Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament de vacanță Andrei din Constanța

Constanța, str. Aleea Hortensiei, nr. 19 -
   Ana din Urziceni
nota: 10
schedule 07.08.2022
Suntem foarte incantati!
Apartamentul este foarte curat si are absolut tot ceea ce este necesar pentru o sedere placuta. Se afla la scurta distanta de plaja, piata si magazine.
Propietarul este foarte comunicativ si atent. Cu siguranta, vom reveni.
Multumim!
   Harun din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2022
Apartamentul are o locatie excelenta, aproape de Mamaia, la 2 minute de piata, super market, transport in comun, statie taxi, parcare la liber in fata blocului. Este foarte curat (interesant ca cineva inca mai apreteaza asternuturi) si bine utilat (multumim si pentru toate mirodeniile). Comunicarea cu proprietarul a decurs excelent (am sunat la 11 seara si ne-am cazat la 11:20!).
   Gurau Diana din Buzau
nota: 7.83
schedule 13.09.2021
Deși la prima vedere am fost incantati fiindcă în apartament se găsea cam tot ce este nevoie intr-o casa, a doua zi am observat ca instantul de la dus nu mergea (a fost reglat de proprietar pe seara), butelia s-a terminat (a trebuit sa ne ocupam noi de inlocuire), nu este apa calda la chiuvete si nu am reușit sa pornim nici masina de spălat. Ultimele 2 nu le-am mai menționat doamnei proprietar deoarece a fost foarte deranjata de raportarea primelor 2 probleme.
am discutat cu dumneaei în 23 august. Prețul afișat la acel moment era 250 lei pe noapte. Sejurul nostru a început pe 8 sept, iar cu o zi înainte, pe 7, au actualizat prețul unei nopți pe acest site la 220. Când am achitat, doamna s-a enervat numai pentru ca am întrebat cât ii datoram. Am plătit tariful de la data discuției inițiale, chiar dacă el fusese micșorat inainte de începutul sejurului nostru.
CONTACT
Andrei
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Andrei
Telefon: 0724 828 214
WhatsApp