Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Valentini`s din Constanța

Constanța, str. Opalului, nr. 4 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristian din Zalau
nota: 10
schedule 20.08.2023
Un apartament cu un lux de 5 stele... suntem o familie cu 2 copii mici si va recomandam cu cea mai mare sinceritate acest apartament minunat... este mult mai spatios decat reda din poze, are garaj subteran inchis si totul este supravegheat video. Gazda este minunata si am apreciat foarte mult respectul de intimitate pe care ni l-a acordat. Cu siguranta vom reveni, deoarece va fi cu drag.
   Diana Si Laur Ciocoiu din Brasov
nota: 10
schedule 08.08.2023
Apartamentul este de vis, totul curat si frumos.. puf, catifea plus, lumina difuza (sau normala, în functie de dorinte), curatenia este ireprosabila. Bucataria moderna, frigiderul dotat cu tot ce este necesar, baia este foarte curata si bine dotata, inclusiv cu masina de spalat rufe. Dormitorul are un pat matrimonial foarte încapator, sufrageria (cu o canapea mare, unde încapeau 3 persoane). Zona linistita, gazda super super amabila. Cu siguranta, vom reveni!
   Sorina Maria Marian din Lupeni
nota: 10
schedule 20.07.2023
Ai fost o gazdă extrem de fenomenală. Ne-am simțit bine, a fost foarte, foarte curat! Dotat cu tot ce trebuie sa fie într-o casa. Mulțumirile mele sunt sincere pentru că m-ai primit călduros în casa ta confortabilă. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe. Mulțumesc mut!
   Narcisa Si Catalin din Hunedoara
nota: 10
schedule 19.07.2023
Apartamentul este de lux! O locatie frumoasa si linistita. Totul este asa cum se reprezinta in poze, curatenia este ireprosabila, totul alb imaculat. Bucataria complet utilata, frigiderul este dotat cu tot ce este necesar din partea casei, parcare subterana. Plaja foarte aproape, satul de vacanta, Aqua Magic, gazda foarte amabila. Felicitari! Vom reveni la aceasta propietate. Nota 10 cu felicitari!
   Denisa și Ionuț Mirea din Cluj
nota: 10
schedule 08.07.2023
Ne-a plăcut foarte mult apartamentul! Nu ne-am așteptat la realitatea văzută, având în vedere încrederea în ziua de azi. Este foarte frumos, mobilat de lux, curățenia este ireproșabilă. Bucătaria este complet utilata, frigiderul este dotat cu tot ce este necesar, parcare subterană. Plaja este foarte aproape. Gazda foarte primitoare și amabilă, cum rar întâlnești. Felicitări doamnei! Vom reveni cu siguranță! Vacanță plăcută celor ce se vor caza aici! Nota 10!
   Anamaria din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.07.2023
Totul la superlativ!!! Gazda foarte, foarte amabila. Apartamentul arata excelent, foarte curat, bucataria complet utilata, patul din dormitor foarte confortabil, parcare subterană. Chiar arata mai bine ca in poze. Zona liniștita. Ne-am simțit foarte bine si vom reveni cu drag!
   Alex Si Anamaria din Braila
nota: 10
schedule 29.06.2023
O familie cu 3 copii ne-am petrecut 4 zile la mare. Apartamentul este de vis! Curatenia este ireprosabila, o locatie super linistita. Plaja foarte aproape, 2 minute de
mers cu masina, apartamentul este mobilat de lux, bucataria moderna, frigiderul dotat cu tot ce este necesar, parcare subterana. Gazda foarte amabila, felicitari! Vom reveni la aceasta propietate. Vacanta placuta celor ce se vor caza aici! Din partea noastra, nota 10 cu felicitari!
   Botezatu Mihai Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.03.2023
Ne-a plăcut foarte mult apartamentul, este o locatie frumoasă, este mobilat de lux, totul curat, impecabil. Nu ne-am asteptat la realitatea văzută, bucătăria este complet utilata, frigiderul este dotat cu tot ce este necesar. Totul este așa cum se prezinta in poze, având în vedere încrederea în ziua de azi. Plajă este foarte aproape, 3 minute de mers cu masina, parcare subterană, gazda o persoană foarte amabilă și drăguță. Felicitări, vom reveni la această proprietate. Vacanța plăcută celor ce se vor caza aici!
   Mitescu Răzvan și Elena din Calarasi
nota: 10
schedule 05.02.2023
Apartamentul este vis! O familie cu 2 copii ne-am petrecut week-endul în acest apartament, totul este alb imaculat, curățenia este ireproșabilă, mobilierul de lux, bucătăria moderna, vesela noua. Frigiderul dotat cu tot ce este necesar, parcare subterana. Este foarte aproape de plaja, o zona linistita, copiii s-au simțit foarte bine, gazda foarte primitoare si amabila, felicitări! Vom reveni, cu siguranță.
   Marian Larisa din Galati
nota: 10
schedule 30.01.2023
Ne-a placut foarte mult apartamentul, este mobilat de lux, totul curat, impecabil. Bucataria complet utilata, parcare la subsol, este foarte aproape de plaja, o locatie foarte frumoasa si linistita. Gazda o persoana cum rar intalnesti, felicitari! Recomand, cu mare drag, si incredere! Vom reveni la aceasta proprietate. Vacanta placuta celor ce se vor caza aici!
   Cotovanu din Iasi
nota: 10
schedule 15.08.2022
Totul la superlativ, curatenie, apartamentul este utilat și mobilat de lux, cu bun gust, gazda f F amabila, când o să mai avem ocazia, vom reveni cu drag, foarte aproape de plaja, 2 min cu mașina, zona liniștită, parcare privata, copiii s-au simțit f bine!
   Dragan Andreea Raluca din Cheud
nota: 10
schedule 14.08.2022
Recomandat apartament Valentini's! Este o locatie foarte frumoasa si, intr-adevar, având in vedere increderea in ziua de azi, adica ti se spune ceva si cand ajungi ramai complet dezamagit! Nu ma asteptam la realitatea văzută. Este foarte frumos, curățenie, liniste si confort! Gazda o persoana cum rar întâlnești! Felicitari doamnei! Recomand cu mare drag! Cu siguranță, vom reveni!
   Mihai Adam din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2022
Ne-a plăcut în mod deosebit apartamentul: am primit cazare într-un apartament cu 1 dormitor (un pat mare dublu) si sufragerie (cu o canapea mare, unde incapeau 3 persoane). Ca o familie de 4 persoane, acest lucru a fost destul de confortabil. Totul curat, impecabil, stralucea totul de la intrare si pana pe terasa. Gazda superr amabila. Am avut parcare la subsol.
Bucataria complet utilata cu plita, vesela noua (in tipla). Recomand cu incredere. Totul este asa cum se prezinta in poze (chiar mai frumos). Vom reveni la aceasta proprietate.
Vacanta placuta celor care se vor caza aici!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0729 621 018
WhatsApp
Apel/SMS