mai bună alegere în aceasta frumoasă zonă turistică este pensiunea Fatima!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Sunt foarte bucuros că v-am putut ajuta să vă simțiți bine în perioada cât ne-ați vizitat. Vă mulțumesc. O familie superbă.
   Moraru Nicoleta din Fetești
nota: 10
schedule 22.07.2023
La pensiunea Fatima găsești toate condițiile, curățenie exemplara, sunt atenți la toate detaliile, au avut grijă să nu ne lipsească nimic. Dimineața se schimba prosoapele, ne-a întrebat în fiecare zi dacă avem nevoie de ceva. Piscina este curată, în fiecare seara este curățată pentru a doua zi. Pensiunea este localizată aproape de apă, zona este foarte liniștită. Noi am avut camera 6, doi adulți și 2 copii, a fost foarte spațioasă, am avut un pat dublu, un pat pentru o persoană și o canapea extensibila, aer condiționat, balcon foarte mare cu vedere la Dunăre. În zonă se pot vizita multe puncte turistice: Statuia lui Decebal, cascada Bigar, Mănăstirea Ana, Muzeul Porților de Fier, plimbarea cu vaporașul la Statuia lui Decebal. Gazdele sunt extraordinare, foarte sociabile! Am fost foarte încântați! Cu siguranță o sa mai revenim!
Răspunsul unității:
Multumim frumos. Va asteptam cu drag.
   Liliana Mihaela din Vatra Dornei
nota: 10
schedule 16.07.2023
Pensiunea are vedere la Dunăre, piscină, camere dotate cu frigider și aer condiționat, balcon, parcare privată, salon, terasă, masă de tenis și acces la grătar și bucătărie ultra dotată. De remarcat amabilitatea deosebită a gazdelor. Proprietarul a arătat disponibilitate pe tot parcursul șederii noastre la pensiune. Recomandăm și ne vom reîntoarce cu plăcere de câte ori vom avea ocazia.
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag sa reveniti. Mii de multumiri.
   Glinta Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2023
O oază de liniște și bun gust. Pensiunea te întâmpină încă de la început, prin facilitatea accesului. O dată ce ai trecut însă de poartă, o altă lume se deschide. Verdele din grădină este predominant și se combină cu albastrul piscinei. Care te așteaptă parcă să te bucuri de apa caldă... La umbră sau la soare, după preferință. În pensiune, te întâmpină cu drag, gazdele și nu poți să nu te bucuri, încă de la primii pași în interior, de răcoare și de un miros diafan de parfum. Camerele sunt spațioase, curate, există acces la internet pe orice etaj, în curte și la piscină. Dar Fatima mai are multe de arătat. Seara, pe terasa de la etaj sau dimineața, pe cea de la parter, se poate admira peisajul mirific al Dunării, în liniște. Iar pentru doritori, barul de la parter, este gata să îți facă plinul de cafea, bere, vin sau alte răcoritoare. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc gazdelor noastre! Prezența lor, deși discretă, a fost mai mult decât utilă. Cu sfaturi și recomandări din suflet, menite să ne ghideze pe meleagurile Dunării. Am aflat locuri noi de vizitat, dar și locații unde am servit masa cu plăcere în Oravița și Turnu Severin.
Am plecat cu părere de rău, pentru că s-a terminat concediul, dar cu încrederea că vom reveni la Fatima, pentru că am dobândit noi prieteni!
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag.
   Adrian Leon din Galati
nota: 10
schedule 10.07.2023
Totul la superlativ, o parte din minunata Romanie, plina de istorie si frumos care este prea putin mediatizata, cu un potential incredibil si care merita intr-adevar vizitata.
gazdele si locatia... Cum rar mai gasesti :), au "ceva-ul" ala pe care il cauti atunci cand iesi din zona ta de confort; un sejur de 9 zile de vis. Fatima este o pensiune cu bun gust, ingrijita pana la cele mai mici detalii, foarte evident ca se pune suflet in administrarea ei. Multiple facilitati pe care in alte locatii sunt contra cost. Concluzionand, prin comparatie cu numeroase alte locatii, raportul pret/calitate a fost mult in favoarea noastra. Multumim!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet. O familie de nota 10+++. Va mai asteptam cu drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alina din Codlea
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2022 - 04.09.2022
Răspunsul unității:
Va multumim pentru tot.
   Bogdan B din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2022 - 30.08.2022
A fost pentru prima data când am vizitat Eșelnița si am fost foarte incantați. Locație de vis!
Pensiunea este foarte frumoasa, liniștita, camere curate si confortabile. Bucătăria este utilata complet si se poate găti, iar daca se dorește a lua masa la restaurant sunt destule locații unde se mănâncă bine si sigur.
Recomand cu căldura pensiunea Fatima, mai ales ca locația este fermecătoare si aici se poate veni in orice anotimp.
Vom reveni cu plăcere pentru un sejur liniștit si plin de incantare!
Răspunsul unității:
Va multumim si asteptam cu nerabdare sa ne revedem.
   Emilia Burciu din Buzau
nota: 10
schedule 24.08.2022
Locația cu cea mai bună energie, amabilitatea și ospitatlitatea propritarului, dar și a domnului Adamescu, administratorul pensiunii. Totul a fost la superlativ, atenția la cele mai mici detalii, recomandările și informatiile primite pentru vizitarea împrejurimilor, facilitățile pensiunii în ceea ce privește pregătirea și servirea mesei, demne de comparat cu cerințele celor mai selecte restaurante, curățenia ireproșabilă în toate spațiile pensiunii. Un loc în care, așa cum am promis, o să revenim cât mai curând. Felicitări!
Răspunsul unității:
Mii de multumiri. Va asteptam cu drag.
   Dinu Izabela din Craiova
nota: 10
schedule 24.08.2022
Atmosfera super, personal foarte amabil si camerele perfect curate. Pensiunea ofera o piscina spatioasa, sala de mese, tenis de masa, gratar si o bucatarie complet utilata, pusa la dispozitia clientilor. O vacanta excelenta si, cu siguranta, o sa revenim!
Răspunsul unității:
Va multumim si ne vedem cat mai curand.
   Viorel Breazu din Barlad
nota: 10
schedule 10.08.2022
Am fost cazat doar o singura noapte si tot ceea ce pot spune despre aceasta pensiune, sunt doar cuvinte la superlativ. De la modul în care ești abordat la rezervarea camerei și pana când pleci din pensiune, am rămas profund impresionat de modul de organizare și funcționare. Locație frumoasa pe malul Dunării, camere mari, spațioase, cu mobilier nou, modern, paturi mari cu saltele noi, lenjerie și prosoape impecabile (cu mențiunea ca sunt albe și nu colorate), totul cu bun gust, bucătărie cu tot ceea ce-ti trebuie, living modern, terasa și piscina frumos concepute. Felicitări domnule administrator pentru felul în care primiți turiștii. Recomand cu încredere pensiunea Fatima.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam pe la noi.
   Marin din Slatina Olt
nota: 10
schedule sejur: 11.08.2022 - 13.08.2022
Gazde extraordinare, nea Nicu Adamescu nu te lasă la greu, are rezolvare la orice dorința. Peisajul, zona mirifica. Recomand cu drag. Camere mari, curățenie desăvârșita, bucătăria la discretie. Revin cu mare drag in aceasta locație. Zona buna pentru pescuit.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.Va asteptam revenirea.
   Florin F din Slatina Olt
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2022 - 13.08.2022
Condiții de cazare excelente, personalul foarte amabil, curățenia impecabila. Piscina foarte curata, apa calda în piscina. Bucătăria foarte dotata. A fost un concediu minunat, experienta se va repeta și la anul. Priveliștea este de ne uitat, foarte multe activități turistice impresionante. Plimbarea cu barca a fost o experienta minunata împreună cu familia și responsabilii pentru activitate.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati vizitat.Va asteptam cu drag.
   Corina Monica din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 10.08.2022.
Cele mai bune condiții din întreaga zona a defileului Dunării. Cele mai ospitaliere și mai sufletiste gazde. Recomand cu toată încrederea aceasta minunata locație. Vom reveni cu drag pentru ca am câștigat prieteni noi. Pensiunea, chiar dacă este așezată pe dreapta șoselei, are vedere foarte bună la Dunare. Camerele sunt foarte confortabile, mobilate cu gust, baia cu cabina de duș și cu produsele consumabile necesare. Aer condiționat inclus în prețul cazării. Zona de lobby foarte confortabila. Frigider în camera dar și în lobby pentru a putea depozita produsele alimentare. Prezența barului cu autoservire și cu plata la plecare in functie de ce a consumat fiecare client,maparat de cafea, cu autoservire. Piscina din curtea vilei este foarte curată, sunt șezlonguri suficiente și primești și prosoape de plajă. Pensiunea asigura parcare pentru toate camerele. În întreaga vila este o curățenie exemplară, iar comportamentul gazdelor este ireproșabil. Dacă doriți sa mergeți în croaziera pe Dunăre, la cazanele mari si la cazanele mici, gazdele noastre va pot recomanda cel mai bun și mai sigur pilot de ambarcațiune care se dovedește în același timp și un foarte bun ghid și care va va conduce într-o adevărată aventură care va va incanta și pe care sigur o veti păstra în memorie și o veți recomanda și prietenilor dvs. Puteți, de asemenea, sa explorați împrejurimile, sa mergeți în localitățile din jur, de exemplu la Orșova sa va plimbați pe faleza Dunării sau sa luați orașul la pas pentru a-i descoperi frumusețea. Puteți merge la Dubova și la Mraconia, locuri foarte pitorești care va vor impresiona. Și mai ales, sa stați de vorba cu localnicii pentru a afla povesti minunate despre lucrările barajului de la porțile de fier, formarea lacului de acumulare, scufundarea unor localități și strămutarea populației. În concluzie, este o zona cu frumusețe aparte pe care, dacă o veți vizita, sigur nu veți regreta. Oameni și locuri deosebite. Multumesc mult pentru tot! Ne vom revedea, sigur!
Răspunsul unității:
Multumim si noi.Va asteptam cu drag.
   Iuliana C din Bârlad
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.08.2022.
Locația foarte bună, exact la strada principală. Panorama superbă! Toate camerele au balcoane generoase, cu vedere la Dunăre. Toate facilitățile: grătar, bucătărie foarte bine utilată, sala de mese generoasa. O piscină foarte frumoasă și curtea foarte bine întreținută. Camerele spațioase, curate și dotate cu ac. Iar terasa de la ultimul etaj face toți banii dați pe călătorie. Administratorul (dl. Adamescu), de nota 10. Recomand această pensiune.
Răspunsul unității:
Va multumim si sper ca va placut camera nr.5. Va mai asteptam cu drag.
   Bianca B din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2022 - 28.08.2022
Nu am crezut ca in România putem avea parte de așa servicii! Sunt total impresionata! Gazda este foarte amabila, gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Pensiunea este cu bun gust si foarte curată! Locația îți oferă accesul la foarte multe activități, așa ca sejurul pe care l-am avut a fost plin de activități recreative! Va mulțumim! ❤️
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca ati trecut pe la noi.Mii de multumiri.
   Carla din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2022 - 27.08.2022
Am fost la cazanele Dunarii si ne-am cazat la pensiunea Fatima, in Eșelnița. Pensiunea este catalogată cu 4 margarete, pe care le merita din plin. Este foarte curata, moderna, luminoasa si placut amenajata. Are bucatarie dotata cu tot ceea ce ai nevoie ca si vesela, aragaz, gratar etc. Se accepta carduri de vacanta ca si modalitate de plata. Dl Nicu iti trimite filmare cu imagini din vila, realitatea este mult mai placuta. Are piscina, nu este pe malul Dunarii si nu are ponton, dar chiar nu i-am simtit lipsa, a compensat curatenia si bunul gust. In zona noi am mancat la Alex care are un salau foarte bun, ne-am plimbat o tura scurta cu barca cu dl Bogdan Calin, un bun povestitor. Este impresionanta zona si merita vizitata, am stat 5 zile dar nu am parcurs toate obiectivele din zona.
Răspunsul unității:
Suntem placut surprinsi.O familie de nota 10+++
   Otilia din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2022 - 19.08.2022
Adevărat profesionalism turistic! Amplasarea pensiunii intr-o zonă frumoasă, dotată cu tot ce este nevoie, piscina superbă, gazde de nota 10, cu o amabilitate rar întalnită, implicare în nevoile turistului (de la facilitățile pensiunii, la obiectivele turistice din zonă etc.), curățenie exemplară. Totul la superlativ!
Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet.
   Bogdan din Gaesti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2022 - 19.08.2022
Nota 10 din toate punctele de vedere. Curățenie, facilitați și personal cum ne-am dori sa fie la orice pensiune in momentul in care mergi intr-un concediu.
Răspunsul unității:
Speram ca o sa ne mai vizitati.
   Valentin din Timișoara
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2022 - 11.08.2022
Pensiunea a fost ușor de găsit, locația e de vis, ai și pădure și Dunare și piscina și aer curat, toate la un loc. Locatia este foarte curata și impecabil amenajata, camerele mai mult decât spațioase, cu un miros foarte frumos, lenjerii curate ca lacrima, aer condiționat ușor reglabil, foarte modern realizata per total, liniște. Personalul foarte amabil și atent la nevoile noastre, discreți, săritori. Cu siguranță, vom mai reveni. Ne-ati câștigat ca și clienți. Va mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Ne bucuram sa avem clienti ca si dumneavoastra.Va multumim.
   Cristian Laurentiu din Braila
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2022 - 12.08.2022
Recomand cu drag. Totul a fost ireprosabil: curățenie în pensiune, în curte, în cameră și in baie curățenie exemplară, prosoape albe și pufoase, bucătăria utilita cu tot ce este nevoie dacă doreai să gătești. Piscina ok ca și adâncime, apa curată.
Gazdele foarte primitoare, gata să te ajute cu orice aveai nevoie.
Pentru cei care nu doresc să gătească, la aproximativ 3 minute de mers pe jos de pensiune este un restaurant nou deschis cu mâncare foarte bună și prețuri accesibile.
Dacă vom avea ocazia să mai ajungem in zonă, vom reveni, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru alegerea dumneavoastra.
   Camelia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2022 - 27.08.2022
A fost un sejur de 5 zile pentru un grup de 12 persoane. Totul a fost la superlativ incepand cu locatia pensiunii, curatenia in camere, dotarea bucatariei si amabilitatea personalului. Cu siguranta, vom reveni si vom recomanda pensiunea tuturor prietenilor.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag.
   Mihaela din Brașov
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2022 - 12.08.2022
Totul a fost la superlativ. Gazdele minunate, gata oricand sa vina in sprijinul clientilor! Camerele sunt spatioase, confortabile, cu privire la curtea interioara si la Dunare, care pot fi admirate de pe balcon sau de pe terasa de la ultimul etaj! Apusul de soare este mirific! Piscina si curtea interioara sunt foarte bine intretinute, oferind momente de relaxare placute. Totul este la indemana, bucataria este bine utilata si peste tot este foarte curat! Se ajunge cu usurinta la Baile Herculane, in Serbia, iar plimbarea cu barca pe Dunare este o experienta de neuitat!
Va mulțumim pentru sejurul minunat si pentru surprizele plăcute!
Răspunsul unității:
Va multumim.Cu drag va mai asteptam pe la noi.
   Ovidiu din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 24.06.2022 - 25.06.2022
Camere mari, moderne si curate! Administratorul este pro clienti, saritor si se vede ca ii place ceea ce face. Facilitati foarte bune: piscina, sala de mese, peiveliste deosebita. Amplasarea nu este pe malul Dunarii, dar prin tot ceea ce ofera pensiunea, se compenseaza cu varf si indesat!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru ca ne-ati vizitat.
   Anca A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2022 - 29.06.2022
De la prima conversatie la telefon, domnul administrator Avramescu mi-a lăsat o impresie foarte bună. O locatie superbă, un loc cu totul aparte, cu un design minunat, foarte rafinat (exact ca în fotografii), o desfatare a sufletului și a ochiului. Gazdele primitoare și foarte atente la nevoile turiștilor. Vom reveni negreșit.
Răspunsul unității:
Va multumim si cu drag va asteptam.
   Isabela din Galati
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2022 - 19.08.2022
Un concediu minunat, intr-o locatie de vis! Felicitari, domnule Adamescu! Fantastic din toate punctele de vedere. Curățenie impecabila peste tot, personal amabil politicos, discret. Din camera, privelistea este minunata, nu este langa apa, dar este o locație superba! Recomandam cu încredere!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag.
CONTACT
Adamescu Nicolae
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adamescu Nicolae
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0723 210 970
WhatsApp
Apel/SMS