Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament la Mare din Constanța

Constanța, str. Hortensiei, nr. 6 -
Nota 9.9 / 50 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.85
insert_emoticon Servicii:9.93
lightbulb_outline Curățenie:9.93
weekend Confort:9.93
monetization_on Prețuri:9.93
location_on Localizare:9.69


Adaugă recenzie
   Hent Daniel din Hunedoara
nota: 9.33
schedule 11.03.2024
Ne-am simtit foarte bine, apartamentul foarte curat, frumos, spatios, confortabil, aer conditionat, bucatarie utilata, balcon mare. Recomand, eu voi reveni cu siguranta cand mai revin la Constanta. Este cam la 15 minute de cea mai apropiata plaja, statia de autobuz chiar in fata blocului, puteti ajunge usor si rapid oriunde in Constanta.
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine și vă așteptăm cu drag o zi buna
   Georgeta Harbuz din Galati
nota: 10
schedule 27.09.2023
Dacă vrei sa vezi răsăritul în fiecare dimineață, atunci acest apartament este locul perfect. Totul este exact ca în poze și foarte curat! Gazde foarte primitoare și atente la toate detaliile necesare pentru a avea un concediu perfect. Cu siguranță vom reveni!
   Dobre Denisa-elena din București
nota: 10
schedule 12.09.2023
Ne-am întors la apartamentul de la mare, de data aceasta la cel cu 3 camere și țin să spun că am avut niște condiții de vis. Apartamentul impecabil ca întotdeauna, gazdele la fel de primitoare și confortul peste măsură. Cred că ne vom face un obicei de a veni aici în fiecare an. Mulțumim pentru tot!
   Gabriela din Simeria
nota: 10
schedule 29.08.2023
O locatie foarte buna, gazde minunate, curatenie maxima. Am avut parte de tot confortul. In fata blocului sunt toate magazinele de care ai nevoie. Statia de autobuz tot in fata blocului. Plaja este si mai aproape de cazare si mai departe, dar distanta nu este un inconvenient pentru ca exista mai multe variante de transport in cazul in care nu aveti masina personala iar preturile sunt decente. Totul a fost foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.
   Paul din București
nota: 10
schedule 22.08.2023
Totul a fost foarte bine, curat si mai ales are loc de parcare. Are 2 camere cu pat matrimonial si o sufragerie cu canapea extensibila. Locația este foarte aproape de mall, market si se afla la numai 8 minute cu masina de plaja. Un apartament ideal pentru a vizita centrul si plaja Constantei. Vom reveni cu drag!
   Ramona din Călărași
nota: 10
schedule 21.08.2023
Apartament 3 camere. Curățenie, bucătăria utilată cu tot ce trebuie, paturile foarte confortabile, ne-am simțit ca acasă. La 10 min de mers cu mașina până la plaja Reyna sau Mamaia, satul de vacanță și 15 min de mers pe jos până la City Park mall. Vom reveni cu drag!
   Raluca Drimbe din Cuvin
nota: 10
schedule 17.08.2023
Un apartament minunat, curat, dotat cu tot ce e nevoie pentru un sejur. Ne-am simțit ca și acasă. Locație perfecta, liniștită, loc de parcare asigurat. Aproape de mall, de parcul Tabacarie. Gazde primitoare. Totul a fost perfect. Mulțumim! Sper sa ne revedem anul viitor. Recomand din tot sufletul.
   Alina Ș din București
nota: 10
schedule 16.08.2023
Recomand cu încredere aceasta unitate de cazare. Am fost cazați în iulie 2023 în apartamentul cu 3 camere, am fost foarte mulțumiți. Proprietarii amabili, apartamentul este curat, situat la etajul 1, este umbrit de pomi, nici nu a fost nevoie sa pornim AC-ul, locul de parcare se vede de la balcon; pozele reflecta realitatea, în apropiere sunt marketuri, mall-ul.
Nu avem nimic de reproșat, vom mai reveni cu drag și alta dată.
aa...doar ca o sugestie, dacă s-ar mai putea adauga ceva pe la vesela de bucătărie ar fi perfect (de ex un vas pentru încălzit, o tigaie...)
   Vătrai Stefan din București
nota: 9.67
schedule 16.08.2023
Apartamentul curat poziționat aproape de magazine, farmacie, personalul ok, mici probleme la bucătărie, lipsa ustensile pt gătit, aproape de plaja, delfinariu și alte puncte de vizitat, o priveliște frumoasă, se vad marea și lacul Tăbăcari. Sejurul a fost perfect.
   Ardelean Alin din Oradea
nota: 10
schedule 14.08.2023
Am avut un sejur placut, in ciuda faptului ca vremea nu a tinut cu noi. Apartamentul este curat, spatios, gazda a fost foarte amabila, ne-a asteptat la sosire si ne-a predat cheia. Am avut o comunicare buna si per total a fost un concediu reusit.
   Balaceanu Georgiana din Cernica
nota: 10
schedule 08.08.2023
Un apartament foarte frumos, in care ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta, vom reveni! Gazda a fost foarte draguta si primitoare! Apartamentul este proaspat renovat, curatenia este la ea acasa! Locul de parcare a fost usor de gasit, chiar daca am fost in plin sezon! Multumim gazdelor pentru serviciile oferite!
   Tiberiu Epure din Iasi
nota: 10
schedule 07.08.2023
Apartament complet utilat și mobilat cu 2 dormitoare cu paturi matrimoniale mari și în living o canapea mare extensibila, foarte curat și îngrijit, aproape de magazinul Penny, la 10-15 min de plaja mers cu mașina. Comportamentul gazdelor a fost ireproșabil.
   Cristina Z din Timișoara
nota: 10
schedule 02.08.2023
Concediu de 11 zile pentru al 5-lea an consecutiv la această locație... excelent, confort sporit, curățenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie, gazde deosebite.
   Claudia din Brăila
nota: 10
schedule 24.07.2023
Recomand! Ne-am cazat la apartamentul cu 2 camere. Spatiu suficient pentru o familie cu copii, foarte curat și dotat cu tot ce este necesar, pentru a avea confortul de acasă. Chiar dacă apartamentul este la etajul 6, pozitia apartamentului și aerul condiționat fac ca acesta să fie confortabil. Gazdele foarte amabile. Totul ireproșabil! Cu siguranță vom reveni!
   Dobre din Bucuresti
nota: 8.83
schedule 23.07.2023
Am revervat pentru un weekend, doi adulti si copilul, am fost foarte multumit, raport calitate/pret foarte ok! Apartament spatios, curat, aer conditionat, liniste, loc de parcare asigurat, gazda amabila. Multumiti de serviciile oferite, vom reveni cu siguranta! Recomandam cu drag!!
   Mocan Dina din Cluj
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.07.2023.
Proprietatea este aproape de plaja din Mamaia, apartamentul este curat, dotat cu toate cele necesare, paturi foarte bune, aer condiționat. Noi am fost foarte mulțumiți, iar gazdele sunt foarte drăguțe. Noi am mai fost cazați la el anul trecut și am revenit pentru ca am fost mulțumiți.
   Ana Maria Jelescu din Calarasi
nota: 10
schedule 11.07.2023
Experienta mea si a grupului meu atat cu proprietarii, cat si de-a lungul sejurului a fost impecabila. Primirea a fost foarte calda, iar apartamentul dispunea de tot ce ai avea nevoie, pe langa confort si curatenie splendida. Statia de autobuz se afla fix in fata blocului, asa ca transportul se face foarte usor in punctele de interes ale orasului. Cel mai bun raport calitate-pret pe care il veti putea gasi pe piata, iar acest loc va fi alegerea mea si in anii urmatori.
   Claudia din Craiova
nota: 10
schedule 11.07.2023
Niste gazde minunate, preocupate sa ofere un sejur senzational, curățenie exemplara, dotări excelente, efectiv nu am simtit ca nu suntem acasa! In plus, spre deosebire de multe alte locuri…liniste! Vecinii, desi in varsta, extrem de amabili, săritori! Ah, sa nu uit: loc de parcare! Habar n-am cum altfel as fi putut parca, fara sa ocup vreun loc de reședința! Multumim gazdelor!
   Silvia Neagu din Galati
nota: 10
schedule 06.07.2023
Am ajuns in jur de ora 10, gazdele erau acolo făceau curățenie. Ne-au primit frumos, chiar daca noi am ajuns destul de devreme fata de oră care vorbisem. Un apartament curat, cu gazde primitoare, camere mari, paturi confortabile, totul la superlativ. Vom reveni cu drag!
   Cata&georgi din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 01.07.2023
Suntem pasionati de calatorii si de mancaruri bune. Din toate punctele de vedere: gazdele, locatia, amplasarea si dotarile sunt de nota 10 cu stelute. Va multumim frumos pentru primire si gazduire, va multumim pentru bunul dvoastra simt. Ne-am simtit extraordinar!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri și vă mai așteaptăm cu drag ,o zi buna
   Geta Harbuz din Galati
nota: 10
schedule 26.09.2022
Totul este exact ca în poze, foarte curat și aerisit, paturile sunt confortabile, lenjeria f. curată, la fel și prosoapele, baia este mare, cu cadă, ap. are centrala. aer condiționat. sunt 2 tv-uri cu diagonala mare, iar în bucătărie tot ce trebuie pt a găti, despre gazde am numai cuvinte de laudă: au fost tot timpul la dispoziția noastră pt orice problema, mulțumesc incă odată pentru tot, vom reveni, cu siguranță, anul viitor.
   Monica Voicu din Rupea
nota: 10
schedule 30.08.2022
Am stat in apartamentul de 3 camere, este situat intr-o zona liniștita, este spațios, aerisit, foarte curat, aproape de magazine, farmacie, stație de autobuz. Arată exact ca in pozele de pe site. Proprietarii sunt foarte amabili si de ajutor. Recomand cu mare drag!
   Emilia Bujenita din Dezmir
nota: 10
schedule 27.08.2022
Am stat 5 zile in apartamentul cu 2 camere de la etajul 7. Nu a fost nicio problemă etajul, deoarece este lift și aer condiționat care merge foarte bine. Gazdele foarte amabile și primitoare. Apartamentul exact ca in poze. Am remarcat salteaua foarte buna și canapeaua confortabilă și încăpătoare. Nu am întâmpinat nicio problema. Am fost foarte mulțumiți și, cu siguranță, dc vom merge la mare in România, vom reveni la acest apartament. Magazine, farmacie, piață, statie de autobuz, toate la îndemână. Mulțumim!
   Georgiana din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 23.08.2022
Apartamentul este foarte spațios și foarte foarte curat. 10 plus pentru curățenie, fără discuții. Gazda foarte atenta, primitoare. Apartamentul este situat într-o zona liniștita, la 5-10 minute de plaja, de mers cu mașina și cam la 25 de minute de mers pe jos. Voi reveni cu drag. :)
   Iulia din Târgoviște
nota: 9.5
schedule 19.08.2022
Apartamentul este foarte spațios, cu 2 balcoane și 3 camere, a fost ideal pentru 5 persoane. Amplasarea este bună, am mers pe jos la satul de vacanță din Mamaia, este și o farmacie aproape și un magazin alimentar de care chiar ne-am folosit. Gazda a fost foarte primitoare, a avut grijă să nu ne lipsească nimic, astfel încât să ne simțim bine în această vacanță.
   Dobre Denisa Elena din Bucharest
nota: 9.67
schedule 18.08.2022
Am închiriat apartamentul cu 2 camere pentru un sejur de 6 nopți. Ne-am simțit foarte bine, gazdele sunt excepțional de înțelegătoare și implicate (permițându-ne să ne cazăm mai devreme de ora 12 și răspunzând rapid la orice fel de nelămuriri), curățenie impecabilă, apartamentul spațios și dotat cu tot ce este esențial pentru confortul oaspeților. Deși nu am avut loc de parcare asigurat, nu am întâmpinat dificultăți în a parca pe strada principală, unde, de asemenea, am găsit mai mult decât suficiente magazine și bancomate.
Singurele probleme pe care le-am întâmpinat au fost cu termopanele de la balcon în timpul furtunii (una din ferestre are dificultăți în a se închide și a intrat destul de multă apă și prin celelalte), iar noaptea găseam gândaci predominant în bucătărie, probabil veniți de pe coloană sau din scurgeri, tipici pentru "viața la bloc", ca să spun așa.
Aș sugera cu drag un cuptor cu microunde, însă și cel electric poate fi folosit la fel de bine. În rest, ireproșabil. Mulțumim!
   Mirela Teodora din Pitești
nota: 10
schedule 12.08.2022
Gazda amabila, apartament dotat, curat, sejur foarte frumos, statia de autobuz era chiar in fata blocului, magazine aproape si plaja la cateva min de mers pe jos sau cu autobuzul.
Vedere la mare, vecini amabili, lift, camere f spatioase si confortabile, aer conditionat.
   Tiberiu Epure din Iasi
nota: 10
schedule 09.08.2022
Gazde amabile și înțelegătoare. Am stat în apartamentul cu trei camere. Acesta este spațios, curat, complet utilat și cu mobilier de calitate. Paturile sunt super confortabile. Apartamentul este amplasat la 20 min mers pe jos de satul de vacanță, piața de fructe, 2 Mega Image, Lidl etc. Recomand cu drag.
   Cristina Z din Timișoara
nota: 10
schedule 08.08.2022
Un apartament spațios, dotat cu tot ce ai nevoie. Curățenie impecabilă, o priveliște frumoasă asupra orașului și a mării, mai ales la răsărit.
Recomandăm cu deosebită plăcere, având în vedere că noi am fost pentru al patrulea an consecutiv la aceeași locație, cred că asta spune tot. Proprietarii sunt foarte amabili, de nota 10.
   Florin din Iasi
nota: 10
schedule 07.08.2022
Apartamentul a fost foarte curat, utilat si mobilat complet, la 15-20 minute de mers pe jos de plaja. Apartamentul cu 3 camere decomandat, a fost foarte curat, dotat cu aer condiționat, frigider, aragaz, mașina de spălat, fier de călcat. Noi am fost foarte multumiti. Recomand cu placere.
CONTACT
Romulus
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Romulus
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0723 164 937
WhatsApp