Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Poseidon din Eforie Nord grade

Eforie Nord, str. Bucovinei, nr. 18 -
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Barbieru Daniela din Braila
nota: 10
schedule 27.08.2023
Localizarea vilei este aproape de plaja și centru stațiunii, aproape de magazine, banca, autoserviri, restaurante. Curățenie, lenjerie si prosoape impecabile, camere cu bai proprii, aer conditionat, frigider, tv plasma, bucătărie complet utilata. Gazdele super. Vom reveni cu drag și anul viitor.
   Becu Anișoara din Bals
nota: 10
schedule 21.08.2023
Toate facilitățile in prepararea și servirea mesei, curățenie, intimitate. Ne-a plăcut că eram aproape de plaja Belona, de magazine, gară și Băile Reci, centrul stațiunii. Un plus pentru noi, cafeaua pusă la dispoziția turiștilor, din partea casei! Proprietarii foarte comunicativi și discreți. Mulțumim, vom reveni cu drag la anul!
   Paula Vişan din TisĂu
nota: 10
schedule 26.07.2023
Este al doilea an când ne cazăm aici. Nu mă văd să rezerv în altă parte. Ne ajută foarte mult că primesc vouchere de vacanță, dar chiar dacă nu ar fi așa, tot Vila Poseidon ar fi alegerea noastră. Gazdele sunt foarte primitoare, mereu sa te ajute (cu parcarea, informații, cu tot). Curățenia este exemplară, liniște și toate facilitățile: frigider în cameră, terase, aer condiționat etc. Pentru familia noastră este absolut tot ce ne dorim. Vă mulțumim pentru tot! Să ne revedem sănătoși! Familia Vișan - Buzău ❤️
   Moise Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2023
Vin cu rectificare la recenzia anterioara am fost cazati in perioada 17-24.07 2023. Nota 10+ curatenie, liniste, discretie, distanta mica fata de plaja, magazin Lidl foarte aproape, loc parcare asigurat. Multumiri fam. Badea, care raspunde pozitiv la orice rugaminte din partea turistilor. Pupici lui Miki.
   Moise Daniela din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.07.2023.
Inca un sejur de 7 zile petrecut in Vila Poseidon. Venim la aceasta vila de 6 ani, pentru curatenia exemplara, distanta relativ mica pana la plaja, aproape de centru, unde gasim magazine pentru diverse cumparaturi, camere foarte curate, spatioase, dotate cu tot ce este necesar, terase pentru servit masa, curtea umbroasa si primitoare. Despre gazde, nota 10+, familie tanara, educata si foarte receptivi la orice rugaminte din partea turistilor. Loc de parcare asigurat. Multumiri familiei Badea si vom reveni cu mare, mare drag.
   Lica Dumitru din Slatina
nota: 10
schedule 06.07.2023
N concediu mergem la munte, la Olănești și la mare, la Eforie Nord. Sunt două stațiuni cu care ne-am obișnuit. În primii ani, la Eforie am mers la ce am găsit. Când am găsit Vila Poseidon, am hotărât că vom veni aici în fiecare an. Am făcut rezervare și în acest an, și abia așteptăm să ajungem în locul în care ne-am simțit foarte bine. Cred că este al 8-lea an când venim aici și tot aici vom veni de câte ori vom putea. Proprietari sunt atât de drăguți și amabili încât ne simțim de parcă am fi în vizită la rude. Nu pot să fac nici cea mai mică observație, totul este așa cum ne dorim. Gazdele, camerele, distanța până la plaje, condițiile oferite ne fac să ne pară rău când trebuie să plecăm. Nota 10.
   Alex Hotea din Apahida, Cluj
nota: 10
schedule 08.05.2023
Ne-am cazat în această unitate în luna iulie 2022 pentru un sejur de 7 nopți, la un preț decent. Condițiile au fost foarte bune, curățenia este exemplară, gazdele sunt foarte primitoare și ospitaliere. Poziția vilei este foarte bună, aproape de centru, de magazine și nu foarte departe de plajă. Este singurul loc de cazare de pe litoralul românesc unde la plecare ne-am propus să revenim, mulțumim frumos gazdelor.
Singurul aspect mai puțin plăcut a fost faptul că ”colegii” de cazare ne-au ”afumat” continuu pe terasa unde serveam micul dejun sau cina, fără să țină cont de cei care servesc masa sau sunt nefumători. Ca și o sugestie pentru gazde, cred că ar fi nevoie să amenajeze un loc special pentru fumători, dacă este posibil.
   Turc Bianca din Brasov
nota: 10
schedule 14.03.2023
O cazare excelenta. Am fost o familie cu 2 copii mici. Am avut parte de tot confortul. Camera curata, liniste, aer conditionat, loc de parcare, loc de joaca pentru copii. Cazarea este foarte aproape si de un magazin Lidl. Personalul a fost foarte amabil. Am revenit cu drag de fiecare data. Recomand!
   Petre Petruța din București
nota: 10
schedule 24.08.2022
Am stat o săptămână cazați în camera 7m pe 18 august, în vilă, am sărbătorit 26 ani de căsnicie în Eforie Nord, revenim cu mare drag, gazde foarte prietenoase, super frumos și curat, te simți super bine. Nota zece, foarte aproape de plajă, camerele sunt dotate cu baie, aer condiționat, bucătărie și tot ce trebuie. Felicitări gazdelor, media zece.
   Petre din București
nota: 10
schedule 06.06.2022
Gazde foarte primitoare, curățenie de nota zece, oaza de liniște și relaxare, ne-am simțit ca și acasă. Pozele sunt reale, foarte aproape de centru. Super frumos, abia aștept să venim în luna august, anul trecut am făcut 25 de căsnicie la vilă, servicii de nota 10.
   Mihaela Pasere din Alba Iulia-micesti
nota: 9.5
schedule 27.08.2021
Vila iti ofera tot comfortul, curatenie maxima, camerele soatioase, frumos amenajate, frigider mare, loc de luat masa si baut cafeaua, gazdele super ok, amabile, distanta fata de plaja 500m, aer conditionat in camere, tot confortul.
   Loredana din Mărceşti
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2019 - 29.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc foarte placut, o vila spatioasa, curata,cu gust amenajata. O familie amabila care ne-a pus la dispozitie tot ce ne-a trebuit fara sa ne invadeze intimitatea. Distanta pana la plaja e ok, foarte aproape de piata, de centru ,de teatru de vara.
Cu siguranță recomand !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemultumiri!
   Adrian A din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2015 - 14.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Comfort, utilitati si atmosfera precum cea de acasa. Este, categoric, un loc unde ti-ai dori sa revii.
   Mirela Claudia M din Mioveni
nota: 9.83
schedule sejur: 06.08.2014 - 11.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand tuturor aceasta vila exista curatenie, discretie si amabilitate.
La dna badea o sa va simtiti ca acasa.
   Stanisoara din Alba Iulia
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2014 - 28.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, central, intimitate,generozitate!
   Alexandru din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 23.07.2014 - 27.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O vila care desi la prima vedere poate da impresia din afara ca e o casa ca toate celelalte, iti dai seama ca te-ai inselat dupa ce intri inauntru:
- camerele sunt mari, spatioase, foarte curate si foarte comode (nici in patul de acasa nu dorm asa bine cum am dormit acolo)
- mobilierul este nou si totul este amenajat cu bun gust (inclusiv baile).
-aerul conditionat racoreste camera in 4-5 minute indiferent de cat de cald e afara.
- gazdele sunt niste persoane de nota 11+ incepand de la doamna gabi, continuand cu sotul acesteia si pana la cea mai mica fetita a lor, si acestea fiind foarte bine educate si foarte amabile cu clientii.
-vila este foarte linistita si placuta destinata oamenilor...linistiti si placuti lucru dovedit de faptul ca desi au mai fost cazati in acelasi timp cu noi si alte cupluri, batrani sau copii mici...nu am fost deranjati de absolut nimic in tot acest timp.
thumb_down
Aprecieri negative:
Vila nu este foarte aproape de plaja, in realitate facand in jur de 10 minute pana la plaja, drumul pana acolo facandu-se totusi prin zone frumoaose ale orasului si cu toate acestea: vila poseidon ramanand cred, cea mai buna cazare care am avut-o vreodata pe litoral
   Leonard Tiberiu din Iasi
nota: 9.5
schedule sejur: 28.07.2013 - 04.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera curata, nou mobilata, dotata cu tot ce trebuie.
Distanta relativ mica pina la plaja.
Gazde amabile.
Pensiunea si camera aranjate cu mult bun-gust.
   Vasilica Daniela din Resita
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2013 - 26.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc minunat, cu gazde primitoare, placute, unde am beneficiat de tot ceea ce ne-a fost necesar, dar cel mai important, un loc in care copilul nostru s-a simtit ca acasa. Multumim!
   Vasile V din Daisoara / Brasov
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2012 - 24.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul care este foarte sociabil, vila este ingrijita si foarte curata si dotata, zona este perfecta deoarece ai acces la toate punctele importante din statiune si aproape de plaja. Totul a fost minunat.
CONTACT
Badea Gabriela
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Badea Gabriela
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0766 341 940
WhatsApp