Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Mădălina din Durău

Durău, str. Principală, nr. 10 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihai Cristache din București
nota: 10
schedule 15.10.2023
Servicii de calitate, totul la superlativ. Totul axat pe calitate, nu pe cantitate. Curățenie, simplitate, bun-gust, liniște și tot ce îți trebuie pentru o vacanță de relaxare. Gazda foarte primitoare și ospitalieră. Camere curate, bucătărie complet utilată, grătar, locuri de parcare. Recomand cu încredere. Cu respect, Mihai.
   Monica din Galați
nota: 10
schedule 25.06.2023
Foarte frumos și foarte, foarte curat. Camera spațioasă, cu totul nou și bine întreținut (am rămas surprinși că am avut și netflix).
poze recenzie
   Felicia din Botoșani
nota: 10
schedule 31.05.2023
Pensiunea este foarte frumoasa și curată, totul nou și cu gust aranjat. Am fost cazați doar o noapte, însă amabilitatea personalului a fost extraordinară, deoarece ne-a permis să parcăm mașina în curte până seara, la întoarcerea de pe Toaca. Revenim cu drag pentru mai multe zile!
   Emilian din Iasi
nota: 10
schedule 05.02.2023
Am fost cazați în suita cu doua dormitoare! Totul a fost excelent, Mădălina foarte amabilă și disponibilă în orice moment. Zona de servire a mesei foarte curata, cu jocuri de societate și o biblioteca, pentru amatori, a nins intreg weekendul si asta a facut sederea si mai placuta! Mulțumim și recomandam, cu drag!
   Monica Geambazu din Constanta
nota: 9.83
schedule 14.08.2022
Pensiune unde ne-am simțit ca acasă, oameni minunati, curățenie, camere curate si bine intretinute, liniște și nu găsesc lipsuri. Proprietatea este foarte aproape de traseele din Ceahlau. Bravo oameni frumoși, faceti o treaba minunata. Cu siguranță, ne vom întoarce și în alte concedii.
   Voinea Cristina din Buzau
nota: 10
schedule 07.08.2022
O pensiune superba! Este intr-o zona retrasa, cu peisaje de vis! Camerele sunt frumoase, foarte curate și cu balcoane. Doamna Mădălina este o persoana foarte drăguță, care ne-a fost de ajutor cu tot. Recomand cu drag aceasta pensiune! O sa revenim cu drag de fiecare data!
   Ionica Cerip din Amara
nota: 10
schedule 28.07.2022
Pensiunea Mădălina este foarte frumoasă, peisajul de vis. Zona superbă, foarte liniștită. Camerele sunt foarte curate, frumoase. Pensiunea este deschisă de 1 an și jumătate, dar arată ca recent inaugurată. Bucătărie utilată cu tot ce ai nevoie, foisorul și terasa sunt de nota 10 cu felicitari! Gazde minunate. Totul la superlativ! Recomand.
   Ipate Marioara din București
nota: 10
schedule 22.07.2022
N aceasta pensiune ne-am simțit excepțional, un loc foarte frumos, cu aer curat, un peisaj de vis, departe de poluare, agitație și zgomot. Drumul de acces este proaspăt asfaltat, parcarea pensiunii este generoasă.
Când am ajuns la pensiune, ne-a întâmpinat o doamnă drăguță (Mădălina), politicoasa, amabilă, dispusă să ne ajute oricând cu informații sau orice aveam nevoie.
Camerele sunt frumoase, cu vedere la munte, spre brazi sau oricum un frumos peisaj montan. Mobilierul este de calitate, iar dotările sunt de 4 stele. Bucătărie utilată complet, terasă, foisor, un living cu o bibliotecă și jocuri.
Am avut o pățanie în perioada în care a fost cazați aici, și anume: soțul meu a descuiat portbagajul, dar nu și mașina, a căutat ceva în portbagaj și nu a sesizat că i-a căzut cheia mașinii în portbagaj, a închis portbagajul manual, apoi a constatat că s-a încuiat mașina, iar cheia a rămas în portbagaj. Așa l-am cunoscut pe proprietarul pensiunii, un om deosebit, implicat, dispus să te ajute necondiționat. Așa oameni deosebiți se găsesc rar!
Pățania noastră a avut un final fericit, fratele meu ne-a trimis cheia de rezerva a mașinii, iar proprietarul pensiunii ne-a dus cu mașina personală la Piatra Neamț pentru a recupera cheia de rezervă, fără să solicite ceva în schimb, și-a dedicat timpul și energia să ajute niște străini... Vă mulțumim!
Voncluzia este: "omul sfințește locul..."
Aceasta familie se ocupă personal de administrarea pensiunii, iar implicarea lor se observa de la distanță, chiar sunt interesați de cum se simte turistul, să nu-i lipsească nimic, sunt în căutarea unei îmbunătățiri constante.
   Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 26.05.2022
Super ok pensiunea, totul este la superlativ, nu am ce obiecta. Doamna care ne-a întâmpinat super de treabă și a fost super, a oferit orice informatie care ne interesa. Totul este nou si curățenie impecabilă. Căldură în camera apa calda tot timpul. Se merita. Succes in continuare. Dorim să revenim si cu alta ocazie.
   Radulescu Marian din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 14.09.2021
Pensiunea are toate facilitățile pe care un turist le poate dori.

Camere spațioase, curate, dotate cu televizoare smart, având diagonale mari, minibar, baie cu uscător de par și tot cea ce tine de igiena, prosoapele personalizate de un alb impecabil și fără urme de uzura (o ușoara deficienta la scurgerea de la dus, problema tehnica cred, cu remediere simpla).

Deasemenea locurile de pregătit și servit masa (bucătărie, living, terasa, foișor) au spatii foarte generoase și dispun de tot cea ce-ți trebuie sa te simți bine.

Totul denota bun gust și atenție pentru detalii, exemplul fiind biblioteca cu destule titluri, coșulețul cu umbrele și jocurile de societate.

La sosire am fost întâmpinați de o domnișoara politicoasa și amabila care ne-a înmânat cheile, împreuna cu o foaie pe care sunt regulile casei, cu rugămințile de comportament (de bun simt dealtfel), parola wifi, un număr de telefon pentru cereri și informații, toate acestea venind în sprijinul turistului.

Vila se afla cam la 7-10 minute de centrul stațiunii, și de intrarea în rezervație (salvamont), iar acest fapt este un plus pentru cei care doresc mai multa liniște în vacanta.
   Velciu Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.08.2021
Pensiune deosebita, gazda amabila discreta si serviabila, gata oricand sa te ajute cu informatii despre zona, trasee turistice si restaurante. Totul este nou si curat, zona foarte linistita, aproape de centrul statiunii.
   Florentina Constantin din Tulcea
nota: 10
schedule 01.06.2021
Curatenie excelenta cum rar gasesti. Personal amabil si discret. Locatie perfecta, peisaj superb, liniste mare. Bucataria mare, dotata cu tote cele necesare pt. un sejur. Living spatios. Bai nou renovate, terasa mare, foisor cu cu gratar perfect. Raport calitate-pret excelent. Curte mare cu spatiu suficient de parcare.
CONTACT
Maria Mădălina
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria Mădălina
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0720 925 422
Apel/SMS