Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Gino din Costinești grade grade grade

Costinești, sat Costinesti, str. Liliacului, nr. 20 -
Nota 7.6 / 6 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7.25
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:7.25
weekend Confort:7
monetization_on Prețuri:7.25
location_on Localizare:8.5


Adaugă recenzie
   Rebeca din Targoviste
nota: 10
schedule 28.05.2023
Foarte curat, personalul foarte amabil, foarte implicati in ce fac, comunicativi, receptivi. Este al treilea an in care revenim in acelasi loc si recomandam cu drag aceasta locatie. Ne-am simtit ca acasa. Locatia este chiar langa parcul de distractii. Terasa este mare, cu gratar, bucataria jos, totul foarte curat.
   Veronica Manea din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.08.2022
Ne-am simtit minunat... este al treilea an de cand ne petrecem concediul la aceasta pensiune... personalul te face sa te simti ca acasa, ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie, curatenia este de nota 10, din fata pensiunii se vede parcul de distractii, este chiar langa gara si la 6 minute de plaja. Aerul conditionat este optional, dar cine vrea isi achita separat, cine nu, are posibilitatea sa renunte. Personalul ne-a tinut bagajele si dupa ce am eliberat camera, deoarece aveam trenul mai tarziu. Pensiunea este dotata cu de toate: gratar, terasa, bucatarie, foisor, ficare camera are baie proprie. Recomand cu drag.
   Anamaria din Buzău
nota: 5.5
schedule 23.08.2022
Păr pe așternuturi, pătura pentru invelit mirosea urat, aerul condiționat costă 30 de lei/zi, iar al nostru nu a funcționat, s-a ars și nici nu am primit banii înapoi. Nu merită 180 de lei/noapte niciodată. Camerele prietenilor noștri au fost ok, a noastră mică și puțin neingrijita. Pentru a se trage apa cum trebuie, trebuie insistat de muuulte ori.
Răspunsul unității:
Scrie foarte clar ca aerul este obtional!!!Exista si defectiuni dar daca anuntati totul se rezolva.Comunicarea este cheia in orice ati descris mai sus.
   Mihai Mihai din București
nota: 5
schedule 06.08.2022
Când intri in camera, miroase urat, pereți murdari, la baie dușul nu are presiune, wc-ul refuleaza, paturi incomode, vechi de pe timpul lui Ștefan cel Mare, in camera nu ai semnal, pentru aer condiționat se cere 30 de lei in plus pentru ca este curentul scump și nici măcar nu face fata căldurii de afara, personalul pensiunii vorbește cu scârbă clienților cazați și pe lângă toate astea un pret foarte mare pentru confortul oferit.
Răspunsul unității:
Nu va tine nimeni cu forta nicaieri si mai ales ca sejurul este de cateva zile...eu stiu clar ceva:daca nu mi place ceva plec...daca totusi este adevarat ce ati scris din rautate mai sus...ma intreb de ce ati stat si cum ati stat tot sejurul???Si mai stiu ceva...daca ceva nu este in regula in general oamenii comunica.Nu dupa ce pleci esti tare in taste!!!F urat dupa ce primiti tot ce cereti si sunteti serviti!!!
   Ariton Ioana din Iasi
nota: 4
schedule 29.08.2021
Camere mizerabile, cand am ajuns doamna a spus ca vine cineva sa faca curatenie in camera dar nu a venit absolut nimeni, daca vrei sa faci dus apa curge pana in camera, lenjeriile patului neschimbate de cine stie cand, cu miros de urina.
Răspunsul unității:
Nu exista reclamatii la curatenie...in primul rand doamna va spune ca vine cineva la curatenie iar in acest timp puteti pleca la plaja si pana va intoarceti este totul gata,probabil ati vrut sa intrati in camera mai devreme si normal ca nu era schimbata lenjeria daca inca nu se facuse curat.Ar trebui sa apreciati cand cineva va pune la dispozitie orice si incearca sa fie totul in regula ca dumneavoastra sa nu pierdeti ziua de plaja.
   Grosu Ioana din Telega
nota: 4
schedule 24.07.2021
Pozele de pe internet nu au nicio legătură cu ceea ce este în realitate. Camerele au miros inchis, de mucegai și în unele camere nu au geam la baie. Au spus ca au aer condiționat dar este doar carcasa de el. Personalul îți vorbește foarte urat. Distanta de la vila la mare este de aproximativ 40 de minute.
Răspunsul unității:
Distanta nu are cum sa fie de 40 de minute deoarece este situata langa gara...iar plaja este foarte aproape de gara.Aerul conditionat este obtional...si nimeni nu vorbeste urat...pozele sunt reale si chiar facute cu telefonul.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Recepție
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0721 715 615
Apel/SMS