Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Rareș din Corbeni grade grade grade

Corbeni, sat Oeștii-Ungureni, str. Principală, nr. 128 -
la aproximativ 16.7 km de centrul localității Lacul Vidraru
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Roxana Baicu din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.11.2023
Totul a fost la superlativ, curățenie, ospitalitate, totul a arătat impecabil, o sa revenim, cu siguranta, recomand cu încredere acest loc. Foișorul și bucătăria dispun de toate facilitățile de la grătar, cuptor de pizza, frigider, cuptor cu microunde, chiuveta și apa calda în foișor. Daca doriți o oaza de liniște, o pensiune curata si ingrijita, gazde primitoare si amabile, recomand cu încredere casa rares, nu veți regreta. Multumim frumos!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu drag !!!
   George Ungureanu din București
nota: 10
schedule 08.11.2023
Totul a fost la superlativ, curățenie, ospitalitate, totul a arătat impecabil, o sa revenim, cu siguranta, recomand cu încredere acest loc. Foișorul și bucătăria dispun de toate facilitățile de la grătar, cuptor de pizza, frigider, cuptor cu microunde, chiuveta și apa calda în foișor. Daca doriți o oaza de liniște, o pensiune curata si ingrijita, gazde primitoare si amabile, recomand cu încredere Casa Rares, nu veți regreta. Multumim frumos!!!
Răspunsul unității:
I noi vă mulțumim !!!
   Stroie Elena din Dragomirești Deal, Jud.ilfov
nota: 10
schedule 10.09.2023
Am petrecut un sejur la pensiunea Casa rares. Am rămas impresionați de aceasta pensiune, începând de la curățenia impecabila, gazde amabile și prietenoase, oameni deosebiți, care pun suflet pentru ca aceasta pensiune sa arate impecabil. Ii felicit pentru efortul depus ca totul sa arate extraordinar de bine. Daca doriți o oaza de liniște, recomand cu încredere pensiunea Casa Rares, nu veți regreta.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult !!!
   Lucian Gherghe din Bucuresti - Sector 3
nota: 10
schedule 30.07.2023
O locatie de nota 10, camerele mobilate cu foarte mult bun gust. Arata mult mai bine decat in poze. Foisor cu toate cele necesare, de la gratar la cuptor de pizza.
Totul este extrem de curat. Au si o curte in spate, cu o mica livada, unde poti manca mere si mure. Gazdele sunt foarte primitoare.
   Petrescu Valentina din Rosiorii De Vede
nota: 10
schedule 17.07.2023
Am venit la pensiune un grup de 9 prieteni, waze ne-a indrumat exact la locatie, ne-am bucurat ca nu este chiar la strada principala, unde este mare trafic. Ne-am simtit minunat in aceasta locatie foarte bine pusa la punct din toate punctele de vedere, curatenie, organizare, amabilitate, utilata cu absolut orice, am servit o cafea excelenta la expressor. Recomand cu mare drag si imi doresc sa revenim!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim !!!
Vă mai așteptăm cu mare drag !
   Alina Olteanu din Pitesti
nota: 10
schedule 03.12.2022
Aprecieri pozitive: am descoperit o pensiune foarte frumoasa, curata, civilizată, impecabilă din toate punctele de vedere. Proprietarii foarte amabili și am fost foarte bine primiți. Am avut toate dotările necesare si liniste deplină. Recomand din toata inima!
   Elena Raluca Babeanu din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.08.2022
Totul a fost la superlativ, curățenie, ospitalitate, absolut totul, totul a arătat impecabil, o sa revenim, cu siguranta, am rămas impresionati, recomand cu încredere acest loc, parca scos din rai, mulțumim încă o data din suflet, pensiunea iti pune la dispoziție absolut toate facilitățile, de apa calda, rece, ustensile de bucătărie, vesela, cuptor cu microunde, frigidere atât pe terasa cât și în bucătărie, totul perfect.
   Nicoleta Fusa din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2022
Pensiunea casa Rareș dispune de o priveliște de vis. Totul este nou, curat și amenajat cu mult bun gust, paturile sunt dotate cu saltele de calitate superioară și lenjeria este de un alb imaculat, de asemenea și prosoapele. Foișorul și bucătăria dispun de toate facilitățile pentru a te simți bine cu familia și prietenii. Gazdele și locația sunt de nota 10. Vom reveni cu drag în acest colț de rai.
   Rudnitchi Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.06.2022
Gazdele primitoare, locatie curata (atat curtea foarte ingrijita, cat si casa). Foisorul de afara care are o bucatarie de vara este complet echipat. Un mare avantaj il are faptul ca fiecare camera dispune de baie proprie. Privelistea de la cazare este superba, atat in fata cat si in spate. Un mic coltisor de rai. Revenim cu drag.
   Georgiana Nagy-mate din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2022
Locatie deosebita, multa verdeata si amplasata chiar la marginea padurii. Un loc excelent pentru un sejur sau pentru o escapada din aglomeratia si traficul urban. Vila este noua si dotata cu toate utilitatile. Foisorul de afara cuprinde, pe langa gratar, chiuveta racordata la apa calda, aragaz, vase si toate cele necesare.
   Pruiu Aida din Pitești
nota: 10
schedule 02.01.2022
Locație excelenta, curățenie peste tot, au fost oferite toate condițiile atat in camere cat si in spatiile comune de relaxare. Zona foarte linistita. Parcarea a fost suficient de mare si sigura. Am petrecut un concediu minunat.
   Tripe Simona din Tinisoara
nota: 10
schedule 22.08.2021
Camere spatioase, curatenie impecabila, confort la standarde ridicate.
CONTACT
Pavel Valeriu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pavel Valeriu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 285 123
WhatsApp