Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ramona din Dâmbovicioara

Dâmbovicioara, sat Dâmbovicioara, str. Peșterii, nr. 227 -
Nota 10.0 / 57 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andrei din București
nota: 10
schedule 23.02.2024
Cei mai buni papanași, o priveliste superba, cazarea nota 10 si gazda nota 100. A fost un weekend foarte frumos petrecut aici. Liniște si aer curat. Recomand pentru oricine vrea sa petreaca timp la aer curat. Este si aproape de pestera Dâmbovicioara. Recomand cu toată inima.
   Alexandra Popescu din Pitești
nota: 10
schedule 01.01.2024
Am petrecut Revelionul aici impreuna cu familia si prietenii. Doamna Ramona ne-a pregatit zilnic cea mai buna mancare tradițională. Cei mai buni papanași și cele mai bune sarmale pe care le-am mâncat vreodată! Gazdele sunt primitoare, pensiunea super curată, totul la superlativ!!! A fost un concediu foarte reușit!
   Elena Daniela Anghel din Buzău
nota: 10
schedule 29.11.2023
O locație excepțională, cu proprietari foarte primitori, sociabili, care ne-au răsfățat cu diverse mâncăruri cu ingrediente locale, gătite tradițional. O zonă perfectă pentru destindere și deconectare de la rutina cotidiană. Nota 10 cu felicitări! Este a doua oară când ne-au găzduit și vom reveni cu plăcere de câte ori avem posibilitatea.
   Iuliu din Berceni
nota: 10
schedule 17.10.2023
Oameni minunați, cei mai buni papanași mâncați vreodată, priveliștea, suierul raului si aerul curat însoțit de vacutele doamnei Ramona care ne încântă auzul cu talagile, fac din acel loc un mic colt de rai. Camerele sunt curate și sunt dotate cu absolut tot ce este necesar. Mâncarea delicioasa.
   Mihai Florentina din Ștefănești
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.10.2023.
O pensiune frumoasa cu o panorama de vis, de unde priveai erai înconjurat de munți și verdeață, primirea gazdelor ireproșabilă. Camerele primitoare și călduroase te invitau sa mai stai. Doamna Ramona este o gazda blândă și foarte primitoare. Mulțumim pentru tot efortul depus pentru noi. Ne vom întoarce curând în pragul casei Ramona cu mult drag.
   Lacramioara din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.09.2023
Zona superba, pensiunea foarte frumoasa, iar doamna Ramona si sotul sunt oameni cum rar mai intalnesti in ziua de azi, totul a fost mai mult decat perfect, recomand 100%, nota 10 cu plus, este un loc minunat pentru sarbatorile de iarna care tocmai se apropie.
   Amada Bratu din Balotesti
nota: 10
schedule 28.07.2023
Superb! Locația este spectaculoasa, într-o oază de liniște, verdeață si relaxare, cu gazde foarte primitoare. Curățenia impecabilă. Camerele sunt mari, frumos mobilate si cu gust, bucătăria mare.
Cazare de nota 10, totul la superlativ! Locatie minunata!
   Aldea Ciprian din Bușteni
nota: 10
schedule 14.07.2023
Am organizat aici o tabără de copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Totul a fost excelent. Mâncarea foarte buna, gătită în fiecare zi. Zona excelenta pentru organizarea de tabere montane. Cu siguranță vom reveni. Mulțumim pentru tot, doamna Ramona!
   Munteanu Cristina din București
nota: 10
schedule 13.07.2023
Am petrecut un sejur frumos și relaxant în această pensiune. Noi am venit aici intr-un grup mai mare, am avut cazare și masă și putem spune că totul a fost de nota 10!
Toate serviciile au fost impecabile! Cu siguranță abia așteptam să revenim.
Mulțumim pentru amintirile de neuitat din această zonă!!!
   Garoafa Corina din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.07.2023
Superb! Locația este spectaculoasa, într-o oază de liniște și verdeață, cu gazde foarte primitoare. Curățenia impecabilă. Camerele sunt mari, frumos mobilate si cu gust, bucătăria mare, dotată cu tot ce este nevoie, livingul și o sală de mese foarte mari. În curte găsești și un grătar. Este o casa unde poți să îți petreci câteva zile pentru a te relaxa și să îți umpli plămânii cu aer curat.
   Emil Necta din Pitesti
nota: 10
schedule 16.05.2023
Curat, gazda primitoare și discreta, gătește bine. Am fost cu un grup de elevi. E perfect. Izolata, un spațiu de joaca, nu deranjează și nu suntem deranjati.
Ne-am gătit și singuri, am primit și mâncare, lapte proaspăt, produse făcute în casa, liniște, drumeții.
   Magdalena Burlan din Poiana Copaceni
nota: 10
schedule 13.05.2023
Excelent!!! Pensiune foarte pitoresc așezată, curățenie la superlativ, gazde minunate, confort foarte bun. Cu siguranta vom reveni!
Am fost primiți cu atâta căldură, eu având mama bolnavă am fost înțeleasă, ajutată cu ceea ce am avut nevoie. Aceasta doamna Ramona, e un suflet minunat.
   Cristian Surdu din Municipiul București
nota: 10
schedule 10.04.2023
Am fost împreună cu colegii de munca, 28 la numar (14 camere de cate 2 persoane) si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ne-am simtit perfect. Gazde primitoare, zona linistita, camere curate. De asemenea, se ajunge usor la pensiune cu masina, pestera Dambovicioara este foarte aproape. 10/10 si, cu siguranta, vom reveni. Numai bine!
   Florentin Marin din Curtea De Arges
nota: 10
schedule 17.03.2023
Am inchiriat pensiunea integral pentru weekend-ul 27-29 ianuarie 2023. Pensiunea este ideala pentru un grup de aproximativ 25 de persoane. Doamna Ramona este o gazda de nota 10! Am avut o familie de prieteni, cu un copilas de 1 an, care au venit ca o surpriza pentru sambata-duminica, iar doamna m-a ajutat cu o camera in plus si mi-a montat in plus un calorifer electric sa ii fie bine copilasului. Tot sambata am facut o ciorba de vacuta si doamna ne-a pus la dispozitie o butelie si un tuci. Accesul la pensiune se face usor. Chiar a nins in acel weekend, dar a fost totul excelent. Ne-am distrat la maxim! O sa revenim, cu siguranta, pe viitor!
   Angela Bohiltea din Poiana Campina
nota: 10
schedule 05.03.2023
Locație minunată, bucătărie curata, dotată cu tot confortul, camerele curate, curățenie impecabila, gazda amabilă și atentă. Mulțumim pentru tot, felicitări pentru cum sunteți! Am putut vizita pestera Dâmbovicioara, am făcut și un mic traseu cu o priveliște de vis.
   Elena Iuliana Mircea din Buftea
nota: 10
schedule 19.02.2023
Pensiunea Ramona se afla într-un loc de poveste, gazdele sunt persoane de nota 10+, ne-au stat la dispoziție cu tot ce am avut nevoie, cazarea este ireproșabilă, curățenie, liniște. Living mare, 2 bucatarii echipate cu tot ce ai nevoie, camerele au mobilier nou, iar priveliștea este superba. Noi mergem de cel puțin 2-3 ori pe an și vom reveni aici, cu drag.
   Alina Beșleagă din Galați
nota: 10
schedule 14.12.2022
Recomand, cu drag, casa Ramona! Curățenie, mâncare excelentă, priveliște minunata. Doamna Ramona a fost foarte amabilă, ne-a oferit tot ce am avut nevoie. În zonă se poate vizita pestera Dambovicioara, se pot realiza diverse trasee montane. Vom reveni, cu siguranță!
   Cursaru Doru Nicolae din Braila
nota: 10
schedule 05.12.2022
Locație excelenta, zona este superba, multa liniste si un peisaj de vis. Gazda foarte amabila, primitoare, cu mult bun simt. Casa foarte curata, ingrijita, bucataria bine dotata si organizata, living spatios cu semineu, camere curate si spatioase. Pensiunea este foarte aproape de pestera Dambovicioara si de Cheile Dambovicioarei, care ofera o priveliste minunata. Recomand cu mare drag. Felicitări și mult succes în continuare!
   Florescu Nicoleta din Mioveni
nota: 10
schedule 09.11.2022
Exceptional! Gazda minunata, ne-a oferit tot ce am avut nevoie: intimitate, curățenie, mancare excelentă. Peisajul este de vis, cand urci la locație, deodata, esti doar tu si muntele. În pensiune totul este nou, livingul este f. spațios, camerele mari si curate, baile la fel, bucataria utilata cu absolut tot ce este nevoie. Dacă în living se încinge petrecere, ai spațiu sa joci, sa dansezi, canapelute daca esti mai linistit, sa te delectezi cu un mare semineu, iar daca esti obosit, sunt camere la etaj în care nu se mai aude pic de gălăgie, pt care pot opta si familiile cu copii.
   Madalina din Slobozia
nota: 10
schedule 30.10.2022
Mulțumim mult pt ospitalitate, noi ne-am simtit foarte bine, casa este minunată! Enumăr câteva dintre elementele care ne-au plăcut în mod deosebit: curățenia, peisajul superb, atenția deosebită pentru detalii și pentru confort, bunul gust în amenajarea întregii case, bucătăria bine dotată, mâncarea foarte gustoasă și, nu în ultimul rând, amabilitatea și disponibilitatea proprietarilor. Totul a fost la superlativ. Vom reven,i cu siguranță!
   Răzvan Chiță din Gaesti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Gazda foarte primitoare. Fiind prima oara cand am venit, ne-a prezentat toata pensiunea, gazda, o doamna draguta, si cu bun simt. Cat despre pensiune, nota 100, foarte foarte curat, nu exista fir de praf, totul curat, igienizat si spalat. Camerele impecabile, mobila noua, saltele noi, totul zugravit proaspăt. Personal recomand din tot sufletul. Cu siguranță, ma voi întoarce cu mare drag.
   Manda George din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Cazare de nota 10! E primul concediu in care chiar m-am relaxat total. Gazda este o doamna de nota 10, foarte amabila, sociabila, cu mult bun simt. A fost o liniste totala, paturile foarte comode, pilota calduroasa, curtea extraordinara, privelistea de pe deal fantastica...
   Viorica Șona din Zarnesti
nota: 10
schedule 07.09.2022
Multumim frumos proprietarilor ptr primirea caldă și amabilitate față de noi, ptr produsele naturale din propria gospodărie (lapte, caș, brânză, ouă). O locație superbă, la 200 m de șoseaua principală, feriți de mașini, cu o curte f mare, unde am putut să ne desfășurăm activitățile de joacă. Pensiunea arată impecabil.
Recomand familiilor cu copii!
Vom reveni la anul cu mare drag!
   Georgiana din Medgidia
nota: 10
schedule 07.09.2022
O cazare de vis, cu multa liniste in jur, cu un view minunat de la fereasta. Branza doamnei Ramona, o incantare a papilelor gustative. Curatenie exemplara, gazde discrete si saritoare pentru a asigura tot confortul turistilor. Recomand cu placere o asemenea cazare pentru un sejur perfect! Daca cautati un loc unde sa va bucurati de natura, liniste si confort, este perfect!
   Marius din Constanța
nota: 10
schedule 06.09.2022
Curățenia exemplară, liniștea și ospitalitatea celor care administrează m-au convins să revin cu mare drag aici. Cașul din partea casei, extraordinar de bun, iar d-na Ramona, o persoana minunată, mereu disponibila pentru a asigura un sejur de neuitat. Am fost cazat și la alte pensiuni din jur, dar nu există termen de comparație. Localizare minunată, înconjurat de mult verde. Recomand cu mare drag!
   Daniela din Bucuresti
nota: 5
schedule 03.09.2022
Nu recomand. O experienta neplacuta. Nu voi reveni. Am fost sub supravegherea doamnei tot sejurul si am primit nenumarate reclamatii (copii prea galagiosi, trantim usa, ardem prea multe lemne la gratar etc.), camere mici, caldura cu ratia. Un plus pentru peisaj, liniste si curatenie.
poze recenzie poze recenzie
   Anghel Daniela din Buzău
nota: 10
schedule 23.08.2022
Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie ce întâlnești aici! O cazare excelentă pentru un sejur liniștit! Peisajele superbe, curățenia exemplară, camere spațioase, cu mobilier modern, mic dejun copios inclus în preț, cu produse bio din gospodăria gazdei, proprietari atenți la nevoile oaspeților, empatic și dedicat.
Un singur inconvenient: vacanța are și un sfârșit (trebuie să te întorci acasă).
Ne bucurăm că v-am descoperit și vom reveni cu drag! Felicitări și mult succes în continuare!
Mulțumim, casa Ramona!
   Raluca Mustata din Pitesti
nota: 10
schedule 14.08.2022
Superlativ!!! Totul este pur si simplu perfect!!! Curatenie impecabila, zona... nu exista cuvinte care sa poata descrie cu adevarat decorul, mancare bio, tratament turistic extraordinar, iar ospitalitarea gazdelor este exceptionala. Nu se poate realiza un clasament... totul este fantastic!!! Multumim!!!
   Alina din Craiova
nota: 10
schedule 07.08.2022
Totul la superlativ! Proprietarii niște oameni deosebiți. Curățenie și condiții impecabile de cazare. Locația foarte mare și bine împărțită, locuri de parcare suficiente în spatele pensiunii. Cele 2 bucătării dotate cu tot ce trebuie. Un view din camerele de la etaj deosebit.
   Meirosu Lorela din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2022
O pensiune de vis, in sat Dâmbovicioara, cu camere curate, pensiunea este nouă, administrată de oameni gospodari. Vom reveni! Este localizată intr-un cadru natural foarte frumos. Doamna Ramona este foarte atentă la nevoile tuturor turiștilor! Micul dejun este inclus, cu produse lactate naturale din ferma proprie.
CONTACT
Avram Ramona
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Avram Ramona
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0744 428 945
WhatsApp