Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ayra din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Principală, nr. fn -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Irina din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.10.2023
O locatie aflata departe de agitatia orasului, dar foarte aproape de plaja. Am stat intr-o camera de 4 persoane, curata, spatioasa. Micul dejun de la Casa Raul (pensiune detinuta de acelasi proprietar si aflata la 100-150m) de locatia noastra a fost un mic dejun nu prea bogat dar foarte gustos si indestulator. Locul de joaca de la Casa Raul a fost nebunia copiilor. Recomand cu drag si pe viitor, cu siguranta tot aici vom veni.
   Alexandra Topliceanu din Busteni
nota: 10
schedule 01.09.2022
Recomand aceasta cazare tuturor celor care vor să petreacă un sejur la mare.
Am avut o cameră curată și confortabilă, cu mobilier nou, frumos amenajat, dotată cu tot ce ai nevoie (aer condiționat, mini frigider).
Doamna de la curățenie foarte amabilă și drăguță. Intra in fiecare zi pentru a face curățenie, chiar dacă nu era necesar.
Vila este renovată total, totul este nou in ea. Personalul este foarte amabil, totdeauna deschis la cererile clienților.
   Florentina din Iasi
nota: 10
schedule 23.04.2022
Totul a fost la superlativ! Atmosfera foarte linistita, aer curat, locatie ferita de aglomeratia urbana. A fost o vacanta in care m-am detasat complet de problemele mele. Gazda a fost foarte primitoare, camera spatioasa, curatenie, cu tot ce este necesar. Foarte aproape de plaja Steaua de mare (aproximativ 3-4 min de mers pe jos), totul a fost impecabil! Recomand cu drag si o sa revin cat de curand!
   Florin Dorneanu din Galati
nota: 10
schedule 22.04.2022
Am fost cazați la aceasta pensiune si ne-a lăsat o impresie frumoasa. Vila este renovată total, totul este nou in ea. Personalul este foarte amabil, totdeauna deschis la cererile clienților.
Am avut o cameră cu vedere spre mare la ultimul etaj. Vederea este superba, camera utilată cu tot ce este necesar. Se intra in fiecare zi pentru a face curățenie, chiar dacă nu era necesar.
   Raul din Calarasi
nota: 10
schedule 17.04.2022
Am fost cazati la aceasta pensiune aflata la aproximativ 200-250m de plaja si, va spun cu mana pe inima, a fost un concediu reusit din toate punctele de vedere. Masa am servit-o la casa Raul, unde toate preparatele erau proaspete si gustoase. Pensiunea se vede ca a fost renovata curand, totul fiind nou. Camere cu pat matrimonial mare in care am incaput fara probleme cu prichindelul nostru. Curatenia se face in fiecare zi, iar cearceafurile au fost schimbate dupa primele 3 nopti.
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.04.2022
Gazda foarte discreta. Practic exista toate facilitatile si nu am avut nevoie de nimic in plus. Camerele dotate cu tot ce este necesar, marea la circa 250 m de plaja Steaua de mare. Am avut o camera la etaj cu vedere spre aceasta.
   Cristea Marian din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.03.2022
Confort, calitate, locatie noua, mobilier nou, toate cu bun gust. Saltele noi, lenjerie noua, băile utilate, sunt super multumit si satisfacut, personalul extraordinar extrem de atent si serviabil, proprietarii de o amabilitate ieșită din comun.
   Vasile din Pecica
nota: 10
schedule 23.03.2022
Preturi bune, personal, curatenie, servicii, confort, toate sunt excelente. Rizea Cristian un domn din toate punctele de vedere, respect.
   Dobrin Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.03.2022
Ne-am cazat pentru un weekend la mare sa o vedem si in extrasezon, iar confortul oferit de aceasta pensiune a fost unul perfect. Camere cu vedere la mare si echipate complet cu tot ce este necesar, de la aer conditionat la frigider in camera.
CONTACT
Vila Ayra
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vila Ayra
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0766 722 504
WhatsApp