Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Rareș din Corbeni grade grade grade

Corbeni, sat Oeștii-Ungureni, str. Principală, nr. 128 -
la aproximativ 16.7 km de centrul localității Lacul Vidraru
Nota 10 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena Raluca Babeanu din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.08.2022
Totul a fost la superlativ, curățenie, ospitalitate, absolut totul, totul a arătat impecabil, o sa revenim, cu siguranta, am rămas impresionati, recomand cu încredere acest loc, parca scos din rai, mulțumim încă o data din suflet, pensiunea iti pune la dispoziție absolut toate facilitățile, de apa calda, rece, ustensile de bucătărie, vesela, cuptor cu microunde, frigidere atât pe terasa cât și în bucătărie, totul perfect.
   Nicoleta Fusa din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2022
Pensiunea casa Rareș dispune de o priveliște de vis. Totul este nou, curat și amenajat cu mult bun gust, paturile sunt dotate cu saltele de calitate superioară și lenjeria este de un alb imaculat, de asemenea și prosoapele. Foișorul și bucătăria dispun de toate facilitățile pentru a te simți bine cu familia și prietenii. Gazdele și locația sunt de nota 10. Vom reveni cu drag în acest colț de rai.
   Rudnitchi Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.06.2022
Gazdele primitoare, locatie curata (atat curtea foarte ingrijita, cat si casa). Foisorul de afara care are o bucatarie de vara este complet echipat. Un mare avantaj il are faptul ca fiecare camera dispune de baie proprie. Privelistea de la cazare este superba, atat in fata cat si in spate. Un mic coltisor de rai. Revenim cu drag.
   Georgiana Nagy-mate din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2022
Locatie deosebita, multa verdeata si amplasata chiar la marginea padurii. Un loc excelent pentru un sejur sau pentru o escapada din aglomeratia si traficul urban. Vila este noua si dotata cu toate utilitatile. Foisorul de afara cuprinde, pe langa gratar, chiuveta racordata la apa calda, aragaz, vase si toate cele necesare.
   Pruiu Aida din Pitești
nota: 10
schedule 02.01.2022
Locație excelenta, curățenie peste tot, au fost oferite toate condițiile atat in camere cat si in spatiile comune de relaxare. Zona foarte linistita. Parcarea a fost suficient de mare si sigura. Am petrecut un concediu minunat.
   Tripe Simona din Tinisoara
nota: 10
schedule 22.08.2021
Camere spatioase, curatenie impecabila, confort la standarde ridicate.
CONTACT
Pavel Valeriu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Pavel Valeriu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 285 123
WhatsApp