Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Anastasia din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Mesteacănului, nr. 16-18 -
Nota 9.5 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9
location_on Localizare:8


Adaugă recenzie
   Cristea Laura din Ploiesti
nota: 9.5
schedule 03.05.2023
Ne-am simtit foarte bine, cu siguranta vom mai reveni. Camera mare, dotata: cu televizor, frigider, aer conditionat, baie in camera. Piscina curata, 2 terase, una in care este si bucataria si una la piscina, gratar. Gazdele si personalul foarte ok, ne-a placut de toti.
   Cristian din București
nota: 10
schedule 11.07.2022
Totul a fost minunat. Gazde foarte primitoare și amabile. Apartament curat și primitor. Curte minunată. Totul reflectă interesul gazdelor spre confort de calitate. Bucătărie utilată. Piscina cu apa curată. Un loc de petrecere a unui concediu de 5 stele. Toate cele bune!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult de tot! Sa ne revedem cu bine!
   Tudoran Ileana din Dr. Tr.severin
nota: 10
schedule 11.07.2022
Locație foarte frumoasă, curte generoasă. Piscina curată, dotată cu cateva sezlonguri. Camerele foarte mari și curate. Noi am avut camera 3, foarte spațioasă și răcoroasă. Saltele și lenjeriile super. Curtea superbă, mare și plină de flori. Proprietarii au reușit să ne faca să ne simțim ca acasă. Vă mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru tot. Sunteți niște oaspeți minunați!! Doamne ajuta..sa ne revedem cu bine
   Laura Stroe din Urziceni
nota: 10
schedule 09.07.2022
Vila Anastasia un loc in care te simti bine. Camere mari, curate, bai la fel. Curtea foarte frumos amenajată si îngrijită. Piscina potrivita pentru copii. Am facut rezervarea pe whatsapp, super rapid. Comunicarea cu personalul foarte buna. Proprietarii receptivi si atenti la toate nevoile turistilor. Concluzia: nota 10, ne-a placut si revenim.
Răspunsul unității:
Va super mulțumim...sa ne revedem cu bine!!
   David din Făurei
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2021.
Un om de toata jena, am facut cazare si cand am ajuns, dupa 300km cazarea era ocupata, in masaje a spus ca este rezolvat si nu a cerut nici un fel de avans si cand am ajuns nici nu a răspuns la telefon.
Răspunsul unității:
Bună ziua..foarte posibil sa faceți o confuzie..cred k ati greșit vila...dar dacă sunteți cine cred eu ca sunteți...am avut o discuție pe wattspap..mi ati cerut un număr mai mare de zile fata de disponibilitate..asta în iunie..început de iulie..după 2 zile v am scris .`cred k s a rezolvat` și timp de 5 saptamani nu ati dat nici un semn..probabil este prima dumneavoastră vacanta..nu știți cum se procedează când faceți o rezervare..ati ajuns la vila..cred k după ce ati mai vizionat alte unități...și am vorbit la telefon..am cautat conversația pe wattsapp..folosind numărul de telefon..și v am spus ca am avut o discuție la început de iulie..și nu ati dat nici un răspuns.. Cum puteți minți în halul acesta ..ca nu v am răspuns la telefon..vreți sa pun poza cu istoricul conversației pe wattsapp?? Și istoricul conversației din ziua respectiva..undeva în jur de 10 august???cum sa nu dați nici un răspuns după ce v am spus ca am rezolvat și cu cele 2 zile în plus pe care le vroiați.. Și sa veniți după 2 luni ca aveți rezervare..nu doamna, ati avut doar o întrebare despre o rezervare..și cam atat..
Acum am văzut și poza dumneavostra...cred k s a rezolvat...și mulțumesc...și nimic timp de o luna..nici un telefon..nimic..înseamnă că ați avut rezervare?? Iar despre minciuna grosolana legata de faptul ca nu am răspuns, când am vorbit minute bune la telefon..sa va explic ca nu ati rezervat...doar am vorbit 5 fraze pe wattsapp..aici vorbim de educație și cam atat
poze recenzie
   Cucone Steluta din Camena-tulcea
nota: 9.83
schedule 26.05.2021
Camere mari, lenjerie foarte curata, saltele și perne foarte bune. Am stat doar o seara, a fost o petrecere restrânsă, dar totul a iesit foarte bine. Este dotata cu grătar, tot ce ne trebuie pt. masa, deși nu este dotata cu o super bucătărie, dar are tot ce trebuie. Curtea este foarte ok, generoasa.
   Maria Zlatcu din Tulcea
nota: 9.67
schedule 26.05.2021
Locatie foarte frumoasa, curte generoasa. Piscina curata, dotata cu cateva sezlonguri. Camerele foarte mari si curate. Noi am avut apartament etaj 1. Saltele si lenjerii super. Proprietarul a incercat si a reusit sa ne faca sa ne simtim ca acasa.
   Sofia Popa din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.05.2021
Am ales sa stau intr-o casa, aproape de gara, din poze nu pare o vila de lux, insa oamenii care ofera in inchiriere sunt foarte amabili și iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie. Este foarte curat, liniste, camere dotate cu aer conditionat, frigider.
Răspunsul unității:
Mulțumim...relativ aproape de gara...sunt mai bine de 1 km.. Pozele pe care le ati văzut dumneqvostra sunt din primul nostru an de activitate...2019...de atunci am tot renovat..va mai așteptăm..cu drag..vila Anastasia
   Maria din Cisnadie, Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 14.09.2019 - 22.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, curățenie, liniște, gazde primitoare, amabile, preocupate ca beneficiarii locației să aibă un timp de calitate.
CONTACT
Mihai
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihai
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0721 551 152
WhatsApp