Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Belanto din Eforie Sud grade grade grade

Eforie Sud, str. Transilvaniei, nr. 26 -
Nota 9.8 / 9 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lili Constantinescu din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2023.
Am rezervat din februarie o camera pentru 3 adulți pentru luna august. Am fost rugata sa trimit o suma cat de mica drept avans, ceea ce am si facut. Cu o săptămână inainte sa plecam in concediu, am sunat la proprietate cu speranta sa mai prelungim sejurul cu 2 zile, dar am aflat ca de fapt nu aveam nicio camera rezervata. Proprietarul, care a fost arogant la fiecare convorbire, atat telefonica, cat si prin mesaje, a motivat ca avansul trimis de mine (50 lei) a fost prea mic, asa ca nu am fost luata in seama. Asa ca, daca doriti siguranta vacantei dvs, trimiteti toti banii in avans, eventual si ceva in plus!
Răspunsul unității:
Din păcate se mai intampla din cauza ca nu a ți confirmat telefonic plata avansului , ne cerem scuze pentru incovenient , dar V-am asigurat sejur la o alta pensiune din câte știu !!! Încă o data ne cerem scuze și cu o alta ocazie ne vom revanșa !!!
   Cercel Laurențiu din Năvodari
nota: 10
schedule 30.06.2023
Personal amabil și serviabil. Curățenie la superlativ. Niște gazde minunate. Oricând revenim cu placere. Recomand cu încredere tuturor, aici veți găsi o oaza de liniște și relaxare.
   Aurel Geambasu din Arad
nota: 10
schedule 29.06.2023
Cazare de lux, personal super, curtea de vis!!! Recomand, noi ne vom întoarce cu siguranța!!! Sa nu mai spun de peste, am mâncat calan, lufar, hanus, hamsii un deliciu, totul proaspăt de la pescarii. Pe noi ne-ați câștigat de clienti și pe toți prietenii noștri, așa cazare la Eforie Sud nu fost niciodată, ca sa nu mai zic de facilitați.
Răspunsul unității:
Mulțumim !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Elena Oana Maruta din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.06.2023
Un sejur perfect! Recomand pentru cei care apreciază iarba, florile și bunul gust. Totul la superlativ, de la camera, la mancare, la curățenie. Marea este aproape de vila chiar dacă drumul pana la ea nu este cel mai bun, marea ne așteaptă și ne primește cu bratele deschise. O sa revenim și cu alte ocazii.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos , va mai așteptăm !!
poze recenzie
   Cristina din Focsani
nota: 10
schedule 23.02.2023
Excelent, fara exagerari. Gazde primitoare si cazare de 5 stele la Eforie. Rar, multumim! Curatenie zilnic dupa noi si mancarea pe gustul nostru. La plecare am servit peste proaspat gatit de gazda. Sudul se dezvolta an de an. Pensiunea e aproape de mare.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos , va mai așteptăm cu drag !!!
   Filip Nicoleta din București
nota: 10
schedule 19.02.2023
Am avut ocazia sa întâlnim aici oameni ospitalieri, care știu sa te găzduiască si să-ți ofere tot confortul, raport calitate pret nota 10 plus. Totodată, tin sa menționez ca am avut in camera si un mic cinema, unde gazda iti ofera oportunitatea sa vizualizezi online gratuit ce film vrei. O vacanta relaxanta! Nu uitați, odata ajunsi aici sa treceți si pe la restaurantul Bistro pescarus!
   Tino din Arad
nota: 10
schedule 09.08.2022
Cu siguranță, a fost cea mai reușită vacanță. Așadar, camerele la superlativ (curățenie și dotări). Mâncarea pe gustul nostru (peste proaspăt, ciorbe gustoase etc.) și pe saturate. Grădina e vis! Plaja aproape, Eforie Sud mai bine de la an la Belanto!
Mulțumim gazdelor!
   Lucică L din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand sper că proprietarii mai au și alte surse de venit pentru că, raportat la condițiile oferite vs prețul cerut, nu cred că-și vor amortiza foarte curând investiția. Locația este într-o zonă liniștită, la 5 minute de mers lejer la plajă, iar gazdele au fost amabile și totodată foarte discrete. Vom reveni cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate pentru terasa situată spre strada Campului ar trebui instalată o copertină retractabilă aceasta fiind în lumina soarelui toată ziua.
Răspunsul unității:
Mulțumim De recenzie , am montat copertina !!!
   Sybile din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2020 - 31.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este foarte frumos..gazdele foarte primitoare
CONTACT
Balmuș Vasile
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Balmuș Vasile
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0722 826 301
WhatsApp