Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa din Golful Dunării din Eșelnița grade grade grade

Eșelnița, str. Dunării, nr. 238G -
Nota 9.9 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.4
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Corsei Marius din Timișoara
nota: 10
schedule 22.08.2023
Am fost deja a 2-a in aceasta locatie si vom mai reveni cu siguranță pentru ca este un loc minunat❤️. Aveti tot ce va trebuie in imprejurimile acestei locații, camerele sunt superbe iar gazdele sunt minunate!
Locatia dispune si de o piscina incapatoare unde te poti relaxa si un ponton in cazul in care doriti sa stati la pescuit!
Răspunsul unității:
De la oameni frumosi nu poti primi decat cuvinte frumoase. Mulțumesc pentru aprecieri si va astept cu drag si anul viitor.
   Hlihor din Iasi
nota: 9.5
schedule 03.08.2023
O locație superbă! Camerele sunt spațioase, curate, totul nou și curat. Ne-am simțit minunat! Terasa mare, grătar, piscina buna pentru copii. Camerele nu au aer condiționat și s-a simțit la 40'c. In rest, totul a fost perfect, gazda foarte primitoare și amabila. O locație pentru relaxare, se pot face și plimbări cu salupa!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru aprecieri si va mai asteptam cu drag daca mai reveniti in zona noastră.
   Ioana din Targu Mures
nota: 10
schedule 10.07.2023
Mă bucur că am ales această locație, ne-am simțit extraordinar. Pensiunea pare nouă, este foarte curată, iar spațiul este amenajat practic pentru oaspeți, astfel încât fiecare poate să facă ce îi place mai mult și totuși să petreacă împreună: unii dintre noi stăteam pe ponton si pescuiam, alții pregateau grătarele la câțiva metri mai încolo, copiii se bălăceau încântați in piscină. Vederea este deosebită! Gazda este extrem de prietenoasă și discretă, de o modestie admirabilă. Am plecat în excursie cu șalupa chiar de pe pontonul pensiunii. Am avut o experiență foarte plăcută, din toate punctele de vedere. Mulțumim, doamnă Erna! Vă asigurăm că o să revenim și o să vă recomandăm cu toată placerea.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru cuvintele frumoase și va asigur ca întotdeauna veți fi bine veniți și va veți simți ca acasă.
   Octavia Codricel din Craiova
nota: 10
schedule 15.05.2023
La Casa din Golful Dunării, am întâlnit oameni frumoși, gazde extraordinare, persoane care știu clar că succesul în activitatea derulată depinde, cel mai mult, de cât de mulțumit pleacă turistul din locația lor. Și, da, am plecat foarte mulțumiți și hotărâți să revenim în locație. Camerele sunt spatioase, pentru curatenie, nota 10, iar foișorul și pontonul asigură o ședere de vis! Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru aprecieri și va mai așteptăm cu mult drag ca sa va simțiți ca acasa!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dobre Ion din Giurgiu
nota: 10
schedule 03.05.2023
Din anumite motive organizatorice pe care mi le asum, am fost cazati la aceasta unitate impreuna cu sotia si nepotul de 12 ani, numai 24 ore, insa sper ca in vara aceasta sa revin cu toata familia pentru o perioada mai mare. Tin sa multumesc administratorului pentru tot, amabilitate, curatenie, comunicare. Este cu adevarat o oaza de liniste si relaxare. Recomand locatia!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri și va mai aștept cu drag sa petreceți momente frumoase la noi.
   Luminia Scutaru din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 02.08.2022
O locație de vis, perfecta pt o gașca de moldoveni nebuni, dar cu bun simț. Despre gazda nu știu ce as putea spune. Ne-a predat camerele și pe urma nu am mai văzut-o, dar ne-a anunțat: dacă avem nevoie de ceva, sa o sunam oricând. Nu a fost nevoie! Ne-am simțit ca la noi acasă. Locația ne-a oferit tot ceea ce aveam nevoie: liniște intimitate, curățenie. Nu avem ce sa-i reproșam. Mulțumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru aprecierile frumoase și ori de câte ori aveți ocazia sa ajungeți în zona noastra sunteți bineveniți.
   Nicoleta Stanciu din Brăila
nota: 10
schedule 22.07.2022
Am fost entuziasmați de cazare, totul ca în descriere: camera confortabilă, priveliște de vis, gazda primitoare.
Cazanele Dunării sunt la mică distanță, la chipul lui Decebal poți ajunge ușor, iar pentru plimbarea cu barca pe Dunăre, am plecat chiar de pe pontonul pensiunii, la recomandarea doamnei Mariana.
Recomandăm și revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru aprecierile frumoase și va mai aștept cu mult drag.
   Iuliana din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 07.09.2021
Am ajuns sa ne cazam aici dintr-o intamplare fericita. Am fost foarte placut impresionati de facilitati, confortul si curatenia camerei putand fi comparate cu al unui hotel de 4 stele.

Pensiunea este amplasata pe malul Dunarii dar totodata ofera intimitate si liniste.

Ne-am simtit foarte relaxati si a-m reveni oricand.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri și va mai aștept și cu alta ocazie cu mult drag!
   Rebecca Vârlan din Timișoara
nota: 10
schedule 10.08.2021
O locație minunata, perfecta pentru cuplurile care cauta intimitate. Peisajul este minunat iar pozele pensiunii sunt veridice. Gazda foarte primitoare si deschisa cerințelor noastre.
Răspunsul unității:
Va mulțumimfrumos pentru aprecieri și va mai așteptăm cu drag!
CONTACT
Erna
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Erna
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0770 242 168
WhatsApp