Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Toro din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Teiului, nr. 17 -
Nota 10.0 / 43 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Năstase Magdalena din Comarnic
nota: 10
schedule 07.10.2023
N primul rand, vrem sa mulțumim gazdei minunate, oameni extraordinari cu care nu te-ai plictisi niciodată, și pe care ai vrea sa ii ai aproape mereu. Camerele curate și foarte mari, baia curata și cu miros plăcut, despre curte - un foișor, ceva de vis. Va mulțumim și abia așteptăm să vină vara. Va pupam, oameni dragii!!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos, dragii mei să fim sănătoși cu toții și va așteptăm cu drag de cite ori veți putea veni la noi...vă îmbrățișez cu drag
   Florea Gabriel din Plopeni
nota: 10
schedule 23.08.2023
Am revenit cu drag aici ca și anul trecut, iar alte comentarii sunt de prisos. Gazda deosebită, locația superbă, toate facilitățile și liniște maximă după o zi de mare agitată. Vom reveni si la anul pentru că merg pe următorul principiu personal: "de ce sa caut altceva, daca ceea ce am găsit e ceea ce îmi place?!?!?"
Va sărut cu drag și ne vedem la anul sau poate chiar în toamnă o fuguța.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos Gabriel, oricând cu mare drag vă așteptăm...sinteti minunati ..va sarut pe voi si pe tataie mamaie. .
   Ghindăoanu Luminița din Magazia
nota: 10
schedule 29.07.2023
Am fost cazați în apartamentul acestei vile. Camerele și baia sunt spațioase și curate. Vila este într-o zonă liniștită, aproape de plajă și centru. Vila are terasă, grătar și bucătărie, dotată cu de toate. Noi ne-am simțit minunat. Gazda a fost primitoare și minunată! La anul o să revenim cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos Luminița,.sa fim sănătoși cu toții si vă așteptăm cu drag sa reveniți la noi....ati fost minunați si plini de viață...vă îmbrățișez pe tot grupul ..
   Carmen din Dorohoi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.07.2023.
O vacanță minunată! Am petrecut 8 zile la Vila Toro. Gazdele două persoane primitoare și interesate de confortul turiștilor. Aproape de mare, liniste, curățenie. Bucătăria de mare ajutor, noi fiind insotiti și de un bebe de 1 an. Vom reveni cu drag și anul urmator!
Răspunsul unității:
Mulțumesc din suflet.,ati fost cumintei , inclusiv.cel mic să fiți sănătoși și la noi veti fi bine primiți de fiecare dată cind ne veti trece pragul...vă îmbrățișez..
   Manea Ioana din Alexandria
nota: 10
schedule 20.07.2023
Am fost cazați în apartamentul acestei vile superbe aproape de plaja Debarcader. Condițiile de cazare și locația, sunt tot ce îți poți dori pentru petrecerea unui sejur la malul marii. Apartamentul e spațios și foarte curat, parcarea este gratuita, în curte te poți delectata la umbra unui foișor, iar la dispoziție ai o bucătărie complet utilata cu terasa unde poți servi masa. Gazdele, doamna Geta și domnul Mitica sunt niște oameni superbi pe care abia ii aștept sa ii revăd și anul viitor.
Răspunsul unității:
Oameni minunati.care ne au intilnit totdeauna zimbind si care au spus că sint multumiti de tot ce le am oferit...sa va dea Dumnezeu sănătate și să ne mai intilnim...va îmbrățișez..
   Mihaela Popescu din Contesti Teleorman
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.07.2023.
Ieri am părăsit aceasta locație. Ne-am despărțit cu greu de proprietară, dna Geta, care te unge la suflet cu felul dânsei de a fi om, iar sotul, mereu pus pe glume si robotind toata ziua pentru confortul clientilor. O locatie minunata, curata, aranjată cu bun gust si un parfum discret reconfortant. O bucătărie cu tot necesarul, o terasă cocheta si răcoroasă, camere mari, aranjate cu bun gust. Locatia este aproape de mare si de centru. Va îmbrățișam, oameni minunati!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos sinteti sinteti deosebiti ,.ne plac oamenii., ne plac copii si ne rugam ptr cei care ne pățesc pragul casei ...sa fiti sănătoși si va mai așteptăm cu mare drag cind doriți si puteți venii...va îmbrățișez..
   Madalina Petre din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.08.2022
Vila Toro ne-a oferit o cazare si o atmosfera perfecta pentru petrecerea a cateva zile de concediu. Proprietarii sunt niste oameni minunati, care ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Camerele sunt spatioase, curate si mobilate cu gust. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar. Ca si locatie, este intr-o zona linistita, ferita de zgomotul orasului desi este foarte aproape de centru si de plajele Debarcader si Belona. Doresc sa mentionez ca pentru cei care vin cu masina, parcarea este gratuita, iar pentru cei care calatoresc cu trenul, se asigura transport tur-retur pana la gara. Tinand cont de conditiile oferite, promitem sa revenim. Aceste fiind spuse, va recomand cu drag aceasta pensiune si va asigur ca o sa va intre la suflet. Multumim mult doamnei Geta si domnului Mitica pentru momentele de relaxare petrecute in casa lor.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos ptr aprecieri voi sunteți niște oameni cu mult bun simț vă așteptăm cu drag de câte ori doriți.. Vă așteptăm cu bratele deschise!
   Ghiorghiu din Sag
nota: 10
schedule 08.08.2022
Recomandam cu tot dragul. Locul este linistit, curat, iar gazdele de nota 10. Vom reveni cu încredere. Un plus a fost faptul ca domnul proprietar a fost la dispoziția noastră și ne-a luat și ne-a dus la gara. Doamna Geta ne-a primit cu bratele deschise și ne-a intrat la suflet. Foarte mulțumiți!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc din tot sufletul, imi sânteti dragi, cuminți să vă trăiască minunea de fetiță și de câte ori o să vreți să veniți la mare vom fi alături cu tot ce vă trebuie..vă pup
   Verchea Gabriela din Valea Călugărească
nota: 10
schedule 07.08.2022
Gazda super primitoare, curățenie, totul e la superlativ! Noi ne-am simțit foarte bine și o sa revenim de fiecare data cu mare drag! Proprietarii sunt foarte atenți cu turiștii și le vin in ajutor cu orice au nevoie! Camere destul de spațioase, loc unde se poate lua masa în liniște... pentru noi a fost vacanta de vis. Recomandam cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Gabriela , așa turiști imi doresc să mi treacă pragul casei, tineri , veseli frumoși ne am simtit bine cu voi ați fost minunați...vă așteptăm cu drag si la anul..
   Gabriel Florea din Plopeni
nota: 10
schedule 07.08.2022
In primul rand, proprietarii niste oameni minunați, cu bun simt, simțul umorului (am stat de vb intr o noapte cu bosul, e genial omul), foarte prietenoși, iar în ceea ce privește locația, vreau sa spun că e genială și anume:
- foarte aproape de plajă, liniște maximă, intr-un cartier de vile select, curățenie cristal, camera cu toate dotările necesare așa se și prezintă în descriere locația, o bucătărie cu de toate pt toți, un foișor modern și care se prezintă impecabil că în pozele locației. Nu am ce sa reproșez, niciun aspect negativ uman sau ceva legat de locație.
O să revin numai la această locație pt că dacă eu găsesc ceea ce îmi place undeva, numai acolo mă întorc.
Recomand tuturor sa vină aici cu familia, cu prietenii, cu părinții și garanția un sejur sau a unei perioade mai lungi la mare este pe deplin asigurată.
Răspunsul unității:
Multumesc din tot sufletul,.parerea noastră despre tine o cunoști, te așteptăm cu drag când ți se face dor de mare ...te îmbrățișam..
   Paunita din Iasi
nota: 10
schedule 01.08.2022
Tocmai ne-am întors dintr-un sejur de 5 nopți de la vila Toro. Am fost foarte impresionați încă de la intrare de o curte primitoare, plina de flori, plante curgătoare care îți încântau privirea, cu fotolii comode și 2 balansoare pe care fetița noastră le-a probat, fiind foarte incantata de ele. Un loc de luat masa, o bucătărie dotată ca la tine acasă, cu cuptor microunde, aragaz, aparat de sandvișuri, bric pt cafea/lapte, dar și cafetiera, spatiu pt grătar, ustensile și tacamuri. Seara, dar și dimineața când luam micul dejun, aceste lucruri mi-au fost utile. Gazda foarte primitoare ne-a dus la camera 2, foarte mare, spațioasă, cu o lenjerie super frumoasa, chiar vroiam sa o întreb pe dna Geta de unde le-a luat... un frigider funcțional și încăpător pt o familie, oglinda, tv modern, dulap cu prosoape pufoase și multe umerașe, un mare plus pt ca sa nu avem hainele boțite seara când ieșeam la promenadă. Cu un ac Samsung ce era perfect pt zilele când ne întorceam de la plaja, răcoritor, chiar răcea f repede camera, nu îl lăsăm mult deschis. Baia era foarte curata, spațioasă, cu apa calda care care curgea instant. Totul curat, asta am apreciat din prima clipa. Pe total am fost foarte mulțumiți, la 2 zile dna Geta ne-a schimbat lenjeria, cu alta la fel de frumoasa, fetița mea spunea "mami, mă simt ca acasă", prosoapele curate, albe și am rugat-o să mă ajute sa fac o mașină de spalat cu haine venite din alt sejur și cu mare drag m-a ajutat, am apreciat asta! Casa scării f frumos amenajata, cu o canapea, oglinzi și tablouri inspirate din lumea marina, pereții curați, albi și gresie lucioasă. Am avut balconul spațios, unde ne-am putut usca costumele, prosoapele, doua scaune și o măsură ideal pt micul dejun. Sa nu uit, am respectat regula de la intrare de a ne spala de nisip, un spatiu f drăguț cu 2 robinete. Un mare ajutor și pt canalizare dar și pt curatetia din curte/sala /camere, dar și regula de a închide poarta cu cheia de fiecare dată când am plecat/venit. Am încercat și noi pe cât posibil să păstrăm curatenia in camera, sa respectăm locul primit. Cu mare drag voi recomanda acest loc, la 10 min de plaja, numai bine poți lua o cafea, ceva dulce pe drum. In fața curții am parcat mașina fiind ghidați de dl Mitica, soțul proprietarei, un domn f harnic, încă de la 7 dimineață trebaluieste prin curte, foarte social și simpatic. Vom reveni cu drag sejurul următor! Mulțumim pt că ne-am simțit ca acasă la dvs acasă!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Păunita mai impresionat enorm câtă răbdare ai avut să descrii tot , vă așteptăm cu drag de cîte ori ve ți putea ajunge...Dumnezeu să vă țină sănătoși și să ne mai vedem...vă sărut cu drag...f emoționată am fost
   Vizitiu Liliana Ioana din Ploiești
nota: 10
schedule 22.07.2022
Recomand cu mare drag! Este situata intr-o zona liniștită, gazda foarte amabila și răspunde cererilor clienților. Camerele sunt foarte curate, curtea este amenajata cu grătar, loc unde se poate lua masa destul de spațios. Ma voi întoarce de fiecare data cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Liliana, și voi ați fost minunați , vă așteptăm cu drag când doriți ....
   Nicoleta din Catelu
nota: 10
schedule 19.07.2022
Recomand. Este situata într-o zona liniștită, proprietatea are o curte frumos amenajată cu zona de grătar și zona de relaxare unde se găsesc și doua balansoare pe care nu am apucat sa le încerc din lipsa de timp, ați spune cum sa nu ai timp când ești în vacanță, e uite ca ne-am petrecut timpul mai mult pe plajă, abia dacă ne-am întâlnit cu gazdele. La bucătărie găsiți tot ce va trebuie, filtru cafea, prăjitor de pâine, aparat pentru sandvișuri, aragaz, chiuvetă. Camerele sunt destul de spațioase aici, a fost pentru prima oara în care am găsit în cameră scrumieră și pahare pentru apă, nota zece plus. Aerul condiționat funcționează ok, frigider spatios, televizor ok, în cameră este și un fotoliu plus oglindă super ok. Pe balcon găsiți o masă și 2 scaune, iar ca priveliște aveți în fata ochilor jardiniere cu flori. Pernele și patul sunt confortabile. La baie extrem de curat, iar apă caldă imediat și oricând. Prosoapele le regăsiți în sifonier alături de o mulțime de umerașe. Curățenia ok, aici am remarcat un lucru foarte util, pe holul dintre camere regăsești o matură, un mop și o găleată, în cazul în care nu ești pretențios, îți poți face singur ordine în cameră, dacă nu, poți ruga gazda sa te ajute. Despre gazde nu am ce zice, pentru noi care am fost mai multe cupluri, au fost super primitoare, mulțumim pentru găzduire. Vom mai reveni și alta dată.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos nicoleta, ați fost minunați, oameni cu mult bun simt, vă așteptăm cu drag de câte ori doriți..vă sărut pe tot grupul și ne mai auzim
   Madalina din Bucuresti
nota: 4
schedule 03.09.2021
Praf de 2 degete pe dulap, gresie murdara , uși care nu se închid cum trebuie , la camera 4 se deschide ușa când se produce curent, la camera 6 usa de la baie abia se închide, dulap fără rafturi , saltele de 2 bani cel puțin în cele 2 camere. Proprietar nesuferit și băgacios, te urmărește tot ce faci, întra în camere în lipsa ta fără sa te anunțe, umbla prin lucruri. Preturi exagerate pt condițiile oferite, nu recomand!
Răspunsul unității:
Așa este aveți dreptate, ptr că nu ați lăsat personalul să vă facă curățenie în cameră că aveați mari valori...si s a intrat in cameră ultima zi ptr că ați lăsat ventilatorul mergînd toată noaptea pînă a doua zi la ora 16 și 2 pungi.cu gunoi pline în baie că nu ați lăsat să vă între în cameră...noi am fost cu bun simt si nu am pus foto cu dezastru din cameră.. .sa fiți sănătoși și să vă fie bine .
   Ovidiu din Curtea De Argeș
nota: 10
schedule 30.07.2021
O cazare frumoasa, unde ne-am simțit minunat. Gazdele deosebite, s-au interesat în timpul călătoriei de noi, lucru mai rar. Pensiunea frumoasa, curata, nu te deranjează proprietarii. Camera spațioasă, aer condiționat (nu plătești în plus ca în alte locuri), toate utilitățile puse la dispoziție. Având și copii, am cautat un loc sa fie aproape de plaja și am găsit la Vila Toro. La plecare, s-au oferit sa ne țină bagajele încă doua ore.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Ovidiu, ne bucurăm că v ați simțit bine , vă așteptăm cu dragcand doriți...sănătate multă la toți, ai niște copii cu multă educații..
   Magdalena Izabela din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 26.06.2020 - 30.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am închiriat 4 camere fiind un grup mai mare. Gazdele au fost foarte primitoare și receptive la nevoile noastre. Camerele sunt spațioase inclusiv baile. Curățenie impecabila. Zona in care se află vila este foarte liniștită. Un mare plus in special pentru cei ce merg in grup și cu copii, este zona de gătit de afara (grătar, aragaz și toate ustensilele/vesela necesară). In concluzie o minivacanța foarte reușită.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri.
Sugestie: schimbați pernele.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos Magda ne pare bine că v ați simțit bine la noi și vă așteptăm cu drag de câte oridoriti...Să fiți sănătoși cu toții și să ne mai revedem...
   Eugen din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 09.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos d nul Eugen ptr apreciere, să vă dea domnul sănătate totul să vă meargă bine și să ne mai revedem...va asteptam cu drag când doriți...
   Florina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 25.08.2019 - 28.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul in care am stat a fost foarte curat. Dl proprietar a fost foarte prompt cand i-am cerut ajutorul. Vila este aproape de plaja si de cateva magazine mici. Curtea frumos amenajata chiar dc e mica.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un singur minus din punctul de vedere al familiei mele, am fost 4 adulti cu 2 copii: in apartamentul cu 2 camere de la ultimul etaj ar fi foarte util un aparat de aer conditionat in prima camera. Unul singur pt 2 camere nu face fata cand e foarte cald afara.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Florina ,să fiți sănătoși și vă așteptăm cu drag când doriți ....multumesc ptr sugestii nu ne a sesizat nimeni pînă acum dar vom tine cont...
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2019 - 17.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Parintii mei au petrecut un sejur minunat in unitatea de cazare vila Toro, proprietarii fiind mereu foarte amabili.
Camera a fost foarte spatioasa, dotata cu cele necesare, exact ca in descrierea de pe site.
Un mare plus acordat pentru transportul gara-unitate de cazare-gara inclus in pachetul turistic.
Felicitari pentru normaliatea de care ati dat dovada in acest domeniu!
Cu siguranta vom reveni la Vila Toro!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos Gabi știu și de la mami al tău., că sau simțit bine și le a plăcut.tot....dar di dânșii au fost niște oamenii minunați care nici nu dau simțit în locație...să vă dea domnul multă sănătate și să ne mai întîlnim...vă asteptam cu drag...
   Anca A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost foarte frumos,ne.am simtit foarte bne,gazda foarte buna,va multumim mult si mai venim
Răspunsul unității:
Multumesc frumos anca ,și voi ați fost 2 tineri minunați, vă mai așteptăm cu drag cînd doriți...vă pupăm
   Raluca din Brașov
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2019 - 02.08.2019
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Raluca ,să fiți sănătoși ați o o familie liniștită și foarte ordonati la noi veți fi primiți cu mare drag de câte ori veți dori...
   Ionica din București
nota: 10
schedule sejur: 03.09.2018 - 08.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cazare foarte buna pentru cei care isi doresc liniste, curatenie, camere spatioase si plaja aproape. Gazdele sunt oameni de nota 10 dispusi sa te ajute cu orice ai nevoie. Multumim pentru tot, ne-am simtit excelent.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ptr aprecieri...vă dorim tot cei mai bun, sănătate și vă mai așteptăm cu drag pe la noi...
   Marian M din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 28.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie,liniste,ordine,confort ,comportament politicos al proprietarului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos domnul Marian, vă mai așteptăm cu drag când doriți....sănătate și toate cele bine....
   Alexandru A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2018 - 25.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele mari, extrem de curat si gazda extraordinara!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos si vă așteptăm cu drag in casa noastră de câte ori veți dori....sănătate și prosperitate....
   Nicoleta Mirabela din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2018 - 05.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie si liniste
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc Nicoleta, să fiți sănătoși, tot binele din lume să fie cu voi și să ne revedem cu drag când mai doriți să ne vizitați...
   Oana din Valea Dragului
nota: 9.67
schedule sejur: 09.08.2018 - 13.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie superba, curătenie in fiecare zi in camera, proprietari sunt niste. oameni minunati. curtea frumoasa si spatioasa,cei mici erau incantati.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos Oana să fiți sănătoși și să ne mai întâlnim...vă așteptăm cu drag când doriți...si voi ați fost minunați....
   Catalin din Ploiesti
nota: 8.83
schedule sejur: 01.08.2018 - 09.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate si amabilitate din partea gazdei, camera a fost exact ca in poze, parcare asigurata in masura disponibilitatii.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă mai așteptăm cu drag ...
   Zsolt din Satu Mare
nota: 9.67
schedule sejur: 26.07.2018 - 01.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut o vacanta de 6 nopti la vila si am ramas cu un sentiment placut.Toate arata exact ca in poze.Gazdele au fost foarte primitoare.Am ajuns la Eforie cu trenul si la sosire neau asteptat in gara sa ne duca la cazare,la plecare la fel.
Dealungul sejurului la Vila Toro am gasit exact de ce aveam novoie,adica liniste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ați fost niște oamenii deosebiți n ați deranjat pe nimeni ,vă așteptăm cu drag de câte ori doriti
   Alina Ruxandra A din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 17.07.2018 - 23.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spațioasă, curatanie exemplara, gazde primitoare.
Ne-am simțit foarte bine si sigur vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim Alina să fiți sănătoși și vă asyeptam cu drag....Tot binele din lume vă doresc...
   Ana Maria A din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 25.06.2018 - 01.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelent din toate punctele de vedere
Răspunsul unității:
VĂ MULțumesc DIN suflet ÎMI suntețI dragi ȘI VĂ AșteptăM CU drag CÂND dorițI SĂ MAI trecețI PE LA NOI...VĂ PUP
CONTACT
Geta Cazanlău
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Geta Cazanlău
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0730 124 464
WhatsApp