Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Alina din Costinești grade grade grade

Costinești, sat Schitu, str. Grădinilor, nr. 14 -
Nota 9.9 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.75
weekend Confort:9.75
monetization_on Prețuri:9.75
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vlad Dragomirescu din Cluj
nota: 10
schedule 04.07.2023
Am avut recent plăcerea de a sta la Vila Blanc în Costinești. De la momentul în care am ajuns, am fost fascinat de frumusețea și liniștea pe care această vilă o oferea.

În momentul în care am intrat am fost întâmpinati călduros și prietenos. Arhitectura se îmbină armonios cu frumusețea naturală din jur, creând o atmosferă liniștită și invitatanta.

Interiorul Vilei Blanc este amenajat cu gust și într-o notă contemporană. Camerele sunt spațioase, bine echipate și întreținute meticulos. Camera mea dispunea de un pat confortabil de dimensiuni mari, lenjerii luxoase și o terasa. Doua foisoare printre care si o bucatarie exterioara, zona de relaxare, gratarele si multe alte lucruri pe care le ai la dispozitie iti vor oferi tot ce ai nevoie pe parcursul concediului.

Unul dintre punctele culminante ale șederii mele a fost serviciul excepțional oferit de personalul Vilei Blanc. Au fost atenți, profesioniști și întotdeauna gata să îmi satisfacă orice nevoie. Fie că era vorba de aranjarea transportului, de recomandarea atracțiilor locale sau de asigurarea curățeniei impecabile a camerei mele, personalul a depășit cu mult așteptările mele pentru a face din vacanța mea o experiență memorabilă.

Cu siguranta de acum ne vom caza Vila Blanc cand mai ajungem in Costinesti.
   Sofia din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 03.07.2023
O vacanta prelungita in aceasta locatie de vis. Absolut totul a fost perfect. Am avut parte de momente perfecte, de la cititul unei carti, dimineata in balansoar cu o cafea nespresso (din partea casei), pana la pregatirea unei cine la bucataria impecabil dotata cu toate ustensilele si cu pahare de vin cu picior, un gratar pe gaz extrem de facil, muzica si aranjamente deosebite prin foisoare si camere. Tot ce citisem despre aceasta locatie si tot ce aflasem de la prietenii nostri, s-a adeverit in totalitate. Multumim familiei care administreaza aceasta vila minunata si in special, d-lui Adi.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bogdan din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 06.05.2023
Experienta placuta, usor de localizat si aproape de punctele de interes. Parcarea este chiar in fata locatiei. Exista un foisor si o bucatarie de vara de care va puteti folosi. Camerele sunt spatioase si luminoase si baile moderne si curate. Domnul Adi este foarte disponibil sa rezolve orice situatie si mereu cu buna dispozitie.
   Laura Petcu din Constanta
nota: 10
schedule 06.05.2023
Suntem foarte multumiti si bucurosi ca am ales aceasta locatie. Gazda primitoare si foarte atenta la nevoile oaspetilor. O locatie cocheta, camere amenajate cu bun gust, curate si dotate cu tot ce trebuie, foisor si bucatarie exterioara, o mica terasa in fata fiecarei camere, liniste si verdeata. Cu siguranta vom reveni.
   Cristina Oprisan din București
nota: 10
schedule 15.08.2021
Curățenie,gazda excepțională, confortul camerelor de vis, localizarea perfecta pentru un grup de prieteni si aproape de plaja la 15 min de plaja.

Gazda foarte primitoare ne-a adus tot ce aveam nevoie nu ne-a lipsit absolut nimic, muzica am putut sa o dam tare fara sa deranjam pe nimeni.
   El-lakkis Daniela din Afumați
nota: 9.5
schedule 15.08.2021
Atât proprietarul cât și facilitățile, la superlativ.

Proprietarul extrem de receptiv la dorințele sau cerințele noastre. Camerele exact ca în fotografii. Totul foarte bine organizat. Curățenie exemplară, ne-am simțit foarte bine.

Seara era o plăcere să stăm în foișor. Îi mulțumim pentru tot, domnului Adi.
   Dragomir Anda din Buzau
nota: 10
schedule 15.08.2021
Am petrecut cateva zile intr o atmosfera minunata, alaturi de o gazda foarte primitoare, care ne a creat contextul vacantei superb. Dincolo de conditiile excelente din camere, curtea este un spatiu incredibil de relaxant. Ne-am intoarce oricand cu mult drag!
   Milea Mihaita Silviu din Busteni
nota: 10
schedule 15.08.2021
Am ramas extrem de surprins de locul acesta, o locatie foarte linistita cu un personal capabil, de curatenie nu mai vorbesc, servicii de nota 10.

Bucataria exterioara super dotata cu un gratar senzational foarte usor de folosit.
CONTACT
Popa Radu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Popa Radu
Telefon: 0751 209 061
WhatsApp