Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Central din Constanța

Constanța, str. Călărași, nr. 52 -
   Hagi Claudiu din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 26.05.2021
Am stat 3 nopti in apartamentul cu doua camere, este foarte spatios, am avut loc patru adulti si doi copii, am apreciat amabilitatea proprietarilor care ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Un plus il reprezintă gradina din spate cu gratar si multa verdeața, pomi.

O oaza de liniste in centrul orașului Constanta. Plaja nu este foarte departe, Plaja Modern sau Trei Papuci, se poate ajunge si pe jos. Zona foarte linistita ne-am putut odihni.
   Carmen Iosif din Cluj
nota: 9.83
schedule 11.04.2021
Ne-a plăcut apartamentul pentru ca este foarte spațios și dotat cu cele necesare, zona este foarte liniștita deși este relativ in centrul orașului. Se respecta regulile anticovid, am găsit dezinfectant la intrare in clădire și in apartament. Personal primitor.
   Toma Cosmin din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.04.2021
Am stat doar doua seri in apartamentul cu doua camere si a fost foarte confortabil.

Are doua camere separate fiecare cu cate un pat mare dublu, iar in camera mare era si o canapea un plus pentru ca am fost o familie cu doi copii plus bunica, bucataria este separata de restul apartamentului si utilata cu tot ce am avut nevoie.

Am avut loc de parcare exact in fata imobilului, acces la curte care este amenajată ca o zona de relaxare cu gratar, proprietarii au fost foarte de treaba.
   Ioana Marin din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.03.2021
Un apartament deosebit, in centrul orașului, nu departe de Plaja Modern, am avut acces la gradina din spate cu gratar, curatenie impecabila.

Un plus a fost ca exista un magazin Mega Image in apropiere si un Lidl si Kaufland, deci ne-am putut face cumpărăturile cu exact ce am avut nevoie, apartamentul este perfect pentru o familie cu copii care vrea sa se simta ca acasa.

Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile noastre.
   Liviu Constantin din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2016 - 18.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul este central, foarte aproape de Mega Image. Camerele sunt foarte spatioase iar paturile au fost foarte odihnitoare pentru intreaga familie. Proprietarul a dat dovada de seriozitate tinand cont ca nu multe persoane inchiriaza pentru o singura noapte. O sa revenim cu siguranta.
   Mihai din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 27.07.2015 - 03.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartament spatios, mobilat cu gust.
thumb_down
Aprecieri negative:
Doar un aparat de aer conditionat. Ar mai trebui macar unul pentru celalalt dormitor.
   Maria din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 11.04.2015 - 16.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confortabil, spatios, totul este nou si de calitate!
Aproape si de centru, dar si de plaja.
Am petrecut un Paste minunat aici!
   Dorin din Cugir
nota: 9
schedule sejur: 06.07.2014 - 15.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita, camere foarte spatioase si aerisite, paturi confortabile, intr-un loc linistit, cu personal calificat. La dispozitia clientilor ori de cate ori sunt solicitati, cu servicii prompte si de calitate. Curatenie desavarsita, garniturile de pat si prosoapele fiind schimbate de doua ori pe saptamana. Pretul urmeaza oferta pietei, dar confortul o depaseste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Se poate extinde dotarea incaperilor cu aer conditionat. Pentru deplasarea la plaja, este nevoie de mijloc de deplasare.
CONTACT
Nicu Frangu
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Nicu Frangu
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0726 777 200
WhatsApp