Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Cerbul din Dobârlău

Dobârlău, sat Valea Dobârlăului, str. Pârâul Rachiței, nr. 91 -
   Vovo din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
Just wooow! Ce frumusete, de la cabana care e impecabilă, inconjurată de brazi superbi, un lac ce oglindeste cerul fara nori, camerele foarte curate si calduroase. Ofera sauna, tiroliana, spatiu de joaca pentru copii. Gazda primitoare si cu voie buna, am fost serviti cu o pizza execelenta!
Cine vrea sa imbine aerul curat, linistea, rusticul si placerile montane, asta-i locul perfect!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Madalina din Iasi
nota: 10
schedule 26.02.2023
O gazdă primitoare, hazlie si plina de voie bună, ceea ce a dat startul unui weekednd memorabil. Camerele curate, spatioase, cu paturi mari si confortabile. Ne-au oferit toate condițiile, incepand de la gratar, bucatarie, salon, saună. Copiii s-au bucurat de spațiul de joacă si tiroliana a fost un deliciu. Camerele curate, călduroase. Veniți, cu încredere, la aceasta locație, nu veți regreta!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dan Pădure din Brașov
nota: 10
schedule 27.01.2023
Locație super făină, curată și spatioasa! Salonul impresionant, camerele foarte curate și proprietarii faini. Zona faină in mijlocul naturii. Lac, rău, saună, tiroliana, curte interioară foarte fain gândită. Vom reveni, cu siguranță. Am fost un grup de 20 persoane cu copii.
   Corina din Iasi
nota: 10
schedule 12.01.2023
Un colt de rai. Ne vom intoarce oricand vom avea ocazia. Cazare excelenta, curatenie exemplara, imprejurimi minunate, gazde prietenoase. Tiroliana, lac pentru pescuit, dar si plimbare cu barcute pentru copii, parc de joaca pentru cei mici si plimbari lungi si linistitoare prin padurea minunata ce inconjoara locatia.
   Andrei din Brasov
nota: 10
schedule 11.01.2023
Pensiunea este localizata intr-un loc minunat, in mijlocul naturii, intr-o zona inconjurata de padure. Camerele sunt destul de spatioase si confortabile. Pensiunea are un design special, cu mult lemn si piatra, o curte interioara, doua lacuri. Pe unul dintre lacuri este o casuta pe un ponton, dotata cu gratar si chiuveta, ideala pentru amatorii de peste. Copiii se vor bucura de tiroliana care trece peste cele doua lacuri. Gazdele sunt dornice sa ajute si sa-ti faca cazarea de nota 10.
   Buruiana Georgel din Iași
nota: 10
schedule 10.01.2023
O locație de vis!!! Iaz, saună, foc la semineu, blănuri, vin fiert... loc de joacă pentru copii, tu comanzi, patronul gătește, patroana servește ca o adevărată hangiță. Am înțeles că au în proiect un ciubăr, oooo daaaa! Sunt fără greșeală!
   George Boaca din Braşov
nota: 10
schedule 10.01.2023
Un loc linistit, dragut, in mijlocul naturii, unde se pot desfasura foarte multe activitati in scopul relaxarii si divertismentului (sport, pescuit, plimbari in natura), camere foarte curate, personal foarte primitor si amabil. O experienta pe care, cu siguranta, imi doresc sa o repet si pe care o recomand, cu mare drag, si prietenilor mei!
   Rada Valentin din Brasov
nota: 10
schedule 19.02.2022
Locatie superba si linistita, confortul este super, locatie ff curata si primitoare, locuri pentru gratar/ ceaun, loc de joaca pentru copii, lac cu o priveliste minumata, plimbari in natura.
Gazdele sunt foarte primitoare si atente la nevoile clientilor.
   Adrian din Brasov
nota: 10
schedule 11.02.2022
Este o locație minunată, chiar și pentru un pescar.
Camere spațioase și curate, restaurantul perfect pentru petreceri.
Gazde primitoare, atente și amabile.
Aer curat, pădure, munte, lac, izvor.
   Aculov Darie din Las Palmas De Gran Canaria
nota: 10
schedule 10.02.2022
Situată in mijlocul naturii,locația este excelentă pentru a petrece o minivacanță alături de prieteni. Am fost cu un grup de prieteni (20 pers) in preajma sărbătorilor de iarnă. M-au impresionat poziționarea și conceptul pensiunii. Camerele mari, curate, baie proprie cu un desing rustic, simplu dar foarte cu gust. Salonul pensiunii spațios, cu șemineu și încăpător pentru aprox 60-70 persoane. Bucătaria pensiunii foarte mare și dotată corespunzător pentru orice tip se sejur. Curtea interioară ne-a impresionat cu spațiul amenajat pentru grătar și ceaun. Pensiunea dispune de o saună cu foc de lemne (la cerere) unde temperatura interioară se poate ridica la 130 grade. Intre ședințele de saună ne-am răcorit într-o copcă făcută de personalul pensiunii in lacul propriu. Am beneficiat de toate facilitățile unei saune perfecte-frunze de eucalipt, mături și prosoape. In restul sejurului ne-am bucurat de drumețiile făcute in jurul locației.
   Andra din Brasov
nota: 10
schedule 10.02.2022
Un loc de vis , recomand cu drag! Gazda este foarte amabila, camerele curate, locația amplasata intr-o zona mirifica. Copiii s-au simțit minunat, s-au plimbat cu bărcuțele pe lac, au pescuit, s-au dat cu tiroiliana. Cu greu au revenit seara în camere.
A fost o experienta minunată!
   Ciprian din Iasi
nota: 9.67
schedule 10.02.2022
O locatie de vis cu peisaje minunate, gazda foarte primitoare si amabila, toate conditiile sunt bune si iti garanteaza o relaxare de neuitat.
Locatia dispune de un salon foarte generos numai bun pentru petreceri alaturi de prieteni, dispune si de o sauna in care te poti relaxa, dispune si de un lac in care poti chiar pescui.
   Anca din BraȘov
nota: 9.83
schedule 22.01.2022
Totul la superlativ! La 35 km de brașov, locația este superbă. Salon mare, spațios cu șemineu, bucătărie utilată, camere călduroase și foarte curate! Am fost un grup de 20 persoane cu copii. Bucuria copiilor - spațiul de joacă. Tot peisajul e de vis. Proprietarii foarte drăguți!
CONTACT
Pavel Alina Mirona
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pavel Alina Mirona
Telefon: 0752 402 080
Apel
WhatsApp