Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Casandra din Eforie Sud grade grade grade

Eforie Sud, str. Vlad Țepeș, nr. 8A -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Voinea Gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.03.2024
Priveliștea foarte frumoasa. Plaja este la o distanta de 5 minute.
Vila dispune de o curte bine amenajată cu foișor și grătar, o bucătărie complet utilată.
Camerele sunt spatioase, curate, făcute cu gust și foarte confortabile. Gazdele, oameni deosebiți, care știu să te facă să te simți deosebit.
Experienta noastră a fost super si sigur vom mai reveni la Vila Casandra.
   Daniela Bădescu din Pitesti
nota: 10
schedule 26.01.2024
Cameră triplă mare, dotată cu aer condiționat și frigider, baia generoasă, foarte curat (se face curățenie zilnic), bucătărie utilata complet, foișorul cu grătar și locul pentru servit masa sunt minunate. Locația este foarte aproape de plajă, la aproximativ 3-5 minute de mers pe jos și foarte intimă și liniștită. Gazda minunată, am fost cazați la ora 9 dimineața în condițiile în care cazarea se face mai târziu. Mulțumim pentru tot gazdei. Recomand cu încredere și mult drag.
   Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2023
Camera mare, baie generoasa, balcon dotat cu uscator de prosoape, curat, confort, amabilitate.
Foarte prompti si receptivi in comunicare. Vila e situata foarte apropape de plaja, 3-5 min.
Gazdele ne-au asteptat, chiar daca am ajuns dupa ora 22.30. Oameni minunati, vom reveni, cu drag!
   Emilia din București
nota: 10
schedule 24.07.2023
Al doilea an la Casandra, în aceeași camera! Suntem turisti de Eforie Sud, dar anul acesta am fost surprinși și mai plăcut. Ne-am rezervat din timp camera. Mobilierul schimbat, nou anul acesta. Linistea locației și a stațiunii ne-a făcut sa ne incarcam bateriile pana anul viitor. Intim, curat, fără a fi deranjați! Exact ceea ce ne-am dorit!!
   Varzaru Leontin din București
nota: 10
schedule 06.09.2022
Descrie facilitățile proprietății, localizarea, confortul camerelor, curățenia, comportamentul gazdelor.
Superb din toate punctele de vedere!

Evaluare vila Casandra:
- supervisor_account personalul unității: excelent;
- cleaning_services curățenie: excelent;
- bubble_chart servicii: excelent;
- weekend confortul camerelor: excelent;
- monetization_on raportul preț/calitate: excelent;
- location_on distanța față de principalele puncte de interes: excelent.
   Males Daniela din Iasi
nota: 10
schedule 09.08.2022
Cazare foarte bună, în apropierea plajei, la 2minute de mers pe jos. Am fost primiți cu căldura și amabilitate de doamna de la recepție, care era mereu disponibila și amabila, atenta la cerințele noastre. Camera curata, cu aer condiționat, balcon mare și vedere spre litoral. O priveliște superba! Am fost încântați și de foișor, grătar și bucătăria dotata cu toate necesitățile. Recomandam cu încredere cuplurilor tinere sau cu copii.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!Ne străduim sa oferim cele mai bune condiții de cazare,ptr a face turiștilor un sejur minunat! Va asteptam cu drag sa mai reveniți!!
   Cecilia din Bals
nota: 10
schedule 08.08.2022
Personal amabil, camera spațioasă, dotată cu frigider, aer condiționat, baie proprie, unele din camere au vedere la mare. Vila este dotată cu spațiu pentru grătar și loc de servit masa. Se afla aproape de plaja și în vecinătatea principalelor atracții ale stațiunii. Este al treilea sejur petrecut in aceasta locație, unde ,de fiecare data, ne-am simțit minunat. Cu siguranță, vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v ati simțit minunat!! Va așteptăm și cu alta ocazie! Mulțumim!
   Dana din Tg Mureș
nota: 8.83
schedule 31.07.2022
Gazde primitoare, camere curate și mari, din balcon se vad marea și răsăritul soarelui, curtea perfecta pentru cei cu copii. Bucătărie și foișor cu tot ce ai nevoie. Curatenie se face zilnic. Ni s-a permis accesul în camera la 8 dimineața, chiar dacă întrarea se face mai târziu. Mulțumim doamnei care s-a îngrijit de noi!
   Cosmin din Iasi
nota: 10
schedule 28.07.2022
In primul rand ospitalitatea. Noi am ajuns la 5 dimineata si am fost primiti in vila chiar daca check in-ul se face dupa ora 12. Am avut acces la o toaleta, foisor. Ac, camera mare, localizarea este la 1 min de mers pe jos fata de faleza din Eforie Sud. In fiecare zi se face curatenie in camera. A fost o vacanta relaxanta.
Răspunsul unității:
De fiecare data incercam sa i tratam pe oaspeții noștri exact cum ne ar plăcea noua sa fim tratați când mergem în concediu!! Va multumim! Va asteptam sa ne treceți pragul de cate ori aveți ocazia!
   Nica Viorica din Breaza
nota: 10
schedule 28.07.2022
Personal amabil, localizare aproape de plaja, curățenie, camera spațioasă, dotată cu aer condiționat, televizor, frigider, iar balconul generos cu vedere la mare mi-a plăcut foarte mult, facilitățile proprietății, terasa, bucatarie dotată, grătar, într-un cuvânt, f.frumos.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca a-ți fost încântați de locația noastră!! Încercăm sa satisfacem orice oaspete care ne trece pragul! Mulțumim! Va așteptăm sa reveniți!!
   Emilia din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.07.2022
Bună ziua. Noi am plecat de la mare duminica, după 6 nopți. Vila Casandra ne-a oferit exact ceea ce am avut nevoie, o camera tripla, spațioasă, cu o terasa generoasa care te făcea sa-ti petreci pana seara târziu, ascultând pescărușii și liniștea stațiunii, iar dimineața sa prinzi răsăritul fără a mai merge pe plaja. Doamna Mariana, care ne-a întâmpinat la sosire, minunata! Am avut parte de liniște, intimitate, curățenie. Suntem turisti de Eforie de ani buni și vom reveni la aceasta locație cu drag, chiar dacă ne creste copilul, avem opțiuni de cazare la dvs.. Oameni buni sa treacă pe la dumneavoastră!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am reușit sa va facem sa aveți un concediu cum v ați dorit ,din punct de vedere al cazării!! Mulțumim ! Va așteptăm oricând cu drag!!
   Manuel Raitariu din Binis
nota: 10
schedule 28.07.2022
Foarte aproape de plaja si de centrul statiunii, zona linistita. Camera foarte spatioasa si curata (cu parchet pe jos, nu gresie). Doamna de la curatenie foarte amabila si draguta. Curatenie in camera in fiecare zi. Curte mare cu gratar si terasa mare. Gazdele foarte ok. Recomand cu placere!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Suntem bucuroși ca am reușit sa facem ca vacanta dumneavoastra sa fie una reușită!! Va așteptăm cu drag!
   Costel C din Galati
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2020 - 20.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniștea și curatenia
   Iulian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera mare,terasa mare
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia mai trebuie puțin modernizata
CONTACT
Oprișan Elena
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oprișan Elena
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0723 693 068
WhatsApp