Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Galleon din Costinești grade grade grade

Costinești, sat Costinesti, str. Albatrosului, nr. 37 -
   Marga din Bucuresti
nota: 6.5
schedule 18.07.2022
Am ajuns la cazare in jurul orei 21 și ne-am cazat în camera 5 (camera dubla cu balcon). Prima impresie a fost satisfăcătoare (plăcută ochiului la prima vedere), camerele si baia cam mici (dar nu era un aspect important). Ceea ce m-a determinat sa evaluez slăbuț această unitate este faptul ca are si multe minusuri (nu doar frumusețea care se vede in imagini):
1. In seara in care ne-am cazat, am gasit pe draperie o molie mare, aici dezavantajul este faptul ca nu exista plase la usa de la balcon si geamul de la baie.
2. O placa de gresie se misca daca calcai pe ea si, nu, nu se putea evita trecerea peste deoarece era situata fix intre traseul pat-ușă.
3. Acum urmează cel mai neplăcut aspect... baia. Pe langa faptul ca era par in cabina de duș, ghiuveta era situată tot in cabina de duș si pentru a te spăla pe mâini, trebuia sa te întinzi din pragul cabinei, deoarece dupa ce îți făceai duș, apa baltea acolo cu orele din cauza ca sifonul era infundat, iar podeaua era dreapta (același lucru s-a întâmplat si in alte 2 camere ocupate de prieteni + într-una din bai nu puteai sta de miros de hazna). In acea seară soțul a scos grilajul și sita din duș, sita fiind plina de păr (si nu era de la noi pt ca era prima noapte acolo).
4. Usa de la baie este glisanta, problema este ca la deschidere, se ducea fix in cuier si la inchidere in bucata de placă de faianță (trebuia un pic decupat pt ca ușa să se poata inchide cum trebuie).
5. Nu există un pahar pt periuțele de dinți.
5. Salteaua de pat este de fapt un topper (nu o saltea) care nici nu sta pe pat, se deplasează destul de mult in laterale.
6. Se specifica ca in unitate există cuptor cu microunde, in realitate nu există niciun cuptor cu microunde.
7. Toate ușile, dar absolut toate usile de la intrarile in camere, scârțâie foarte tare (copilul mi s-a speriat de 2 ori noaptea cand cineva intra intr-o camera).
Pentru pretul pe care il cer pe noapte si condițiile oferite, nu as mai reveni in această unitate. Specific că din vizualizarea imaginilor de pe site, am crezut că vor fi condiții foarte bune de cazare.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzia lasata de dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru neplacerile avute in timpul sejurului pentru gresala angajatelor.
Inainte sa ajungeti la Vila Galleon ne-ati incurcat si cu rezervarile, nu ertati hotarat care din prietenii dumneavoastra cand vin, ati renuntat la o camera, ati modificat data de check in la o alta camera, numai complicatii.
- In seara cand ati ajuns la pensiune administratorul va predat cartela de intrare in pensiune si in camera, va prezentat camera cu care ati fost multumit, va rugat sa contactati cu ori ce problema. Mai mult de atat de fiecare data cand v-ati intalnit in pensiune cu personalul ati fost intrebati daca totul este in regula sau aveti ori ce problema, la care ati raspuns ca nu aveti nici una.
CU ocazia aceasta dorim sa va informam ca:
1. Moliile sunt insecte care zbor catre lumina dar daca usile sunt inchise nu aterizeaza pe draperie. Unitatea de cazare este o pensiune moderna, sigura, nu o casuta la care se pune sita pe usa. Nu ati fost informat gresit ca exista sita pe usa de balcon. Avem usa de balcon cele mai moderne din termopan oscilo culisante care nu mai gasiti la alte pensiuni din Costinesti care au costat foarte mult (nu usa din plastic)
2. Unitatea de cazare a fost renovata complect in anul 2020, din pacate societatea care a facut lucrarea si a dat garantii numai este de gasit casa remedieze greselile, am platit foarte mult pentru materiale si lucrare, cred ca se vede. Toata faianta, gresia este de foarte buna calitate. Din 5000 de placi nu este nici una sparta sau crapata.
3. Referitor la curatenia din bai, avem angajati tineri care sunt la inceput de cariera in domeniul de `camerista`, poate au gresit si ele. Trebuia sa chemati cameristele care erau la dispozitie sa remedieze problemele din baie
4. Usa de la baie este usa glisanta din sticla securizata, au opritor si la deschidere si la inchidere, se opreste exact unde trebuie casa nu se sparga (este montat corespunzator de specialist)
5. Acest tip de pat BOX spring cu saltea+toper 30cm de inalta calitate sunt facute la comnda in Turcia special pentru hoteluri pe acelasi linie de ansamblu unde se fabrica si pentru hotelurile de 5 stele din Dubai, care a costat foarte mult. (noi avem paturi de hotel nu doar toper pe un cadran de lemn ....)
6. In bucatarie este un cuptor multifunctional de ultima generatie care are pe langa altele si program de microunde (ne pare rau ca nu vati dat seama de performantele cuptorului)
7. Toate usile sunt noi dotate cu cartela de proximitate, fabricantul raspunde pentru calitatea usilor.(made in romania)
Pretul pe camere sunt pe masura, avem toate dotarile noi noute (aer conditionat (nu ventilator), TV smart (nu pe tuburi), pat boxspring (nu din pal cu saltea pe arcuri), mobila, dulap, frigider, usi securizate, cabina de dus din sticla (nu perdea), usa sicla securizata la baie, sala de mese spatioasa dotata, bucatarie dotata din MDF (nu din pal), spatiu pentru 2 gratare cu loc de preparare si loc de luat masa cu banchete (nu gratar din tabla), canapele din piele la lobii(nu scaune din plastic)
Toate astea adunate face diferenta dintre unitatea noastra si altele. La acest pret atat am putut oferii.
Cum dumneavoastra nu doriti sa va intoarceti la noi nici noi nu dorim turisti nemultumiti care nu apreciaza serviciile din unitatea noastra de cazare.
Va dorim ca pe viitor pentru pretul pe care doriti sa platiti pe o noapte sa gasiti cazare pe gustul dumneavoastra (cu sita la usa, o baie cu miros de mucegai si perdea la dus, camera cu linoleul pe jos, un pat din pal cu saltea pe arcuri, usa de intrare din lemn cu cheie),
Toate cele bune.
CONTACT
Gyorgy Csaba
Pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 22.04.2024














Gyorgy Csaba
pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 22.04.2024
Indisponibil până la 22.04.2024