Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Diana din Eforie Sud grade grade grade

Eforie Sud, str. Dr. Cantacuzino, nr. 26 -
Nota 9.54 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.75
insert_emoticon Servicii:9.25
lightbulb_outline Curățenie:9.25
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:9.75
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Mioara Dondoe din Craiova
nota: 10
schedule 21.08.2021
Ntreaga locație este frumoasa și bine poziționată, aproape de plajă. Este curat și miroase frumos în camere. Camera în care am stat, cu terasă proprie a fost pe gustul nostru. Gazdele primitoare și amabile. Raport calitate/preț excelent.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet doamna Mioara. Va mai așteptăm cu drag și alta data
   Adina Nichita din Barlad
nota: 10
schedule 29.07.2021
Am făcut rezervare fara avans. Dna Anca o persoana super drăguță, serioasa, ne-am simțit ca acasă, plaja si magazine aproape, bucătărie utilata pt. a găti orice, curățenie, igiena, liniște în timpul orelor de odihna, terase pt. relaxare, personal amabil, cat se sta acolo ești ca in famili.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie. Va mai așteptăm cu drag și la anul
   Zaharia Andrei din Bucuresti
nota: 9
schedule 05.07.2021
Localizare foarte buna, la 5 minute de mers pe jos pana la plaja. Camere confortabile si racoroase, echipate corespunzator. Terasa la etajul 1, gratar si alte facilitati pentru a spori confortul oaspetilor. Gazde foarte amabile si prietenoase.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag.
   Marius din Bucuresti
nota: 9.17
schedule 28.06.2021
Am stat o saptamana la vila diana. Proprietari foarte amabili si flexibili, curatenie, o ambianta foarte relaxata si de vacanta.

Un plus pentru terasa de la etajul i, unde turistii pot bea o cafea intr-un ambient deosebit. Cu atat mai mult pentru fumatori.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru feedback.Te așteptăm oricând cu drag.
   Maria Tudose din Focșani
nota: 10
schedule 25.05.2021
O locație super. Am fost cazați în 5 camere duble. În toate camerele, curățenie, prosoapele miroseau foarte bine. Bucătăria nu am folosit-o, dar era utilata. Grătarul din curte foarte profi, este localizat în spate. 2 terase una în curte și alta la etaj, numai bune de leneveala după plaja.
   Alexandru din Plopeni
nota: 9.5
schedule sejur: 19.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost totul ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Victor V din București
nota: 9.5
schedule sejur: 19.07.2020 - 25.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Așezarea vilei, pe o stradă umbroasă, la două minute de faleză și la patru minute de nisipul plajei, prin cel mai apropiat punct de acces, treptele de lângă Terasa Tania.
Vila curată, dotată cu tot ce este necesar. Camere cu grade diferite de confort. A noastră, situată la etajul întâi, a fost de două stele – nu mai erau camere superioare libere în perioada solicitată. O cameră mare, cu un hol și o baie încăpătoare. Apă caldă la discreție, prosoape mari și mici.
În cameră, un pat mare și confortabil, TV cu numeroase canale, AC, frigider care nu deranja cu zgomotul. Mobilier util. Am mai solicitat o măsuță și ne-a fost adusă imediat, împreună cu încă un scaun de care nu aveam neapărat nevoie. Camera are acces spre un fel de pasarelă metalică – utilă pentru uscarea diverselor articole – care duce la o terasă largă dar neamenajată, aflată deasupra intrării.
Administratorul este amabil, atent și eficient. Am avut o bună comunicare atât în momentul rezervării, cât și pe parcurs. Personalul prezent, oricând gata să ajute. Probabil că politica vilei este să nu intre în camere în absența oaspeților, dar cred că ar fi răspuns unei solicitări. Nu a fost însă nevoie. Am găsit totul curat și am menținut starea de curățenie până la plecare. Până la urmă, totul depinde de gradul de educație al oamenilor. În privința celorlalți turiști, pot spune că nu am avut probleme, orele de odihnă au fost respectate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camera în care am stat este orientată spre nord, un avantaj vara când răcoarea se menține mai ușor și face ca funcționarea AC să fie mai rar necesară. Însă trebuie acordată o mai mare atenție întreținerii și aerisirii încăperii în extrasezon – și nu numai. Numeroasele sertare păstrează un anumit miros, absent în dulap, și ar trebui ținute (între)deschise, recomandare care trebuie făcută și turiștilor. N-ar strica mai multe umerașe în dulap și, ceea ce ar fi cu adevărat util, un cuier pe unul dintre pereții holului.
Singurul lucru deranjant într-o oarecare măsură și care nu este imputabil gazdelor este lătratul numeroșilor câini din apropiere, unul fiind chiar în curtea vecină. Uneori aceștia sunt stârniți de trecerea vreunui “maidanez” de care stațiunea nu duce lipsă, sau chiar de câinii plimbați de stăpâni – localnici sau turiști. Și când latră unul, îi răspund și ceilalți, hărmălaia fiind sporadică și de scurtă durată, dar petrecându-se și la ore nepotrivite din zi sau din noapte. Desigur, dacă închizi ușa sau fereastra și renunți la răcoarea plăcută a nopții, deranjul este mai mic. De altfel țipetele pescărușilor, de cum se luminează, sunt la fel de răsunătoare, însă le asculți cu plăcere, fac parte din peisaj.
Răspunsul unității:
Bună ziua. Va mulțumim frumos pentru feedbackul dat. Începând cu anul acesta vila are noi proprietari. Încercăm sa luam în calcul și sa remediem tot ce era neplăcut.
O zi frumoasa
poze recenzie poze recenzie
   Marian Eduard din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2019 - 31.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, frumos, liniște
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsă schimb prosoape, lenjerie, saci menajerii,
CONTACT
Anca Oprișan
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Anca Oprișan
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0733 344 379
WhatsApp