Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Medievală din Curtea de Argeș

   Scoverdea Mihaela Andreea din Curtea De Arges
nota: 10
schedule 06.01.2023
Excelent. Pensiunea este foarte curata, recepția modern amenajata îți atrage atenția încă de când intri. Camerele și baia foarte curate, la fel ca și întreaga pensiune. Totul la superlativ. Paturile sunt foarte comode, căldură în camera este la o temperatura perfecta. Ne-am odihnit foarte bine. Micul dejun a fost excepțional. Fix de cea ce ai nevoie pentru a începe o zi minunata. Seara am putut servi cina fără nicio problema la pensiune, deoarece dispun de o tehnica foarte interesanta și promovează și restaurantele din zona. Mâncare foarte bună și la un preț acceptabil. Camerele sunt amenajate frumos și călduros. Îți dă o stare de liniște. Plăcut impresionați de întreaga locație. Personalul foarte amabil și de mare ajutor. Recomand, cu mare drag!
   Petrescu din Bihor
nota: 10
schedule 30.12.2022
Exceptional. Pensiunea este foarte bine intretinuta, se afla pe strada principala. In apropiere am găsit si un centru comercial cu mai multe magazine. Este curat peste, tot atât in camere, cât si pe hol. Paturile sunt foarte confortabile. Intreaga pensiune este amenajată cu bun gust. Foarte modern, recepția este foarte primitoare, iar personalul este amabil si de ajutor. Ne-au surprins foarte plăcut, recomand, cu mare încredere. Cu siguranța, ne întoarcem.
   Brînzei Irina din Tibanesti
nota: 10
schedule 10.09.2021
Eleganta, curatenie, personal amabil, parcare ok, suficient pentru toti cei cazati.

Plata tichete vacanta.

O locatie usor de gasit.

Mic dejun si posibilitate masa prin comanda firma catering, prompt si preturi avantajoase. raport excelent calitate-pret.
CONTACT
Rădulescu Lavinia
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Rădulescu Lavinia
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0722 839 797
WhatsApp
Apel/SMS