Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Adelin din Eșelnița

Eșelnița, str. Dunării, nr. 236 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alin din Bihor
nota: 10
schedule 10.07.2023
O locație extraordinară, practic, de la locație începe Clisura Dunării, și toate obiectivele din zona, gazde foarte primitoare, gata oricând să rezolve orice problema, curățenie impecabilă, camere foarte spațioase cu mobilier nou și cu baie proprie, tv. și aer condiționat în fiecare cameră, curtea este mare, dotată cu piscina, șezlonguri, loc de joaca pentru copii dotat cu multe jucării, bucătărie interioara și exterioară dotată cu tot ce este necesar, trei grătare, aragaz, cafea și partea casei la discreție, parcare pentru mașini foarte mare, intră aproximativ 10-12 mașini. Prețurile sunt decente fata de ce am văzut în zonă. Recomand cu toată încrederea.
   Neli din Ilfov
nota: 10
schedule 01.09.2022
Recomand casa Adelin!
Curățenie de nota 10, preț decent și proprietari primitori, casa este aproape de principalele puncte de atracție, iar proprietarii ne-au recomandat ce putem vizita și unde se poate mânca bine.
Piscina curată, bine întreținută, bucătăria utilată cu tot strictul necesar, camerele dotate cu aer condiționat, tv și băi proprii. Lenjerii si prosoape impecabile.
Vacanța perfectă!
   Oana din Bucurestj
nota: 10
schedule 16.08.2022
Ne-am simtit foarte bineee la casa Adelin. Am fost un grup de 7 persoane, am ocupat 4 camere si am putut vedea cat de frumos si de curat a fost in toate camerele ocupate. De la prima vedere ne-a incantat foarte mult ca este extrem de curat, atat in interiorul, cat si in exteriorul pensiunii. Iar domnul Nelu si dna. Alina sunt niste oameni minunati! Se ocupa indeaproape ca totul sa fie perfect si sunt extrem de prietenosi si atenti! Recomandam cu drag pensiunea Adelin si va multumim pentru tot!
   Angela din Suceava
nota: 10
schedule 20.08.2021
Locația este recent inaugurată, totul este nou. Camera in care am fost cazați a avut vedere la Dunăre, dotata cu smart tv, aer condiționat (un plus de confort pe căldurile astea). Cât despre curățenie se subînțelege ca este la superlativ. Au și foișor in curte cu loc pentru grătar. Gazdele sunt amabile și discrete.
CONTACT
Dumitrașcu Ion
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dumitrașcu Ion
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0722 307 879
WhatsApp