Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Amalia din Eforie Sud grade grade grade

Eforie Sud, str. Vasile Alexandri, nr. 5 -
Nota 10.0 / 49 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Catalina Galici din Arad
nota: 10
schedule 28.08.2023
Am fost cazati 9 nopti in aceasta minunata vila. Sincer... nu am decat cuvinte de lauda. Gazda, doamna Nicoleta, este un om deosebit, prezenta dar discreta, dornica sa vina in intampinarea eventualelor solicitari cu promptitudine. Chiar de la intrare, se simte dorinta gazdei de a oferi un sejur de neuitat. Curatenia vilei este de nota 10 +, se face zilnic curatenie in camera, asternutul se schimba la 3 zile, camerele sunt mari, aerisite, confortabile, bucataria este dotata cu tot ce ai avea nevoie, curtea-de un bun gust extraordinar, cu numeroase locuri de relaxare. Este situata aproape de mare, de zonele de atractie din statiune, dar cu toate acestea este foarte linistita, zgomotele strazii nefiind prezente. Doamna Nicoleta este un om exceptional, al carei suflet frumos se regaseste in fiecare coltisor din minunata vila Amalia. Multumim pentru minunatele clipe pe care le-am petrecut la dumneavoastra, promitem ca vom reveni.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ptr aprecierea dvoastra!Va asteptam in continuare cu mare drag!
   Cătălina din Arad
nota: 10
schedule 25.08.2023
Excepțional. Nu am cuvinte. Pozele nu descriu realitatea, totul este mult mai frumos. Curățenie la superlativ, asternuturi schimbate la 3 zile, bucătărie complet echipata, cu tot ce ai nevoie. Curtea deosebita, cu multiple locuri de relaxare. Doamna Nicoleta este un om excepțional, rar am întâlnit asemenea oameni. Deși prezenta, este extraordinar de discreta, dar totodată implicata în tot, amprenta bunului gust se simte pretutindeni. Vom reveni cu siguranță.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ptr aprecieri! In continuare ne vom da toata silinta ptr a beneficia de un concediu reusit in unitatea noastra! va mai asteptam cu drag!
   Mușat Maria din Brebu Megiesesc
nota: 10
schedule 08.08.2023
Omul sfințește locul, asta pot sa spun, curățenie exemplară, bucătărie utilata cu tot ce ai nevoie, aproape de plaja, de magazin alimentar, liniște, camere mari și foarte curat, nu am nimic de obiectat, totul perfect. Gazdele foarte amabile, sociabile și respectuase, sigur o sa ne mai vedem.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ptr aprecieri.Vom face totul in continuare ptr confortul turistilor.Va mai asteptam cu mare drag!
   Ionela din Craiova
nota: 10
schedule 15.10.2022
O locație curată și plăcută! Doamna Nicoleta, o persoană minunată, mereu atentă la confortul clienților! Foarte aproape de plajă, dar și de băile reci! Curtea extraordinar de frumoasă, bucătăria dotată cu tot ce este necesar, iar cafeaua din partea casei, delicioasa! Aproape de magazine și gară! Un loc unde te poți relaxa și petrece un concediu plăcut!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri.Va așteptăm să reveniți!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dan Vlad din Blejoi
nota: 10
schedule 27.08.2022
Gazda excelenta!
La parter, in zona de receptie, exista o zona de gatit, cafea, frigider.
Curte interioara cu design studiat, aerisit si placut. Zone de relaxare cu mobilier pentru exterior nou si bine intretinut.
Exista zona de gratar, zona acoperita cu utilitati pentru gatit si locuri pentru luat masa.
Interioare curate si bine intretinute zilnic de personal prietenos si intelegator.
De aceea sunt convins ca 5 din 5 stele sunt corect evaluate!
Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri.Va așteptăm să reveniți!
   Vasile Oana din Buzau
nota: 10
schedule 04.07.2022
Un sejur extraordinar. O locație minunata, echivalentul unui hotel de 4 stele. Dna Nicoleta, o gazdă foarte draguta și atentă. Curățenie impecabila, camere mari. Curtea foarte frumoasă, bucătărie echipata complet. Distanță de 5 minute pe jos pana la plajă.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos. Vă mai așteptăm!
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2022
Am doar cuvinte de lauda pentru aceasta vila. Curatenie exemplara, incepand cu camera in care am fost cazati si terminand cu spatiul exterior (curte, locurile de luat masa si bucatarioara de vara).
Totul amenajat cu bun gust, cu atentie la detalii (lenjeria de pat in aceeasi paleta coloristica cu draperia!!!).
Proprietarii vilei atenti la nevoile turistilor, dar totodata discreti.
Pe scurt, un loc unde cu siguranta imi voi petrece si viitoarele vacante de pe litoralul romanesc!
Distanta pana la plaja de aprox.7 min.
Felicitari proprietarilor!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, ne străduim în continuare ca toți turiștii care ne vizitează sa fie la fel de mulțumiți!
   Jifcovici Georgiana din București
nota: 10
schedule 27.06.2022
Foarte curat și frumos! Deși am stat o singură noapte, am fost plăcut impresionați de curățenia și amabilitatea gazdelor. Ni s-a pregătit camera cu mult înainte de ora check-inului (acest lucru nu se întâmplă oriunde). Ne-ar fi plăcut să stam mai mult, dar a fost ceva plănuit " pe ultima sută de metri ". Recomandăm cu mare drag această unitate de cazare!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pentru aprecieri.Va așteptăm cu un alt sejur în unitatea noastră!
   Corina Bran din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.08.2021
Nici nu știu de unde sa încep prin a lauda aceasta cazare minunata. Am ajuns mult mai devreme de ora 14 și am fost foarte bine primiți și cazați.

Gazda este o persoana foarte drăguță, nici nu am simțit ca locuiește în aceeași curte.

Totul la superlativ, se face curățenie în fiecare zi, beneficiezi de tot ce-ți trebuie la bucătărie (ulei-de 5,6 feluri, cafea, 3 în 1, zahar, faina..) expresoare, pot spune ca nu am dus lipsa de nimic.

Camerele foarte curate, curte arata foarte bine, este foarte bine întreținută. Este și foarte aproape de plaja.
poze recenzie poze recenzie
   Stroe Daiel din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.08.2021
Foarte multumiti, gazda este primitoare, camera este foarte curata si eleganta (ca in foto), aproape de plaja aproximativ 5 min.

Cafeluta de dimineata din partea gazdei, bucatarie utilata pentru a servi orice masa, gratar, loc de joaca copii.

In camera se face curatenie zilnic.
   Rocas Ioana din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 27.07.2021
Am petrecut 8 zile în această unitate (12.07. 2021 - 19.07.2021). Vila este superba. Gradina amenajata cu mult bun gust. Bucatarie in are liber, dotata cu tot ce este nevoie, aragaz, chiuveta, vesela noua.

La parter un living mare spatios, unde poti sa te relaxezi dupa o zi insorita petrecuta pe malul marii. Am fost cazati in suita, 2 camere mari, spatioase, ac, 2 balcoane, paturi mari extrem de confortabile, mobilier nou, lenjerii impecabile, baia mare cu cabina de dus.

Curatenia se face zilnic, totul straluceste si vila emana un miros de flori proaspete. Marea e aproape, cca. 10 min, de mers, in pas de copii.
   Valentina V din Urziceni
nota: 10
schedule sejur: 29.08.2020 - 03.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linişte, curațenie, camera frumoasă, gazda primitoare.
   Barbu B din Slatina
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2020 - 07.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietara este o doamna amabila care ne-a pus la pus la pozitie chiar si o sticla de vin si apa de,, bun venit"Curatenie peste tot, baie cu cabina de dus incapatoare, pat confortabil, am avut chiar si balcon cu vedere spre parc si acces la bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie. 7-10 min pana la plaja, destul de aproape. Daca ajungem in Eforie cu siguranta revenim!
   Daniela D din Onești
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2019 - 29.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am mers pentru prima dată, dar cu siguranță vom reveni! Foarte curat, modern, lenjerie, prosoape alb imaculat! Foarte aproape de plaja, magazine! In plus doamna accepta si vouchere de vacanta!! Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Vă așteptăm și în acest an cu mare drag!! Vă mulțumim!! Nicoleta
   Ion din Slobozia
nota: 9.5
schedule sejur: 13.08.2019 - 16.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia ,poziția față de plaja ,amabilitatea
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri!!! Nicoleta
   Ioana din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 01.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat,camere mari si frumoase,curtea ingrijita si primitoare.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri. Vom avea grijă ca, în continuare toți tiristii sa plece mulțumiți din unitatea noastră!!! Nicoleta
   Lavinia L din Sinaia
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Familia cu 1 copil de 1 an si 2 luni. Eu, cu foarte multe pretenții, având si pensiune in Sinaia si fiind "plimbata in foarte multe locuri..Am găsit o locație de vis..sunt multe de spus, dar voi incerca sa spun pe scurt: curatenie "ca la farmacie" + doamna intra Zilnic in fiecare camera ... Conditii si aspect ultra-modern, 2 bucătării complet utilate + curte super întreținută și loc de grătar..loc foarte linistit unde poti lega prietenii si sa stai la discuții pana dupa miezul noptii fara da vezi sau sa auzi oameni beti sau scandalagii..locație perfect amplasată fata de plaja, 5 min de mers pe jos cu bebe de 1 an si 2 luni..proprietari cu adevărat interesați de tot ceea ce este legat de vila si de sejurul clienților..jucării + scaun de masa bebe, ce sa mai spun, extrem DE MULțumită FAȚĂ DE TOT. Pe această cale, imi cer scuze că nu ne-am luat rămas bun și garantez că ne vom întoarce în formulă mai mare anul viitor cu încă o familie. Se merita mult mai multa investiție în stațiune, însă are totusi strictul necesar + doamna are terasa vis a vis de plaja unde se gătește genial, mâncare foarte bună, prețuri accesibile, chiar foarte. Numai pentru Amalia mă voi înroarce!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecierile d-voastră! Vă așteptăm cu mare drag în unitatea noastră ptr. A petrece încă un concediu minunat la malul marii!!! Nicoleta
   Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.07.2019 - 06.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Toata vila este super, camere mari si curate.
Gradina superba, curata .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu are
Răspunsul unității:
Ne face o deosebita placere sa va avem oaspeți și în acest an!!! Vă mulțumim!! Nicoleta
   Nicoleta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2018 - 23.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gradina foarte mare si frumos amenajată arată chiar mai bine decât în poze! Totul este curat si frumos!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nemulțumiri nu sunt doar ca o plasa de țantari la usa ar fi perfecta in felul acesta poti lasa usa deschisa la balcon noaptea si sa nu mai folosești aerul conditionat !
Răspunsul unității:
Multumim mult ptr.aprecieri.Vom tine cont de sugestiile dvoastra pe viitor.Va asteptam si anul acesta cu mare placere!!!!Nicoleta,Vila A
   Raluca R din Covasna
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2018 - 05.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este al doilea an în care am fost aici, și ne-a plăcut foarte mult! Curățenie, liniștite, gazde foarte primitoare. Perfect pt familii cu copii mai ales.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri
Răspunsul unității:
Ne face o deosebita placere sa va revedem in fiecare an!Va asteptam cu mare drag si in aceasta vara!!!Nicoleta,Vila Amalia
   Anamaria A din Salonta
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2018 - 04.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele superbe , curățenie nota 10 , liniște , m-as mai întoarce acolo
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt , eu nu găsesc nimic la minusuri
Răspunsul unității:
Ne bucuram nespus ca a-ti avut parte de un sejur placut in unitatea noastra si va mai asteptam cu mare drag!!!!Nicoleta, Vila Amalia
   Alin A din Barlad
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2017 - 31.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu obisnuiesc sa scriu recenzii la locurile pe care le vizitez, dar anul asta m-am gandit sa fac o exceptie. Fotografiile postate sunt "mincinoase". In realitate camerele, curtea interioara si tot amplasamentul arata mult mai bine decat in poze. Camera mare, racoroasa, moderna, deosebita. In camera se face curat zilnic si prosoapele se schimba zilnic.Gazda prezenta dar discreta.Totul a fost la superalativ.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri
Răspunsul unității:
Va multumim ptr.aprecierile facute la adresa unitatii noastre,ne bucuram ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor dvoastra.Va mai asteptam cu mare placere!Nicoleta,Vila Amalia.
   Rada din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2017 - 02.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila modern amenajata, spatioasa, cu toate dotarile necesare si curata ca un pahar (se facea curatenie zilnic in toate camerele si asternuturile erau schimbate la 2-3 zile). Bucatarie perfect dotata, am avut toate cele necesare pentru servit masa in gradina cand nu mergeam la restaurant. Gradina foarte frumoasa si ingrijita, cu cinci mese ferite de soare, o ambianta foarte placuta. Dna Nicoleta a fost foarte amabila si grijulie si impreuna cu dna camerista ne-au asigurat o sedere minunata, pentru care le multumim din nou!
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusurile nu au nimic de-a face cu vila in sine, doar ca la vila alaturata se terminau niste renovari si din cand in cand era galagie. Dna Nicoleta mi-a spus ca vorbise cu ei cu mult timp inainte de a incepe sezonul, ca sa insiste ca lucrarile sa fie accelerate, drept care am fost scutiti de zgomotele mai "industriale".
Răspunsul unității:
Ne bucuram nespus de mult ca eforturile noastre sunt apreciate de turisti.Intotdeauna vom pune confortul turistilor nostrii pe primul loc.Multumim si va mai asteptam cu mare drag!Nicoleta,Vila Amalia!
   Cristian C din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 01.08.2016 - 08.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil, curatenie, confort, aproape de plaja.
thumb_down
Aprecieri negative:
Semnalul WI FI foarte slab, TV dimensiuni mici.
Răspunsul unității:
Multumim ptr.sesizarile semnalate.Suntem intr-un proces de modernizare a unitatii,si implicit vom schimba si telvizoarele.Chiar mici nu sunt,avand in vedere ca asemenea telev se mai gasesc si la hotelurile de 4*din Bulgaria(de exemplu).Multumim ptr sejurul petrecut in unitatea noastra si va mai asteptam!Nicoleta-Vila Amalia.
   Florina din Targoviste
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2016 - 03.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu pot puncta anumite caracteristici ca si punce tari. Totul este frumos. De la locatie, la vila, la camere, la curatenie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Internerul in curte. A mai fost sesizata problema, dar nu as considera totusi un punct slab. Ca totusi e vacanta, relaxare.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu mare drag!Nicoleta-Vila Amalia
   Lucian Flaviu din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2016 - 28.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ. Nu ne asteptam sa fie atat de frumos. Vila foarte frumoasa cu design-ul camerelor, mobila, baia foarte frumoase. Proprietarii foarte primitori si dorinta de a face totul sa ne simtim bine, curatenie se face in fiecare zi, pozele cu camererele (noi am stat la cam.9) corespund in totalitate cu ceea ce este in realitate. .Este o locatie perfecta pentru cei care doresc o vacanta linistita la mare.Te simti ca acasa si nu ca la hotel, ceea ce e foarte placut.
Răspunsul unității:
Ma bucur nespus de mult ca totul a fost la superlativ.Ne dam toata silinta ca toti turistii sa plece multumiti din unitatea noastra!Va multumim si va mai asteptam cu mare drag!Nicoleta-Vila Amalia
poze recenzie
   Mihai din Satu Mare
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2016 - 14.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut parte de un concediu plãcut ! Avem doar cuvinte de laudã atât la adresa gazdei noastre d-na Nicoleta cât şi la adresa personalului dânsei, nota 10+! Punctele forte sunt:
-amabilitate,
-curãţenie,
-linişte,
-locaţie(5minute de plajã),
Într-un cuvânt este tot ce-şi poate dori omul pentru o vacanţã reuşitã!
Încã o datã ţin sã mulţumesc d-nei Nicoleta pentru sejurul nostru reuşit, şi cu siguranţã vom reveni şi anul viitor !
thumb_down
Aprecieri negative:
Dupã cum am precizat mai înainte , aici nu existã minusuri numai plusuri!
Răspunsul unității:
Ma bucur nespus ca totul a fost pe masura asteptarilor!Va multumim ptr sejurul d-voastra petrecut in unitatea noastra si va asteptam si anul viitor cu mare drag!Nicoleta-Vila Amalia
   Luminita Yvona din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2016 - 04.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera este mare si aranjata cu bun gust, complet dotata. Baia mare, gradina si toate dependintele la care am avut acces sunt foarte ingrijite. Ne-a placut linistea si curatenia atent intretinuta, grija hotelierului de a ne asigura tot comfortul, in cel mai mic detaliu. Ii multumim. Sigur vom reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim si noi ptr.aprecieri,ma bucur nespus ca sejurul d-voastra alaturi de noi afost unul reusit si va asteptam cu mare placere sa reveniti!
poze recenzie poze recenzie
   Marius din Bucuresti
nota: 6.33
schedule sejur: 27.07.2015 - 31.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amenajarea curtii
thumb_down
Aprecieri negative:
Pe toata perioada cazarii am avut senzatia ca deranjam. Totul se deruleaza in liniste sub privirea atenta a gazdei (administrator sau proprietar.. Nu am inteles statutul persoanei) si a celor doua Doamne (ajutoare ale gazdei).. Camerista si <>.
Doresc sa informez personalul administrativ ca nu am furat nimic... Nu am stricat nimic din dotari... Probabil din dorinta de a nu deranja.
Răspunsul unității:
Stimate domn,ceea ce sesizati d-voastra in aceasta recenzie este cel putin penibil.Probabil aveti ceva probleme personale si va simtiti urmarit tot timpul.....sau vizionati prea multe filme...??!
   Florin din Sibiu
nota: 7.5
schedule sejur: 06.07.2015 - 11.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal, confort, curatenie ok, dar se poate mai bine pentru un pret mai mare decat al concurentei.

vile aflate mai aproape de mare au pret mai mic.
thumb_down
Aprecieri negative:
Regulamentul privind linistea care este afisat nu este respectat in primul rand de proprietari, apoi de restul ocupantilor.
Răspunsul unității:
D-le Cruceru, pozitia vilei noastre este afisata pe net cu coordonate si tot ce trebuie sa va dati seama unde ne aflam,nu va obligat nimeni sa faceti rezervare.Vila se afla la 5 min.de mare intr-o zona linistita unde nu se aude haosul de pe faleza.Deci notarea cu 6 a pozitiei este doar o rautate din partea d-voastra.Vila este dotata cu absolut tot ce trebuie incepand cu bucataria,camerele care au totul inclus si sunt f curioasa sa stiu daca va lipsit ceva?Pret/calitate 6,raportat la care concurenta d-nule Cruceru poate comparativ cu cazarma unitatii militare unde ati servit masa zilnic si unde este totul mocca.Aveti cunostinta de vilele concurente cum sunt camerele ,ce dotari,buc.utilata,curte interioara,toate acestea fac diferenta d-nule intre noi si concurenta.Si asta o spun sutele de turisti cazati in unitatea noastra an de an si sunt multumiti de servicii.Intradevar mereu e loc si de mai bine si ne straduim de la an la an sa aducem ceva nou in unitatea noastra,dar notarea facuta in aceasta recenzie este de-a dreptul mincinoasa si nu stiu cine va da dreptul sa ne patati imaginea ptr.care muncim din greu.Referitor la regulamentul afisat in camere,nu stiu cine sau ce va deranjat dar ,normal era sa ma anunta-ti daca ceva va deranjaza,iar noi ca si propritari mai exact sunt tare curioasa ce nu am respectat d-nule,trebuia sa incui usile la 10,sa dau stingerea ca in armata sau ce????
CONTACT
Nicoleta Maxim
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nicoleta Maxim
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0722 848 974
Apel/SMS