Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Belanto din Eforie Sud grade grade grade

Eforie Sud, str. Transilvaniei, nr. 26 -
Nota 8 / 4 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7
insert_emoticon Servicii:7
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:7
location_on Localizare:7


Adaugă recenzie
   Tino din Arad
nota: 10
schedule 09.08.2022
Cu siguranță, a fost cea mai reușită vacanță. Așadar, camerele la superlativ (curățenie și dotări). Mâncarea pe gustul nostru (peste proaspăt, ciorbe gustoase etc.) și pe saturate. Grădina e vis! Plaja aproape, Eforie Sud mai bine de la an la Belanto!
Mulțumim gazdelor!
   Alexandra din Norvegia
nota: 6
schedule 19.07.2021
Am fost un grup de 3 cupluri cu 2 copii mici. Am fost informați ca plaja este la o distanță de 100 de metrii iar când am ajuns “plaja era in construcții” și o trebuit de mers 15 min pe jos pana la cea mai aproape plaja. Nu am mai întâlnit nicăieri in lume sa ni se impună sa ne descălțăm pe culoar și sa ni se zică ca nu avem voie sa mâncam in camere. Noi ca și adulti nu am avut voie sa călcăm pe iarba (toată curtea avea iarba). Mâncarea la un preț exagerat de mare și porțiile mici (150gr de paste cu ciuperci 35lei). O carafa de “cocktail” care era mai mult o limonada, 100 lei. Nu am fost obligați sa mâncam acolo dar pentru noi cu copii mici ne era greu sa mergem in alta parte 15 min de 3 ori pe zi dus-întors (30min o ieșire). Am simțit ca au profitat de acest lucru și au ridicat prețurile. Camerele foarte curate și comode. Personalul ok, dar lipsit de experiența in domeniul service și catering.
Răspunsul unității:
Normele de igiena ne-au făcut sa luam decizia asta cu descaltatul ,referitor la masa țin sa va spun ca porțiile la noi nu sunt la gramaj , poți mânca pe saturate , nu avem limita de gramaj , ne cerem scuze pentru neînțelegeri , cu alta ocazie ne vom revanșa !!! Referitor la mâncatul in camera ,este interzis cu desăvârșire !!!! Anul acesta restricțiile sau ridicat referitor la descaltat !!!dar sa știți ca pentru noi siguranța , sănătatea , curățenia este pe primul loc !!!
poze recenzie poze recenzie
   Lucică L din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand sper că proprietarii mai au și alte surse de venit pentru că, raportat la condițiile oferite vs prețul cerut, nu cred că-și vor amortiza foarte curând investiția. Locația este într-o zonă liniștită, la 5 minute de mers lejer la plajă, iar gazdele au fost amabile și totodată foarte discrete. Vom reveni cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate pentru terasa situată spre strada Campului ar trebui instalată o copertină retractabilă aceasta fiind în lumina soarelui toată ziua.
Răspunsul unității:
Mulțumim De recenzie , am montat copertina !!!
   Sybile din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2020 - 31.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este foarte frumos..gazdele foarte primitoare
CONTACT
Balmuș Vasile
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Balmuș Vasile
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0722 826 301
WhatsApp