Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Schinda din Cheia

Cheia, fundătura Fn, nr. 0
Nota 9.5 / 2 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:7


Adaugă recenzie
   Vișan Florian din Campina
nota: 9
schedule 11.02.2024
Ntr-un singur cuvânt, "excelent". Dacă vreți să scăpați de toată tevatura din orașe și stațiuni și doriți un colt de rai. Liniște peisajul este de vis, exact că în poze. Au câine de pază foarte prietenoși cu oameni.
Camerele sunt curate cum la foarte puține găsești. Utilat cu tot ce ai nevoie. Iaz cu pești, ponton unde te poți relaxa. Tiroliana dacă vreți să aveți putina adrenalina. Curtea este spațioasă unde se pot desfășura multe activități.
   Stroilescu Radu Gabriel din Brașov
nota: 10
schedule 06.11.2023
Un colț de paradis în inima munților - o escapadă de neuitat!

Am petrecut recent un sejur de vis la această cabană de munte pitorească, situată la doar 10 km de Cheia, și pot spune că experiența a fost absolut magnifică.

Cabană este înconjurată de un peisaj montan de poveste, unde liniștea și frumusețea naturii se împletesc armonios. Lacurile cu păstrăv au fost punctul culminant al sejurului nostru, pentru ca am avut și ocazia de a pescui, un plus pe care orice pescar amator sau experimentat l-ar aprecia enorm.

Adrenalina oferită de tiroliana a adus un contrast binevenit liniștii lacului, oferind atât adulților, cât și copiilor, momente de neuitat. Plimbările prin împrejurimi au fost o adevărată plăcere, iar la întoarcere, foisorul spațios ne-a găzduit perfect pentru un grătar în aer liber, unde am savurat păstrăvul proaspăt pescuit.

Am apreciat în mod special corpul de clădire separat, care ne-a oferit intimitate și liniște departe de agitația principală a cabanei. Camerele au fost un refugiu confortabil și primitor după zilele pline de aventură, cu un decor care respectă stilul rustic, însă fără a compromite confortul modern.

Recomand cu căldură această cabană tuturor celor care caută o experiență autentică în munți, cu un strop de lux și confort.
poze recenzie
CONTACT
Silviu Bercu
Pe TURIST INFO din 2023
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Silviu Bercu
pe TURIST INFO din 2023
Telefon: 0722 449 816
WhatsApp
Apel/SMS