Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Rina din Doamna grade grade

Doamna, str. Pârâul Doamnei, nr. 51 -
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Piatra Neamț
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lupu din Targoviste
nota: 10
schedule 18.08.2023
Pensiunea Rina este amplasata intr-un loc extraordinar, la marginea orasului Piatra Neamt, unde te poti bucura de linistea naturii, la marginea padurii, intr-un peisaj cu totul deosebit. Locatia este recomandata atat pentru deconectarea cotidiana de weekend, cat si pentru un concediu prelungit. De asemenea, se poate închiria inchiria integral pentru anumite evenimente, beneficiind de suficient spatiu si dotari. Eu sunt client fidel de peste 10 ani, iar colaborarea cu gazdele a fost intotdeauna excelenta. Recomand!
   Claudiu Marius Coseraru din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.03.2023
Locația este una superbă, la marginea pădurii unde natura îți oferă multă liniște. Camerele foarte confortabile, spațioase, încălzite toate, nu am avut nici un fel de problema. Am dispus inclusiv de bucătărie, iar afara de grătar, cu alte cuvinte nu ne-a lipsit nimic. Atât eu cât și întreg grupul de prieteni ne-am simțit extraordinar și pe viitor chiar dorim sa revenim acolo cu plăcere. Locația nu este deloc departe de oras, ceea ce iar este un bonus. In concluzie, recomand cu drag!
   Juncu Cristina din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 19.03.2023
Liniște, frumos, grupul meu de prieteni a fost mulțumit! În legătură cu condițiile nu ai de ce să îți faci griji. Este îngrijit. În caz de doriți să faceți grătar, fara probleme, am dispus de lemne, efectiv de tot ce aveam nevoie. Chiar este aproape de oraș, gazda o doamna foarte drăguță! Chiar recomand!
   Dicu D din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2015 - 09.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati 2 nopti si ne-am simtit foarte bine. Camera comfortabila si personalul foarte flexibil si cumsecade. Recomand cu mare caldura! Martha
   Dumitru D din Constanta
nota: 1
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.08.2015.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am reusit sa iau legatura cu reprezentantii pansiunii desi am sunat pe 3 numere de telefon diferite in mai mute randuri, atat dupa amiaza cat si in cursul diminetii

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Răspunsul unității:
La locatie nu se poate vorbi decit pe telefonul fix,celelalte retele neavind acoperire.In perioada mentionata si reteaua telekom nu a functionat,putindu.
-se verifica aceasta prin reclamatiile adresate telekomului.Ne pare rau si speram ca pe viitor sa nu se repete.
   Marian din Galati
nota: 9.83
schedule sejur: 20.08.2012 - 25.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, amenajarea locatiei, linistea, aerul curat.
CONTACT
Doina Rusu
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Doina Rusu
Telefon: 0741 009 636
WhatsApp