Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Costinești Megalux din Costinești grade grade grade

Costinești, sat Costinesti, str. Gării, nr. 109 -
   Iordache Andrei din Ploiesti
nota: 4
schedule 17.08.2021
Buna ziua. Nu recomand sub nicio culoare aceasta cazare din toate punctele de vedere, este execrabila. Începând de la soții care dețin casa, cu care efectiv nu te poți înțelege și continuând cu camera care are 3mp, totul este sub orice critica. Distanța până la plaja este de aproximativ 15-20 de minute, de centru lejer 30 de minute, iar până la Obelisc cam tot atât. Ni se spusese că vom avea rezervată o camera și ni s-a dat alta camera. Nu se putea băga în priză televizorul in același timp cu frigiderul, a fost incredibil!
   Iulia din Onesti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.08.2019.
thumb_down
Aprecieri negative:
Proprietarul este lipsit de bun simt, complet dezorganizat si nepasator. Am fost aruncati in strada, desi toate documentele au fost realizate corespunzator. Domnului nu i-a pasat ca am venit cu dovada platii si restul sumei, ne-a dat afara fara pic de jena desi greseala a fost a dumnealui. Scuza acestuia a fost “nu am avut timp sa ma uit pe site”, desi imediat dupa realizarea oridinului de plata l-am apelat intrebandu-l daca prefera sa vada dovada pe whatsapp sau pe site, confirmand ca este in regula pe site, asa am si facut.
   Nicolae N din Bucuresti
nota: 6
schedule sejur: 29.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera și baia au fost acceptabile,apa rece ,televizor care se vedea cu purici,probabil mufa nu avea contact bun,frigider ,apa calda cât este soare iar pe timpul nopți nu am avut apa caldă.Am venit noaptea de la restaurant și nu a mai rămas apă caldă.Menționez am avut și copii in acest sejur.Bucătaria nu se poate folosi.Noroc de doamna proprietar care a fost drăguță și am putut încălzi apa pentru o cafea la aragazul din curte.Pâna la urmă ca să avem și noi apa caldă noaptea cănd veneam de la restaurant,parcul de distracții,discotecă, a dat doamna proprietar pe furiș la rezistență pentru încălzire.Ai apă calda dacă vi primul menționez am fost 4persoane iar de la instalați de soare se folosea 8 persoane.Așa că mai este de lucrat la condiții una este alta găsești.Noroc ca fost mai răcoare și nu a fost nevoie de aer condiționat,nu intră in prețul camerei (20 RON pe zi )
thumb_down
Aprecieri negative:
La galerie nu există dop pentru a nu ieși perdeaua când o tragi la capăt exista o banda izoler albă fara rost,am pus eu hârtie să nu cada perdeaua
Răspunsul unității:
Da,intradevar purecii erau de la ea care urla ca din gura de sarpe ca era esterica cind faceau sex,toata noaptea deranjind camerele adiacente care mi sau plins,aveau si copii in camera alaturata,oare mai aveau timp si de televizor ? Cind au venit,erau separat,el cu un copilintr-o camera,ea cu unul in alta camera,cu o groaza de petentii,pe care eu si sotia i le-am indeplinit,sa instalat chiar si in bucataria noastra personala,carind in camera cani,pahare,cesti,tacimuri care au stat pina la terminarea sejurului,nemaifolosind bucataria de afara,doar o dorinta nu i-am indeplinit,aerul conditionat gratis si atunci ia venit pofta de recenzii.
   Prodan din Drva
nota: 5.67
schedule sejur: 30.07.2019 - 05.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Televizorul si frigiderul
thumb_down
Aprecieri negative:
Loc insuficient, paturile se miscau, nu se putea aerisi baia, nu era curat deloc, bucataria comuna nu era accesibila, gratarul nu se putea folosi, dus foarte fragil, scarile nu erau sigure, fara aer conditionat, nu exista perdele, neseriozitate.
Bucararia e afisata in alt mod pe site.Poze actuale cu camerele, aer conditionat in camera, mop in baie, perdele
Răspunsul unității:
Fetele sint rock arite,adica civilizatia si cunoasterea erau departe de ele,noaptea erau plecate,centru dimineata pe la 4 faceau ceva galagie vreo 2 ore,ziua dormeau,ba chiar o data sau trezit si si-au facut de mincare la bucataria de vara,dar nu a iesit nimik si-au aruncat mincarea,Iar aveau nevoie de bucatarie ? sau visau la o bucatarie autonoma ...,din cite stiu nu Am prezentat bucataria pe site in nici un fel,doar Am scris ca avem o bucatarie de vara,camera autovehicul lasat o ca la porci,ba chiar au uitat multe lucruri personale de valoare in camera pe care,noi le-am dat lor ca le-am tinut in curte pina seara cind au avut tren,folosind tualeta noastra.Asa zisa nesereozitate a aparut,cind sotia a gasit aruncate servetele umede impreuna cu hirtie igenica aruncate in wc-ul nostru si le a certat,intrucit servetelele se lipesc si infunda wc-ul,atunci sau suparat si autovehicul avut pofta de recenzii.Stau si ma intreb,oare generatia asta pierduta,are capacitatea de a da note...si de a privi cu obiectivitate ?
   Bogdan Teodor B din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 24.08.2013 - 01.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut un sejur minunat in aceaste locatie care este aproape de plaja,circa 4-5 min mers lejer.Totul in camera este nou,camera spatioasa,baie destul de mare,gazde foarte simpatice si serviabile,camera protejata de soare de o bolta de vita-de-vie,nu am avut nevoie de aer conditionat.Cel mai important este ca a fost liniste,fara muzica data la maxim sau turisti galagiosi.Per total raportul calitate /pret a fost cel mai bun,in final ,dupa reducere,platind 60 ron/noapte.Nu cred ca am fi putut obtine nicaieri asemenea conditii pt acest pret.Cu siguranta vom reveni!
CONTACT
Vasile Bârzu
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Vasile Bârzu
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0773 771 693
WhatsApp