Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Renee din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Aleea Cristal, nr. 5-7 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iancu Iuliana din Craiova
nota: 10
schedule 01.09.2023
Am petrecut un concediu excelent la d-na Ana. Ne-am simțit că acasă, tot ce ai nevoie găsiți la studio Renne. D-na Ana este de-o bunătate fantastică, cum mai rar întâlnești. Lenjeria la 3 zile schimbată. Doi ani la rând am fost la studio Renne și o să revenim cu mare drag. Recomand.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri.Cu drag mă străduiesc să se simtă bine cei care îmi trec pragul,să le fie vacanta fericită,la bună revedere!
   Alexandra T. din Buzău
nota: 10
schedule 22.08.2023
Recomand cu drag! am fost cazati 6 nopti si ne-am simtit ca acasa. Studioul este dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur reusit. Lenjeria a fost schimbata la 3 zile.
Studioul este amplasat foarte aproape de centru si de plaja.
Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri și recomandare, vă așteptăm întotdeauna cu drag!
   Elena Maftei din Suceava
nota: 10
schedule 15.08.2023
Dacă doriți o vacanță de neuitat la mare, va recomandam studio Rene. Un loc minunat unde va puteți petrece cea mai frumoasa vacanță pe litoral. Ceea ce caracterizează acest studio este curățenia, intimitatea, confortul și faptul ca este atât de aproape de mare și centrul stațiunii. Iar gazda, doamna Ana este o femeie de milioane. Ne-am cazat pentru a-l doilea an consecutiv aici, și pot sa spun ca ne-am simțit ca acasă. Abia aștept sa ne vedem și la anul. Mulțumim pentru ospitalitate și pentru toată grija și atenția pe care o oferiți.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri Dna Elena,îmi place să știu că cei care ne aleg se simt bine și încerc să fac tot ce pot pentru aceasta, vă așteptăm mereu cu mare drag!
   Iulia din Focsani
nota: 10
schedule 31.07.2023
Venim de multi ani in Eforie Nord si pot spune ca este una dintre cele mai bune locatii in care am stat. Conditiile sunt foarte bune, camera spatioasa cu mocheta pe jos, cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, lenjerii si prosoape albe, schimbate la 3 zile. Dotare cu tot ce vrei: frigider, tv, aer conditionat, cuptor cu microunde, sandwish maker, filtru cafea, cana de ceai, aparat de gatit oua, vesela, tacamuri, sare, zahar, ceai, cafea instant, feon, fier de calcat si masa, pana si aspirator. Baia are boiler electric, si gasesti sapun, sampon, detergent si burete de vase. Prin sertare, cate ceva ce mai poate fi util: ac cu ata, forfecuta, superglue. Aproape si de plaja, si de zona de promenada si de terase. Balcon spatios cu uscator de rufe, o masuta cu 2 scaune si un sezlong. Cladirea are lift si faptul ca este la etajul 5 nu a reprezentat un disconfort. Cu siguranta aici ne vom caza cand vom veni in Eforie.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru aprecieri,îmi doresc ca cei care ne aleg pentru vacanță să fie relaxați in locația noastră și fără griji.
   Maftei Elena Valentina din Suceava
nota: 10
schedule 18.08.2022
Am fost cazați la studio Rene pentru 7 zile. Inca de la început am fost surprinși de amabilitatea doamnei Ana, care ne-a asteptat la gară, chiar dacă am ajuns la 4 jumatate dimineața. Locația este una grozavă, foarte aproape de plaja si toate punctele de interes din centrul stațiunii. Camera este spațioasa, foarte curata si dotată cu tot ce este necesar pentru un sejur minunat. De la filtru de cafea, încălzitor de apă, detergent de rufe, de vase, masa de călcat, fier de călcat, aspirator, aer conditionat, veselă, prosoape, cuptor cu microunde, produse de curățenie, sandwish maker, saci de gunoi, de toate, ce nu îți trece prin cap, găsești în această locație. Sa nu mai spun de dulceața cu care ne-a asteptat doamna Ana, un borcanel cu dulceață de smochine si unul cu dulceață de caise, absolut delicioase. Ne-am simtit ca acasă si de aceea vom reveni, cu mare drag, la această locație.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri.Ati fost turiștii pe care și i doresc orice proprietar de cazare de aceia vă invităm și așteptăm cu mare drag oricând doriți!
   Cristina din Baia Mare
nota: 10
schedule 11.08.2022
Locație perfectă, încăpere spațioasă, dotată cu cele necesare unui mic dejun, baia la fel, balcon cu priveliște superbă, foarte curat de altfel, loc de parcare asigurat, doamna Ana, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, cel mai împortant e că e super aproape de plajă, maxim 3 minute de la locație la plajă, la restaurante, magazine, panoramică și toate cele din centrul stațiunii. Din punctul nostru de vedere a fost minunat și e perfect pentru o familie cu 1 sau 2 copii mai mici!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri, sant incantata daca am reușit să asigur un sejur plăcut,vă aștept cu drag vara viitoare
   Geo Ganea din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.08.2022
Am fost cazați 4 nopți în acest studio. Foarte, foarte spațios, curat, cu absolut tot ceea ce ai nevoie: pat dublu matrimonial, super confortabil și o canapea extensibilă, uscător păr, fier calcat+masă călcat, veselă și tacâmuri, cuptor cu microunde, aer condiționat, uscător rufe, etc. Un alt mare avantaj este și distanța mică față de plajă.
Vom reveni, cu siguranță, atunci când vom alege Eforie Nord ca și destinație de vacanță! Mulțumim tare mult, doamna Ana! Sunteți minunată!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri,sânt incantata când gazduiesc turiști ca dvs. Îmi face placere să le pot asigura un sejur plăcut.
   Daniel din Suceava
nota: 10
schedule 11.07.2022
O cazare perfectă pentru cei ce isi doresc, in primul rand, intimitate, condiții de garsonieră, tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur perfect. Curatenie, prosoape curate si lenjerie schimbate la 3zile. Practic locatia e in centru, 5minute de mers pana la plaja. Voi recomanda tuturor cunoscutilor această cazare.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri,ne dorim și noi că cei care trec pe aici sa se simtă cât mai bine,așa că în vacanță!
   Pițu Andreea din Suceava
nota: 10
schedule 01.07.2022
Felicitări proprietarilor! Tot ce ai nevoie intr-o singură camera, foarte curat, spațios si, in primul rând, foarte cu bun simț si oameni minunați proprietarii! Ne-au așteptat cu apa rece la frigider! Cafea, ceai, dulceață, vesele in caz ca vrei sa mănânci si in camera, detergent si tot ce ai nevoie pt igiena! Va mulțumim pt primirea călduroasă!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri Ne dorim că cei ce trec pe la noi să aibe liniște și confort așa că Intr o vacanta adevărată.Felucitari și dvs.pentru grija ce ați avut o in ce privește ordinea lucrurilor din camera.Ne dorim cât mai mulți turiști că dvs.Sa fiți sănătoși și să mai veniți la noi!
   Adrian din Oradea
nota: 10
schedule 12.09.2021
Foarte spatios, curat si foarte aproape de cea mai faina plaja din Eforie. Chiar in centru statiunii.

Cladirea are lift, bun pentru familiile cu copii.

Balconul mi-a placut foarte mult, e mare, are uscatorul de rufe, masuta cu doua scaune, un sezlong si inca este loc. Panorama este foarte frumoasa din balcon.

Aproape de toate punctele de interes din statiune. La studio Renee vii doar cu bagajul, doarece ai tot ce iti trebuie acolo. Mi-a placut foarte mult. Gazda de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumesc pentru aprecieri,vă așteptăm să reveniți cu mare drag.
   Simona din Oradea
nota: 10
schedule 01.09.2021
Camera este spațioasă și curată. Ai tot ce trebuie, farfurii, tacâmuri, șervețele chiar și detergent de vase și rufe, lighean. Nu am dus lipsă de nimic.
Mi-a plăcut foarte mult balconul, este mai mare decât în poză. În balcon se află uscătorul de rufe, o masă cu 2 scaune și un șezlong și încă mai rămâne spațiu.
Foarte aproape de plaja Belona și centrul stațiunii unde găsești tot ce dorești.
În ziua plecării nu ne-am simțit alungați din cameră. Deși oficial ieșirea se face la 10, având trenul la ora 13, doamna Ana ne-a lăsat să stăm mai mult, astfel am reușit să mergem și dimineața la mare. Pentru acest lucru doresc să îi mulțumesc doamnei.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Luca Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.08.2021
Un sejur minunat datorita cazarii excelente: confort sporit, curatenie deosebita, aproape de plaja si de centrul statiunii, gazda are un comportament agreabil si cu foarte mult bun simt. M-am simtit ca acasa.
Răspunsul unității:
Mulțumiri pentru aprecieri,ne vom strădui mai mult data viitoare,vă așteptăm oricând cu mare placere
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.08.2021
Locatia este excelenta, in aproximativ 5 min se ajunge la plaja, iar in 2 min la restaurantele si terasele din zona.

Totul foarte curat, mobilier, lenjerii si prosoape noi. Studioul este extrem de spatios, dotat cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, un mare plus pentru familiile cu copii.

Si cateva lucruri utile de care poti beneficia in camera: cuptor cu microunde, filtru de cafea (se pun la dispozitie cafea, zahar, cani), infuzor ceai.

Proprietara este foarte amabila, ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie pe parcursul sejurului.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri,vă așteptăm să reveni cu mare drag
   Costea Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2021
Locatie minunata, aproape de plaja.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri,vă așteptăm cu drag să reveniți!
   Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.07.2021
Locație excelentă, poze reale. O cameră mare, curată, ideală pentru o familie cu copil. Dna. Ana, o gazdă primitoare, dispusă să te ajute cu ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri, vă așteptăm cu drag pentru o data viitoare
   Georgeta din Timisoara
nota: 10
schedule 01.07.2021
O locatie excelenta pentru o persoana dornica de mare, relaxare, bai de namol. Situata central, foarte aproape de mare si de baile reci de namol, in plin centrul statiunii, dar ferita de galagia strazii, cu toata dotarea necesara, Studio Renee asigura confortul si odihna dupa o zi de plaja. Amabilitatea gazdei sporeste placerea sejurului la mare, in aceasta locatie.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri,vă așteptăm să reveniți cu mare drag!
   Mihai din București
nota: 10
schedule 27.06.2021
Un spațiu de cazare ideal pentru o familie cu 1-2 copii, curat și spațios. Ne-am simțit foarte bine, datorită gazdei primitoare și a condițiilor trecute în descrierea dumnealor, plus micile detalii, care de foarte multe ori fac diferența (câteva plicuri de zahar, nes, ceai, etc.).
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri,santeti bineveniți oricând cu mare drag.
CONTACT
Lungu Ana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lungu Ana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0724 465 419
WhatsApp